Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://aprod.hu/hirdetes/arrow...

nem épp olyan amire te vársz, de kis motorra való
Valaki tud ajánlatot Honda CBR125 (2005)-höz? Lényeg hogy ne kelljen átalakítgatni semmit csak "plug n play" legyen. :)
Ára megegyezés szerint: 06 30 635 9305
Ilyen képem van rólla most de holnap este ha érdekel rakok fel képet és megmérem a csavarokat is.
Mekkora a csavartávolsága? Középtől,középig.
Egy képet tudnál csinálni róla? Köszi!
Nem az enyém egy ismerősömé. Ha érdekel írj emailt és adok telefonszámot.
szia Mennyiért adod?
szia Mennyiért adod?
Itt egy kép
Én tudok egyet ha gondolod.
sportdob@gmail.com
sziasztok gsx-r 1000 k5-re keresek gyári dobot.Az se baj ha törött,mert az exup szelep kellene.
Köszi meg gondolom!
Be kőő kenyi sárral meg pipamocsokkal!
Sziasztok.... szeretném megtudni hogy a szegmensekből összehegesztett kipufogókat mivel kezelik le a végén hogy úgy csillog villog? lelakkozzák hegesztés után vagy mi az a cucc?
Helló van egy leo vinci titán 3 csavaros e betűs sport dobom eladó vagy cserélném karbon 3 csavaros dobra nembaj ha nincs benne e betű.
Sziasztok KTM EXC 125 2010-re HGS kipufogot akarok rakni mennyivel tegyek bele nagyobb fúvókát?ha valakinek van ötlete írjon köszönöm!
Szevasztok! 600-as FZR-re keresnék "E"-s sportdobot lehetőleg rugós felfogatásút. Van esetleg valakinek?
én valami ilyesmi stílusúra gondoltam márka mindegy
Árakról telefonon adsz információt, állapotról pedig e-mail-en, azt firkantsd oda!
Eladó Sport dobok, összekötők és átalakítók!
Érdeklődni emailben vagy telefonon lehetséges!
sportdob@gmail.com!
még nem, szerintem hétfőn
Ez így igaz, de nekem se sikerült veled, így kvittek vagyunk.
Nekem nem sikerült Dániellel közös nevezőre jutni sajnos,ha sikerül üzletet kötnötök, akkor küldd a számlaszámod, egy sör árát utalok ! Vicc nélkül!