Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen érekelne 52mm bemeteti átmérővel.
Sziasztok!
Okosítsatok ki kérlek: én anno úgy tanultam, hogy a kipufogónak fontos szerepe van a hengerek öblítésében, feltöltésében. A "garázsműhelyekben" gyártott sportkipufogók biztosan nem károsak a motorra? Ott nyílván nincsen modellezés és áramlástechnikai mérések. Persze lényegesen olcsóbbak, mint a versenyrendszereket gyártó cégeké. Illetve még egy kérdés, használt kipufogónál mire kell figyelni, mivel lehet megszívni?
köszi
Helló!

A palást hossza 47 cm, a Titánnak 4 csavaros a csatlakozója, de ehez tudok adni rugós átalakítót 60 mm és 54 mm méretekben. A carbonnak 47 cm a palásthossza csatlakozója pedig 52 mm-es a csatlakozója.
Segíthetek még valamiben?

Kelleme ünnepeket!
Szia!

Az Akra milyen hosszú,mennyi a bemeneti átmérője?
Eladó Sport dobok:
-Akrapovic Titán 4 csavaros, szép állapotban Carbon felfogató bilincsel
-Akrapovic Carbon új dob, felszerelve nem volt még.
-Bódis Carbon szép állapotban Carbon felfogató bilincsel Fazer 1000, R1 összekötővel
-Leo Vince Titán 4 csavaros. Szép állapotban Felfogató bilincel.
-Leo Vince SBK Titánium Szép állapotban felfogató bilincsel. R6, Hornet, Gsxr összekötővel
-Arrow 4 csavaros, frissen polírozva, felfogató bilincsel Gsxr 1000 összekötővel
-Arrow ülés alatti dob. Szép állapotban felfogató bilincsel CBR 600 RR összekötővel.
-Leo Vince SBK szép állapotban R6 (99-02) összekötővel
-Leo Vince SBK Carbon 4 csavaros szép állapotban Gsxr 1000 összekötővel
-Gsxr gyári dob
-sport könyök frissen polírozva.

-összekötő csövek:Gsxr 600, 750, 1000, Fazer 1000, R6 99-02, R6R, R1, Hornet 600 03-ig CBR 600 RR, Gilera Nexus
-átalakítók: 3 és 4 csavaros dobátalakítók rugó összehúzatósra. 54 és 60-as méretekben.

Évégi AKCIÓ!
5000 Ft-os kedvezmény Leo Vince SBK, Leo Vince Carbon, Arrow (4 csavaros) dobokra december 31-ig.

Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com

Kellemes ünnepeket!
Boldogat békéset mindenkinek!
Helló!
Sajnos nem, de jövő év elején érkezik E legálos Akrapovic dobom ha esetleg mindenféleképpen azt keresel.
Hali!

Az akradob E legal?
Sziasztok! bmw f650gs dakaromhoz keresek sportkipufogót!
seelarday@gmail.com
KTM 950 SM-re dupla sportdob érdekelne!

Ide írhat akinek van: dorikex@gmail.com
Sziasztok!

Hol lehet venni hőálló gyapotot amit kipufogóba tudok tenni?
Kőzetgyapot kell bele, ha jól tudom.

Köszönöm!
Sziasztok!
Tud valaki suzuki GS500-hoz kipuffot eladót? Vizsgaképes kellene, ha lehet gyári, ha lehet komplett.
Ha valakinek van a gezahu@yahoo.com-on keressen.
Köszi...
én tudok............ mail cim
régebben TKR néven bejelentkező hegesztő csákórol tud valaki infót, hol találom meg mely topicban bújt el?
Eladó:
-Új Akrapovic Carbon dob. Felszerelve nem volt még.
-Leo Vince Titán 4 csavaros dob nagyon szép állapotban.

Évégi AKCIÓ!
5000 Ft-os kedvezmény Leo Vince SBK, Leo Vince Carbon, Arrow (4 csavaros) dobokra december 31-ig.

Szerintem ez illene rá.....
kb ilyen illene rá
nem tudom mikori a gép és mennyi dob található rajta, viszont egyenlőre van egy közútra való Akrapovic dobom szép állapotban
Helló!
Összekötőm nincs hozzá de dobot tudok hozzá adni. Ami a képen látható majdnem mind fel szerelhető rá.
Helló!
VFR 800 Vtec -re van-e esetleg valamilyen dobod?
Valakinek esetleg egy 4 csavaros Raptor dob? Eladó!
Eladó Sport dobok:
-Akrapovic
-Leo vince
-Arrow
-Bodis
-Gyári Gsxr dob
-összekötő csövek
-4 csavaros átalakítók

Évégi AKCIÓ!

Belso 47 kulso 50
bemenő cső átmérő mennyi
Akad egy "E" tapusjelzéssel ellátott Akrapovic kipufogóm eladó!
Ár: 38 e ft postával együtt
06 30 635 9305