Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nos, utoljára írok ehhez a témához. Ne vedd támadásnak, csak a véleményem mondom el. Nem az baj, hogy javítva van, hanem hogy ez milyen szinten történik meg. Például a Bódis dobjaid nem lettek szépen újra palástolva és akinek fontosak a részletek az ezt észreveszi. De ha nem vagy elszállva az árakkal és viszi a nép, akkor sok sikert hozzá!
Ne is! Így van, csak az Akra!
Ez a Sebring gyár merre van?
Állásokat nézegetve mindig reménykedek benne, hogy egyszer belebotlok valami hasonló kipufogó gyár állás hirdetésébe ahol netán tán kézzel kell Awi hegesztéseket végrehajtani, de semmi...
Ezt nem teljesen értem miért is írtad...
Ezeket a dobokat nem én csinálom itthon a félre értések elkerülése végett. Ha sérülve is van a dob el küldöm olyan helyre ahol ezzel foglalkoznak és meg javítják, lásd a mostani Akrapovicot. Ha sérült a dob vagy meg lett javítva már nem hirdetethetem a márkájába? ezt a felfogást nem értem de mindegy. Akkor eladó egy rövid fűszál dob
Engem nem zavar fojtassátok csak nyugodtan
Legalább van élet a fórumon.
Na ne offoljunk tovább!Éljenek az Akrapovicok!
Mindenki?

Azt tudod melyik a leghülyébb népcsoport?
A zsidó,mert abból vág le amihez mindenki hozzátenne!
Nekem a Bódistól 10cm-rel lett rövidebb...mármint a dob.
Én dolgoztam a Sebring kipugyárba és van Sebring palástom, csövem, kerámiagyapotom, zárólemez ja és össze is tudom rakni de nem úgy hirdetem hogy Sebring dob
Ja,mindjárt 5cm-el hosszabb lesz tőle a farkad...

Végre egy értelmes ember.
Ja és csak Bódis!
Most mit izélsz... Ha van egy RR idomszetted és egy Simsonra teszed, akkor az 1000RR lesz. Ezt angol tudósok is megmondták!
Eladó Sport dobok:
-Akrapovic
-Leo vince
-Arrow
-Bodis
-Finster
-Gyári Gsxr dob
-összekötő csövek
-4 csavaros átalakítók

Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Attól függetlenül, h javítva és levágva lett, ez egy Akra dob.
Ha megfelelő áron adja, és nem annyiért mint egy újat semmi gond nincs vele szerintem.
Úgy-úgy. Én is így gondolom!
Igy igaz
Jó ez vicc volt, de azért a Bodisnak van még mit tanulnia ettől a 3 gyártótól!
Mi az a Bodis, talán egy fazékgyártó cég?
Mert a Yoshimura, Akrapovic, és pl. az Arrow, az kipufogókat gyárt!
Kösz!
Ne szórakozz Zohannal.

Melyik filmben volt ez?Már mint mi a magyar címe?