Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd megnézed a képeket, ha sikerült valamire jutni és oké a dolog, akkor megnézi a debreceni haverod is, ha neki is oké, akkor felhív téged hogy fasza vagy sem, és viszi!
nem kenyerem az átbaszás
Posta lesz ebből valszin vagy a szeki komám elmegy érte mert az debreceni ...............
ehh
erről ez jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v...
sajna magyarban nem találtam meg, de gondolom ismeri mindenki
belül sony
Még mindig nem érted...
Attól,hogy a vég Akra nem lesz Akra.Palást,tömés,perf. háló,szegecsek stb. nem Akra.
Mindegy,hagyjuk jó eladást.Mo.-n biztos piacod van...
Tessék ha nem hinnéd el.
Hm...Igen a Bódis dobokhoz ami társult azt úgy hívják: Igényesség!
Senki nem szólna ha nem márkanév alatt hirdetnéd őket,így viszont ne csodálkozz ha itt megtalálnak vagy esetleg otthon egy bizonyos szerv...
Úgy látom a Bódis termékek mellé egy különleges gondolkodási módot is adnak ajándékba. Sajnos nincs mindenkinek pénze új dobra, így azoknak az embereknek marad a használt. Ez a dob igen egy sérült dob volt ami ki lett javítva ezt nem tagadom. Úgy látom nézitek a hirdetéseket és mikor van egy sérült dob (lást a mostani) akkor jól be kel szólni. Jó játékot kívánok hozzá.
Széles utat mindenkinek!
Az eredeti....a popszegecs és a palást is mi?
Igaza volt Renitensnek,ezek jó messzire kéne dobálni!
Mondjuk az a marha aki elhiszi és megveszi...
Orosháza nem a világ vége de onnan már látszik
Ha látod Debrecent, akkor jó a szemed és látod a világ végét
postázod is vagy hol lehet átvenni ha közel van elmegyek érte
A napokban megcsinálom azt a képet róla!
Ha magába kell az akra azt is meg tudjuk oldani, de ha viszed mellé a cbr dobot, akkor cbr akra ára +25 és tied mindkettő
érdekelne a dob de az árukapcsolást nem nagyon értem cbr az is jár vele vagy hogy van..... bemenő átmérő ?
azért valahogy csak csinálj párképet róla
Ez igen, ez beteg.
Asszem én vmi 80-90-ért vettem zsír új amcsi yoshimurát leömlővel-felfogatóval stb. együtt.
Hát az is bolond, aki majd megveszi ezt az akrát.
mostanában látok nagyobb disznóságokat is(igaz, nem motoros témában)
nem hiszti ez, csak kicsit fennakadtam ezen a "visszautasíthatatlan" ajánlaton
ne tessék hisztizni
Én 50-ért adtam el szinte mindig, egyszer a hátoldalán volt egy karc és féltem hogy nem viszik el ((féltem)))
bátor az Úriember!
pont ezért mondom hogy eléggé el vannak szállva egyesek..
iksziksz
Pont ennyiért vettem 2db LeoVince x3-at az xt-ra anno....
értsd jól!
csetresz? mifelénk az öregek a mosatlan edényeket hívják így

ennél kevesebbért vettem két karbon dobot, minden csetresszel karcok nélkül még a gyári címkével
elírt egy nullát
nyócezeré már megérné