Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia ! Gsx-r 1000 K7-re van "e"legál dobpárod ?
Tessék E szabvány kerül 50-be,szóval szerintem korrekt árat mondtam

http://aprod.hu/hirdetes/honda...
Szia!

Ez egy "E" legális dob elérhető áron, rendőrök nem baszogathatnak miatta!
http://www.kepesmotor.hu/-onro...
Ezen a számon elérsz: 06 30 635 9305
Üdv!

SC59-hez gyári dob eladó plusz űlés markolat. Hirdetést megtaláljátok nálam.

Csoki
Helló!
Nekem van pár dobom keres fel emailben és hátha tudok segíteni.
sportdob@gmail.com
sziasztok! tudnátok ajánlani sportkipufogót a motoromra? fzr 600
Látom te hirdeted a törött agyas sm szettet!
Ha van hozzá tárcsa és fogaskerék, akkor érdekel a dolog!
Sziasztok!
Maradt egy eladó gyári kipufogóm Suzuki Gsf 1200-esre.
Egyszer volt a motoron, 2004-es, apróbb karcok vannak rajta.
Képek a nevem alatt.
szia,

van kb 5-6 féle különböző dob páram ami oda jó lehet,Leo,Mivv,Laser stb,ha érdekel 70 3179083

üdv,P.
üdv.KAWA ZX 9-2002-gyári dob eladó-06302093728
Helló!
Jelenleg nincs dob párom, de ha érdekel keres fel és lehet tudok rendelni. sportdob@gmail.com
Üdv.
Sziasztok,
YAMAHA TDM 850-re keresek sportdob-párt. Ha valakinek van eladó, jó állapotú cucca, az írjon itt egy választ elérhetőséggel és meg fogom keresni záros határidőn belül!
Köszönöm!

Amúgy BÚÉK!
én hajszoltam, elég jól bírta a strapát! fogyasztást sose néztem, végsebessége 140 km/h volt.
a gyári metzeller gumi nagyon bírta, olyan kemény volt, sose kopott csak a motorostalálkozón...
barátomnak tzr-e volt de egy 10-est megevett simán :)
fúrás után gyűrűtöréssel szoptam rengeteget, aztán úgy oldódott meg, hogy kiköszörültünk a powernyelvből
kibaszott jó motor, csak azt tudom rá mondani. nekem a drótküllős változat jött be, az alufelnis nem. olyat fordul betonon hogy leér a lábtartó endúró gumival, slic-kel nem próbáltam, de állat lehet. nekem gyári karbival 100-115 között evett 2.5L, vagy elszámoltam vagy nem piszkáltak hozzá, de az alufelnis változat 8L is leküldött és nem ment úgy, nem is volt eredeti. annak láttam a blokkját belülről, egy igazi szopás csapágyazni, meg sasolni a nem szabvány méret csapágyak miatt. minden csapágya sík köszörű alatt végezte, pár mm kellett levenni belőlük, meg hornyokat esztergálni bele. kiváló terep motor amin még rendszám is lehet, 27 LE változat príma, aki a tzr blokk 34 LE bele pattintja komoly gépet kaphat, amit a rendőrök csak lesni tudnak, megfogni nem és a tdr széria rendszámos utcai nem speckó verda.
Hali srácok nekem vtr1000sp1 hez kéne piros fém fékcső szett tud valaki jó áron?
el nem veheti
de nkh-s szemlére rendelheti, van benne tapasztalat .
Akkor arra nyugaton vadabbak az emberek, itt tisztel a rendőr ha betartod a szabályokat, nincs lenyalva a gumid, és bukósisak is van rajtad! bár amit nem szeretnek a 125/ 50
Nekem is volt Tdr-em, simó után azzal folytattam a pályafutásomat
Volt olyan,aki azt mesélte itt, ezen a fórumon, hogy Pécsen elvették a forgalmiját az "e" hiánya miatt. Sőt, már azt is hallottam, hogy van aki még a papírt is elkéri a kipufogóról, mert tudják a rendőrök is, hogy "divat lett" a gravírozás
Épp nemrég írta itt Ago, hogy tán a papírt meg le lehet tölteni neten
De pl ha egy Raptor dobod van, ahhoz nem nagyon lehet papírt találni(szerintem).
De úgyis majdnem minden azon múlik, hogy milyen kedve van a rendőrnek, és mi mennyire vagyunk "flegmák" velük szemben.
Ha van "e" jelzés, és még papír is, de nincs benne a db killer, akkor is megbaszhat.
a cimborámnak az nkh-s szemlén azt mondták az E betűs yoshimurára hogy nem jó, rövid.
az E betűs lámpára hogy nem jó.
a félkarú vfr futóműre meg vagy fel hegesztették vagy fel ragasztották a hátsó felnit . nem röhög több tanú van rá hogy ezt mondta rá a vizsgabiztos.

minden állomásnak és területnek megvannak a saját bejáratott hülyéi.
tőlem a tdr-t vizsgáztatva megkérdezte, hogy én furkáltam szét a féktárcsákat ?
Keresek Aprilia Rx 125(rotax 123) kipufogó rendszert!reális áron!
Jelenleg egyedi a dob, ha akad társa, legalább 2-3, amiből átlagolni tudunk állapot és felszereltség alapján , akkor belőjük a dob pontos és fix árát.
Off-roadban otthon vagyok, sportban nem!
Pár nappal ezelőtt feltettem a kérdést, hogy milyen árban mennek:
50-80 e ft-ig jöttek a válaszok, amihez azt írták állapottól függően!
Hát igen egy ilyen komoly rendszernél valószínű zsebre megköszönik előre a műszaki vizsgát
akkor mi van egy full rendszernél ami 100 ezres és abban sincsen? azzal milyet lehet bíbelődni, mire valaki leszedi felrakja ...
azt tudom hogy osztrákba elszedik a fogalmit, ahogy azt már említettem, itthon olyan eseteket hallottam, hogy előtte volt incidense az illetőnek a rendőrrel, és a kipufogó csak egy ürügy volt!
Valaki ismer történetet, hogy itt Magyaroszágon szedtek-e már le rendszámot "E" jelzés hiányában?
25 ért bíbelődök(leveszem-felrakom)vele műszaki vizsga előtt,de egy 60ezressel ne keljem már bibelődni