üldözési mániád van ember!
könnyebb lett volna azt mondani,hogy nem tudod, hát nincs abba semmi szégyen, de te inkább körbe magyaráztad!
legjobb védekezés a támadás!
Ha esetleg valakinek van valami sejtése hogy milyen árban mennek írja meg, mert nem vagyok otthon a sportmotorok világában!
thenksz!
Ja és attól is függ hogy milyen motorra való. Befutott modell, vagy egy kevésbé... Folyamatosan próbálsz okoskodni, piszkálódni keresztbe tenni túl nagy segítségre ne várj tőlem.
téged kérdezlek,mert te otthon vagy a témában: az ülés alatti dobok, csak dob,meg összekötő cső például yoshimura akrapovic.. milyen árban mennek használtan szép állapotban?
Akkor meg is van a megoldás. A papir kis keresgéléssel letölthető bárhonnan, bár nem kell hordanod magadnál...
Elvégre a bukód papírját sem hordod magadnál, pedig az is E betüs... Meg a ledes indexekét sem és még sorolhatnám...
Hangtompítót lehet bele rakni, mert a helye meg van....
eladó kawasaki zx 10 r 2006-2007-hez eredeti , gyári, minimális km-ert futott, komplett kipufogórendszer. ahogy a képeken is látni egyben alku nélkül 40 eft -ért. 0620/992-4528
Kb a duplajat eri..
Na akkor Boldog Újévet!
Tisztába vagyok mennyit ér. Hogy is kell ezt (hogy szoktad)? Adok érte 20 ezret
könnyebb lett volna azt mondani,hogy nem tudod, hát nincs abba semmi szégyen, de te inkább körbe magyaráztad!
legjobb védekezés a támadás!
Ha esetleg valakinek van valami sejtése hogy milyen árban mennek írja meg, mert nem vagyok otthon a sportmotorok világában!
thenksz!
06 30 635 9305
Akkor meg is van a megoldás. A papir kis keresgéléssel letölthető bárhonnan, bár nem kell hordanod magadnál...
Elvégre a bukód papírját sem hordod magadnál, pedig az is E betüs... Meg a ledes indexekét sem és még sorolhatnám...
Hangtompítót lehet bele rakni, mert a helye meg van....
De én adjak 5letet, hogyan lehet legálissá tenni?! :)
Igen.. még itt van a boltban, bár ma is nézegették ketten.
E betüt nem láttam rajta..