Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Még a pénz gyűjtögetős fázisban vagyok de halad a dolog.
Mondj rá valamennyit és megbeszéljük.
Mennyit adnál érte attól függ?
én sem adnák enyit egy 250-ért,

a multkor tudtam egy szép jo állapotu 09-est 3300 eur, de már elkelt.
Mi az ára?
Volt ott másnak is trakija
Szerintem utcára maradj nyugodtan a drz-nél
néztem!meg is lepődtem,hogy te milyen könnyedén mentél fel...bár a traktorral?...
engem simán érdekelne,ha a 2 motorom beszámolná az ember,de sajnos új 300ast akar helyette
aki neked ajánlotta arról mesélj csak
jöhet privátba,vagy msn-en
Sziasztok!
Véleményetekre lennék kíváncsi 2004-2005ös ktm 525 exc-ről!
Régebben drz-m volt amivel motorikusan nagyon megvoltam elégedve mivel "igénytelen" volt olajcserén kívül nem volt vele gondom viszont futóműve eléggé buta ezért is néztem most ezt a típust!Na most én inkább utcán szupermotoként akarnám használni terepen ritkábban tudok menni!Fogyasztás, tartósság, szervízigényére lennék kíváncsi!Felújásra menni idő,km után szorul meg ilyenek!Leginkább tulajoktól várom a tapasztalatot akiknél régebb óta van ilyen nem olyanoktól aki csak hallott róluk ezt azt!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Itt egy link ami megtetszett nem tudom ha valakinek ismerős akkor kérem írja le milyen gazdija volt neki!
ez tetszett meg így első ránézésre
Na Laci összelökte a vidit motorozásunkról,ha valakit érdekelne:http://www.sportmotor.hu/motor...
Nekem legalább 1.14-él simán összejött a felmenetel
2008as már ajánlottak 850ért az az 1.3 gondolom új motor ára
Nézzed meg a képeimet ha érdekel a 450-esről az idomszett akkor beszélhetünk róla! ÉN feketét szeretnék:D
tudok egy 2009est 1,3ért jah,hogy annyiért nem érdekel... tudom én,csak beírtam,hogy van!
üdv!nem tud véletlenűl valaki egy exc 250 et eladót?ha igen ne tartsa magában
Sziasztok! Valaki aki tud segítsen! olyan problémám van a mocival hogy ha hirtelen gázt húzok neki akkor elkezd fuldokolni .szerintem szelephézag de nem biztos. ha valaki tudja rá a megoldást az jó lenne. A motor pedig 2001 KTM SX 400 . köszi
Hej fiatal ember sokkal szerényebben.Elleszel adva kurvának keménylegény.
Épített mocihoz lenne!A lényeg hogy az összes idom meg legyen.
Nézzed meg az enyémet pont gazdát keres
Kényelmesnek nem túl az mert verseny enduró nem arra tervezték de van hozzá hátsó lábtartó is:)
Sziasztok
KTM LC4 640 2004-es: Mennyire kell kitekerni a porlasztón a keverék csavarját?Gondolom van valami érték ami megadja az ideális keveréket.Az én gépemen teljesen el van tekergetve.fuladozik.Mint ha sok lenne a benzin
köszi
És akkor a telefont meg elvitte a kiskutya, a postagalambot meg lelőtték az indiánok, vagy mi?
mi vagy te, vámpir.?
Amikor érzi a paraszt,hogy nem megy,azt nem erőlteti.Ott lehet 2 kört sem mentem volna.Hiába,ha nincs kondi,akkor nincs .Adjál normális vért azt hátha lesz
Mi nem nagyon szoktunk cseszneknél tovább menni.Régebben jártunk együtt azzal a csapattal.
csika bácsi, hát azt hitted örökké fogsz élni..?

valamibe meg kell dögleni, én a motorozást, vagy a sex közbenit szivesen választanám, márha ez választhato opcio lenne...