Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam van egy rövid 3 csavaros ha gondolod.
sportdob@gmail.com
Arra a típusra ezek a dobok nem jók sajnos.
Halihó! r6r-re keresek dobot vagy rendszert tűrhető árban
84 mm-es ,háromcsavaros rövid pufód esetleg?
Remélem megérkezett és elvárásaidnak megfelel!
Használd egészséggel!
azt a technikusokra bízom!
aki leleményes, gyönyörű szépet csinál/csináltat 500 ft-ból se!
Közcsövet is ajánlj neki, mert az övé nem slip-on, hanem négycsavaros bolt-on dob
Jó ember!
Szét ne vágd!
Inkább add el (jó áron el lehet) és vegyél egy másikat olcsóbban!
Nem akarok rád tukmálni semmit, de ha minden jól megy, tudok adni egy kisebb szép állapotú Akrapovic dobot áron alul! Hasonló mint Sportdob kollegáé!
Csaó!

Itt a miújság!
én is novemberben vettem meg a gépet csinosítgatom,dübörgősebb hangot akarok neki ez a hosszú akra akkor szól ha már egy 10 ezres fordulaton vagyok.. na meg elég nagy hurkatöltő, egy kis rövid dob jobban tetszik vmikor lehet megcsináljuk aztán majd kiderül hogy szól
Ha nem téped tiltásig, akkor nem üvölt nagyon. Nekem is injektoros motorom van, full titán Akra rendszerrel. Tavasszal kapni fog egy Power Commandert fékpadi beállítással, akkor majd kiderül, hogy mi a tényállás. Nem igazán tudtam még kipróbálni, hogy hogyan viselkedik az egyes fordulatszám tartományokban, mert késő ősszel vettem a motort, és már nem volt jó idő / út ahhoz, hogy megráncigáljam a haját. A dob nem E-jeles, dB-killer nélküli, ráadásul a karbon palást is sérült volt helyenként, ezért nem sajnáltam "szétfarigcsálni". Az átalakítást Egrus csinálta - szép munkája van.
Mindenesetre nyári Ausztria előtt felpattintok majd valami kultúráltabb dobot, hogy a labancok ne problémázzanak
hali.Gondolom akkor üvölt tőle A motor teljesítményét nem befolyásolja?Mert ugye gyárilag a hosszú dobra van állítva a befecskendezés hallottam 1-2 dolgot hogy majd bedadog stb nekem injektoros 750-es gixerem van..
Szia,

Van egy karbon ovál Akra dobom, nem tetszett a hossza miatt, ezért levágattam belőle - rövidítés után 30cm a palást hossza. A hangja elég paraszt lett Szerintem 35-40cm-nél ne vágasd rövidebbre.
hali. van egy akrapovic hosszú dobom rövidebbre akarnám vágni kb 30-40 cm re hogy üvöltősebb legyen szoktak ilyet csinálni? mik a vélemények? 1-2 ismim azt mondta ne vágjam meg mert utána csak dadogna a motor stb... szerintetek érdemes vagy kár hozzá nyúlni? erről a dobról lenne szó ami a képen van
nekem pont akad egy, ha meg van még...
06 30 635 9305
élelmes a magyar :D :D
Helló srácok ilyet keresek
Emil-ben elküldtem a képeket, ott meg tudod nézni a dobot.

06 30 635 9305
Szia Renitens!

Tegnap írtam neked mailt rátudnál nézni?

Köszi
Jók is a Sakálok!
Úriember módjára viselkedsz,az biztos.Ha az én portékám nevével fémjelzett szarokat árulgatnának,lehet én nem lennének ennyire az...
Úgy néz ki találtam egy Tl1000 leömlőt kompletten.
Köszi a segítséget, rendes vagy.
Vágass hozzá ellen darabot!

Ha nem tudsz vágatni, rajzold körbe egy papírra és küld el nekem és kivágjuk
A hegesztés merénylet lenne az esztétikum ellen, igazad lehet.
Megköszönném, ha meg tudnád kérdezni.
Üdv