Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

LC4 600 BONTOTT alkatrész valakinek nincs ?
Ja,már holnap van!
rossz helyre jársz boltba ha bunkók...meglehet azt szépen is mondani hogy nem küldenek a nindzsák akármiért...leírtam előbb nagyjából miért nincs...mostmár érted..

na elküldöm ezt a membránt
Ok.,majd holnap délelőtt felhívlak az anyagiak miatt.Köszi a segítséget.
Tudom hogy Japán,de akkor is nekik kell gondoskodni az alkatrészellátásról
megvan a címed ...
Igen,de te egy használtat mondtál,arra vártam.Decemberben május 12-re volt írva a rendelhetőség,azután meg folyamatosan eltolták hetente,most szeptemberre van írva.Az meg hogy egy 8éves motorhoz egy alkatrészre 1évet kelljen várni,hát....!Más elnézést kér az ügyfeleitől,ezek meg még csak nem is válaszoltak.Az is furcsa hogy egy O-gyűrű miatt komplett alkatrészt kell rendelni.A belpiacos japán motoromhoz japánból hamarabb és olcsóbban jöttek az alkatrészek,de tudnám még sorolni.Nekem nem a motorral van bajom,az nagyon jó,csak azzal ami körülötte van!
Ha még eladó akkor holnap délelőtt elküldöm sms-ben a címem.Az árát meg vagy elküldöm,vagy ráutalom számlára,ahogy neked jobb.
amúgy a világ legjobb karburátora tudom..mielőtt lehülyéznétek...csak írtam hol gyártják
nem csak tetszett .hogy egyből a labancokon vered a port mikor a karbi pont japó... keihin

amúgy decemberbe is tudtuk előre sőt én is mondtam és más ktm kereskedő is látta és mondta neked, hogy április 28 -ig egyáltalán nem lesz rendelhető a cucc...nekem is március közepén hozták a világ végéről...pont mikor szóltál , hogy lett neked...
sajna leszoptuk a tánczenei koktélt...
Azért fújtam le,mert ahogy megadtam a címem,vagy 2hétig nézegettem a postaládát hogy mikor küldöd,de közben már csak vagy másfél hét volt addig amire ígérték a gyári újat.Azt hittem nincs is már eszedbe,meg nem is akartalak vele minden héten fárasztani.Te is tudod hogy tőled is már decemberben kérdeztem,azóta lett húzva vonva.A minőségről annyit hogy kiakartam cserélni az úszóház gumitömítését új gyárira,amint benzinhaz ért egyből megnyúlt,a régit tettem vissza.
eléggé hátramegy a dugattyúd a főfékhengerben és nyitja a lukat, hogy az olaj vissza tudjon menni..?

valószinű a melegedéstől nem tud visszatágulni az olajad és elkezd kiemelni..aztán a végén kiemel...
gondolok olyanra mint a fékpedálnál mikor nem hagynak holtjátékot...
néztem..írd meg mi lenne a vége....hátha...
mennyi a komplett légszűrőház?
az új gyári komplett berúgókar 25 000 ft
nem volt egyszerű beszerezni ha hiszed ha nem...van akinek még most sem sikerült...

szóval ktm től májusig nem os lehetett rendelni de ez köztudott volt.......mert mint írtad silány minőségű drága japán szar...aztán gondolom tovább megy a nyűglődés mint most a honda vagy egyéb rádióaktív nindzsa alkatrészekkel ...fukusima miatt nem jöhet be tőlük ...ami elfogyott az europai raktárakról az már nem is lesz idén...vagy a felezési időig...
szóval ennek ellenére vettem egyet neked...csak sajna lefújtad hogy neked már máshonnan van...ez volt az sms -ben...
ez hempereg a garázsomba...
Már beszéltünk pár hónapja el is küldtem a címem sms-ben is,de nem küldted.
itt van egy a garázsomba....
Azon már túl vagyok egy pár hónapja.Jobb ötlet?
Zoozee segít ővele egyeztess ,nem mondom h jövö hetre, de utanna valo hetre biztosan beszerezhetö
Tavaly decembertől próbálták rendelni a GYÁRTÓL.Most írtam itthon vagy 5ktm kereskedőnek,nekik sincs és rendelni sem tudtak.Írtam a gyárnak is,meg endúrós vebáruházaknak is.De ha te tudsz címet ahonnan lehet gond nélkül rendelni,és még küldenek is,akkor add már meg azt a címet légyszives.
Nem tudna nekem valaki segíteni?
Keresnék 2003 525 EXC-heh kipufogót amire a könyök és a dob csatlakozik az a középső rész kéne.
Csak jó állapotú érdekelne előre is köszi
Én már mindent végig néztem,és mindenkit végig kérdeztem a köreimbe,de lehet hogy kicserélem az sm kuplungjával és meglátom akkor mi van,de ha holnap jössz hántára lehet hogy oda pofátlankodok,még egyszer köszi!
Biztos, hogy valami kitámaszt. Nézd végig a rendszert.
Akkor az is kilőve,vetemedés nincs,na de hozzá kell tennem ez a keményedés csak extrém kuplung használatnál jön elő