Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
szeretném a segítségeteket kérni.vásárolnék egy ktm exc 400 factoryt,már meg is van a kiszemelt áldozat 2006 os,de nem igazán tudok a márkáról semmit.kiv. lennék pl. olyanokra h mi az ami meghibásodik rajta sűrűn,elektronika kopó alkatrészek valami gyári rejtett hiba,esetleg mire figyeljek mit nézzek meg rajta.ja és az ára az 8 kiló.ez most arányos az évjáratal megéri ennyiért?
Hello!
Eladó 525 hátsó PDS gátló
525 villabefogók alsó felsö
525 1.keréktengely
komplett légszüröház
EXC 250 2T tank
SX 250 komplett 1.-hátsóBrembo fékek
EXC 250 WP pds rugó
XC 250 blokk beépithetö karbival,elektronikával
Sziasztok!Nincs valakinek egy keihin fcr 39-be való jó állapotú gyorsító pumpa membránja?Cikkszáma:59031057000.A rady to racés cégtől már több mint fél éve nem lehet rendelni,sőtt az emailekre is csak egy automatikus válszt küld!Komoly cég,átlagos minőségű alkatrészek aranyáron,már ha van.
van két hátsó fogaskerekem jóárasítva......esetleg ...
én passzolom
nem eladó, enni nem kér és 5e ft ért nem herdálom el a gyári uj ktm lánckereket. tesómnak 14/48 a krossz áttétele arra jó tartalékba.
az én problémámra nincs valami ötletetek?
és mennyiért adnád el?
it lóg a fogason talán 100km van benne, azt kaptam az sm szetthez mikor vettem
Haveromnak 14/48 az sm áttétel és 14/50 a krossz. Nekem tetszett nagyon a 14/50 utcára csak kellett volna még 2 fokozat akkor 6 ban gázra bárhol gond nélkül föl tudtad cibálni az elejét
Szevasztok. Valaki nem tud sx 520ra oldalidomszettet. ha matricás az sem baj.
Kb olyan lehet a 14/48-as mint a 13/45-ös áttétel!De ha tudod mellőzni azért letesztelném.Az 50-es már túl brutál lenne Van Athena henger úgytudom már EXC-hez ha kuka lenne
Ha gondolod tudok adni 48-as lánckereket próbának van itthon, 45 és 48 is tartalékba.
Igazából azért gondoltam a 14/43-at a supermotora, hogy ne forogjon annyira, Pestre jártunk föl tekergni és a 6-oson míg beértünk 90-100-al eléggé forgott és sajnáltam.

Nem tudom mikor lesz kész, ma lekaptam a hengert 1 túlos gyári dugó volt benne, majd ráméretek a hengerre, bár én láttam benne olyan dolgot ami miatt lehet hogy kuka lesz
Bocs hülyevagyok 14/43-as áttételen van most supermoto
Nekem a Supermoto 14/45-ös áttétellen van.Majd kipróbálhatod milyen is az ha átgurulok Én meg a 14/50-es krossz áttételed ha kész a géped Ősszel 14/48-ra szerelem a cross kerekeket mert most a 14/45-ös van rajta.
Helló,én majdnem 1 éve használom az 525 EXC-met.
Elővigyázatosságból cseréltettem benne vezláncot,1 év múlva szívószelepet,mert akkor már kb 470 üzemóra lesz benne.
Ennyi.Én nagyon meg vagyok vele elégedve,de...ez versenymotor,
marha kényelmetlen,túrázni kínszenvedés vele(az összehasonlítási alap Yamaha TT/XT 600).
Ha nem akarsz versenyezni,akkor tegyél a DRZbe RMZ első futóművet,megvan kb 100-120ból és újjá fogja varázsolni a motorodat.
Sok szerencsét
Szevasztok!

olyat mitől csinálhat a motor, hogy húzom neki, szépen veszi az összes sebességet, forog is tiltásig, majd jön az ötös, és akadozik? ha alacsony fordulaton teszem be 5ösbe,akkor is szépen felpörög de mondjuk csak 5-6ezerig, szóval nem tiltásig. ötletek?

régebben a 400asom akkor csinált ilyet mielőtt eltörte volna a himbákat
Lehet hogy még zaklatlak, hogy pontosan hol is van, ha nem találom

Honnan és milyen áron tudsz rendelni?
tudsz nézni árat 525exc hez (04) gázbowdenre meg kuplung lamellára?
oks!milyen aron? olyan ami fektarcsa csavaros?
Rendelni tudok...
km ora jelado magnesed akad esetleg? lc4 erzekelohoz kellen.a 3kabeles fekete teglalap alaku erzekelos,nem a reed reles.
Valami olyasmi...
Megnéztem a térképen Csere utca ahol a gépműhelyes csóka van?
Hello.Érdeklödnék hogy 250 cross-hoz milyen karbi valo?
Zsiráf!

Mágnest tudsz adni nekem jó áron? km órához kellene.