Mihez akarod hegeszteni? Az alu palásthoz? Vagy a tűzkarikához? Meg hogy nézne az ki? Felejtős a dolog sztem.
Keress SV vagy TL1000S rendszert, pl sérültet, és akkor lesz hozzá összekötőcső. Az 1ik cimbimnek van SV rendszere. Megkérdezzem, h mennyiért szabadulna meg tőle?
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, bár lehet tök hülyeséget kérdezek.
Adott egy 4csavaros kipufogó (SV1000-ről) aminek 4csavaros csatlakozó felülete van. Összekötő cső nélkül vettem motorépítéshez.
Viszont összekötőcsövet/összekötő csavaros lemezt/gyári leömlőt sehol nem találok amit fel tudnék használni. Amit találtam az univerzális és nem passzolna rá.
A kérdésem az, hogy a gyári dob végébe nem lehet behegeszteni esetleg egy csődarabot, és azzal feltenni?
Vagy valakinek nincs ötlete hogyan lehet beépíteni egy ilyen dobot?
Ui: Ha valakinek van 2db 4csavaros összekötője fölösben az érdekelne.
Sebring-Remus amikor ott dolgoztam kb. 10 éve egy tulaja volt férj-feleség! Ki kell menni első a próbahegesztés awi-afi mivel mind a két technológiát használják Ha jó pozíciót akarsz elérni nem árt ha van valami lakatos végzettség is a hegesztő mellé
Azt ha bent vagy lehet villantani az egyszerű össze állítótól el lehet jutni a próbaszéria gyártóig, ami annyit jelent hogy jön ki valami uj széria gép kocsi-motor és te gyártod hozzá az első protó kipukat ez a legbulíbb
Tudom, értem. Engem az a dolog nem is érdekel. Arról is megvan a véleményem, de abba inkább nem folyok bele.
Én f.feri69 hozzászólására reagáltam, amiben fazékgyártónak titulálja a Bodis céget.
Nem a Bodis és egyéb márkákkal van a gond,mindegyik jó amire jóváhagyták. A nagy baj az,hogy az ismert márkanevekkel felcímkézett lefolyócsöveket,a házilag "felújított",átszegecselt dobokat árulnak minőségi termék néven,ez a vásárló megtévesztése.
"A német PS magazinban megrendezett huszonvalahány ismert márkát megversenyeztető teszten 2006-ban a BÓDIS vitte el a pálmát a több szempont szerinti (fékpadi mérés, kidolgozottság, dizájn, ár) értékelést követően". (ez 1 mondat egy cikből)
Láttam már máskor is, hogy eléggé Bodis ellenes vagy. De miért....?
Talán mert olyan terméket kínálnak, ami elérhető árban mindenki számára, és mégis minőségi...?
Én mielőtt Bodist vettem, kértem árajánlatot az Akrától. 202 ezer forintot mondtak egy slip-on dobra(nem titán)! Próbálkoztam Karasnánál, arra sem méltatott, hogy válaszoljon.
Ezután jött képbe a Bodis(szervizautobuda),és célba értem.
A lényeg! Szerintem az idejárók nagy többségének nincs 5-6 motorja, és vaskos bankszámlája, hogy azt vesz a motorjára amit akar, kerül amibe kerül. Te egy kivételes "Isten" vagy, hogy le alacsonyodsz Hozzánk! Köszönjük!
Még 1 gondolat,
örülj, hogy vannak akik elégedettek a Bodissal, különben lehet, hogy elvásárolnák Előled a "király" termékeket!
Remélem, ha megsértettelek, akkor csak pont annyira, mint Te a Bodist a fazék gyártással!
Én nem értem miért kell a másikat egy feszt baszogatni. Ez tipikus magyar mentalitás, ha nekem nem jó másnak se legyen az. Én vásároltam tőle dobot és teljesen meg vagyok vele elégedve. Tisztába vagyok vele nem egy új dobot vettem, vannak rajta karcok de az ára se volt annyi mint egy újé. Ez az én véleményem de kinek mi.
Dániel kisfiam !
Ezt a képet érdemes volt feltenni, mert könnyesre röhögtem magam azon a szakadékon ami a palást és a vég közt található Igényesség mindenek felett lehetne a jelmondata ennek a regisztrációdnak A Leo Vince doboknak hirdetett Leo Vinci sem hétköznapi a kínálatodban, de ami a legjobb, az a hihetetlen pofátlanságod, abban az esetben mikor mások dobjai iránt érdeklődnek. Hipp hopp ott teremsz és kínálgatod a szarjaidat minden valamire való etikettet és gerinces viselkedést felrúgva.
Raktárkészlet mi ?
Renitensnek egész nyugodtan köszönetet mondhatsz, hogy még nem rendezte el a sorsodat
Helló!
Én csak olyan márkának hirdetem a dobokat amilyenként vásárlom, vagy amilyen jelzés található rajta (lást képen csatoltam róla illusztrációként). A fent említett dobon amúgy semmilyen javítást nem végeztem-végeztetem, így érkezett. Csatoltam még egy képet ami a Bódis oldalán találtam szerintem ez ugyan az a dob, bár a palástja nem ugyan az azt alá írom. Nekem ennyi hozzá fűzni valom volt csak.
További kérdésekre emelbe tudok válaszolni (sportdob@gmail.com), itt nem fogok válaszolni mivel meg untam az egészet.
További szép napot mindenkinek.
Üdv!
Az én véleményem meg az,hogy nyugodtan hirdesse ahogy neki tetszik.Akinek nem tetszik ne nézegesse és pláne ne kommentelje.Nem mindenkinek telik az agyon istenített Bódis dobokra.Eszembe nem jutna más hirdetésével ennyit foglalkozni,ha számomra tárgytalan amit hirdet.
Már régen ki kellett volna tiltani a csatorna csöveivel együtt.
Az hogy valaminek van egy márkaneve,minősítő jele nem jelenti az eredetiségét. A jóváhagyási jelből egyértelműen kiderül ki mire,milyen méretben,kialakításban gyártotta ,minősítette.
Sajnos míg veréb van,csinálnak lószart is és a megtévesztett vásárló csak a csalódottságát tudja továbbadni ,ami háttérbe szorítja a tisztességes gyártókat,kereskedőket!
Csak olvasgatok csendesen, de most írok pár gondolatot!
Privát mail címedre írtam korábban egy sort: kérlek ne árulj "Bodis"-t úgy, hogy az nem Bodis! Válaszoltál is: rendben!
Ehhez képest folyamatosan kiteszed azt a képet, amin egy olyan dobot hirdetsz, amin Bodis matrica van! Mert ilyen kivitel nem is létezik a palettán!
Aki akarja vegye meg, de kérlek, ne rontsd egy kiváló Magyar gyártó brand-jét azzal, hogy itt-ott gyártott matricával, engedélyszámok nélkül adod!
Hidd el, látják ezt a fórumot azok is, akik a gyárban dolgoznak, illetve azok is akik borzasztó költségeket fordítanak a megismertetésére!
Részemről mindegy, hogy ki melyik márka elkötelezett híve! Ha szívemre teszem a kezem, inkább a saját honfitársaimat éltetem, mint Szlovén, Olasz, vagy amerikai embertársainkat! És ezt nem csak a kipufogók tekintetében teszem!
Utolsó gondolat: soha, de soha nem húzok le semmit, amihez nincsen közöm, vagy nem birtokolom! Azaz mindenkit kérek, ne gyalázza senki gyártmányát, csak azt, amit saját maga állít elő!
Igen, csak a 25 ezres Sakál dobom szebben megvolt csinálva, mint az itt említett és arra is lehet venni matricát...
Senki nincs elájulva tőle, de ár-értékarányban a legjobb a nevesebb gyártók közül, ha új dobról beszélünk. Nekem az Akra kétszáz, a Yoshi 160 lett volna, az amcsi, ami nem hiszem, hogy jobb mint a Bódis. Nekem a kinézet is fontos volt és abban a P-Tec II-től nincs szebb a motoromra. Ennyi, béke.
Kicsit beleszólok én is.
Akinek fontosak az olyan részletek, amit írtál, az BEMEGY A BOLTBA ÉS MEGVESZI!
Amúgy meg a bódistól sem kell elájulni. Majd nézd meg a titán Yoshi rendszeremet 1szer...
Keress SV vagy TL1000S rendszert, pl sérültet, és akkor lesz hozzá összekötőcső. Az 1ik cimbimnek van SV rendszere. Megkérdezzem, h mennyiért szabadulna meg tőle?