Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

AZIGEN

nyócvanezer pengő...
kb mint a motorom volt sportdobjai.. sz*r kopott leov. és 120ért.. mikor ebay-en 129 a zsír új ami fainabb is pattogott a csávó hogy nem adja a motorhoz mert tuti vevő van rá.. és azóta is hirdeti... beképzelt ***
ok! köszi!
Azt gondoltam hogy a hang a lényeg :)
Ha kapok képeket a rendszerről mindenképp tovább küldöm!
Ja és valami ismert legyen azért....köszi!
Szeva! Megköszönném! tomee0511@gmail.com címre küldj képet légyszíves! Előre is köszi!
Ha esetleg szükség lenne egy Akra dobra, akkor tudok adni egyet (nem a cbr-é) Egyenlőre nem hirdetem, tartogatom a következő motorra.
Fényképem nincs róla, de ilyet képzelj el (korrekt állapot,carbon felfogató bilincs estébé estébé)
Ha viszed mellé a CBR dobot, akkor ennek az ára 25 e ft.
Szia!

Márka mindegy? Lehet tudok segíteni egy szépen kivitelezett sportrendszer beszerzésében! Képeket hamarosan küldök!
Helló!
Ez az Akrapovicnak látszó dob eredeti. Akra jellel ellátott és E szabványos Dob. Tőlem megszokott módin itt árat nem írok. Ha érdekel keres fel emailben vagy telefonon.
sportdob@gmail.com
az akrapovic- nak látszó dob mennyi
Eladó Finster 3 csavaros és egy Akrapovic dob.
A dob csatlakozójának a belső átmérője vagy a csatlakozó külső átmérője.
jól megy már, raktárkészlet is van
Ok! Apámmal megméretem, pontosan melyik csatlakozó kell? Csak amire a dobok mennek?
A csatlakozót pedig meg kellene mérni. Erre a címre írj és itt tudok majd válaszolni.
sportdob@gmail.com
A gyári csatlakozóval szeretném, nem tudom sajna a méretet és nem vagyok otthon szóval nem tudom lemérni, kb. 80000ig jó, de ha küldenél egy listát azért nagyon hálás lennék! Előre is köszönöm! :)
Helló!
Jelenleg raktáron nincs ilyen dobom de esetleg tudok rendelni. Írd meg hogy mekkora csatlakozóval és milyen dobot is szeretnél, és menyit szánsz rá. Utána kérdezek hátha tudok segíteni.
Üdv.
Régi korok stílusát idéző trombita formájú kipufogó pár,Mivv márka,eredetileg 83-as Honda cbx750f-en volt de gondolom korban eggyező motorokra is jó,vf,cb,kz,gpz stb Ár:20e ft/pár érd:zoli_motor@freemail.hu
Sziasztok! Ktm 640 Lc4 2005 höz keresek dupla sportdobot! Valaki esetleg valamit vagy valakit aki evvel foglalkozik tud? Nagy segítség lenne, előre is köszönöm!
CBR 600rr Alkatrészek Eladók !
Komplett Yoshimura Kipufogó rendszer 149.000Ft
Hozzá irt Power Commander 49.000Ft
Komplett elsőkerék féktárcsával+gumi 90.000Ft
Üléspúp fehér fényezéssel 20.000Ft
IRC kuplung és fékkar párban 28.000Ft
GIpro fokozatszám kijelző 18.000Ft
Váltó fordító pedál konzollal 19.900Ft
Galfer fékbetét (használt) párban 15.000Ft
520-as alu lánckerék 41-42 fogas 5.000Ft /db
Gyári kuplung ház (használt) 40.000Ft
Integrált hátsólámpa 5.000Ft
Tel:30-9676-432 elérhetőség minden nap 8-17-ig
dehogy van harag! mondtam hogy szinte bármikor lejöhetsz hogy felpróbáljuk!
Nem kell itt semmit toldani mivel nem sürgős majd csak rá akadok olyanra ami nekem passzol.Neked sok sikert az eladáshoz,remélem nincs harag nem az volt a szándékom
Köszi, de 1000rr gépem van és nem 600rr amire jó az arrow
Meg kell vásárolni, ennyiért ajándék!
Mondjuk mire átszabatod, hogy a tiedre is passzoljon, még toldani kell lóvét
Bár R 1000 RRRRRR -re még nem nagyon láttam eladót, lehet hogy ritkább az ezres gép, mint a 600-as, nem értek hozzá!
De ahogy írtam, ha lesz több 1000-re való ilyen akra dob, amiből lehet átlagolni, akkor változtatok az áron, lehet 30-ért fog elkelni, lehet 70-ért, majd a piac hozza!
Helló.

Van valami különbség a zzr D és az E 4-es leömlői közt?
Az Arrow is hasonló állapotban van és árban is. Ha érdekel hívj fel.