Hmm szép állapotban van
Mennyi lenne az ára(ami számomra a legfontosabb, hiszen van bőven választék a világhálón) és a mérete(dob hossza stb.) is érdekelne
(minek írjak külön emailt , hiszen azért érdeklődök itt ,mert tudok kommunikálni írásban)
persze természetesen! hozd el a gépet, és felpattintjuk! csak előtte szólj rám ha jössz, mert rá van kattanva egy csávó!
ja és a 25-höz pótolj még egy csöppet, de attól függetlenül eljöhetsz hogy meghallgassuk a hangját, én is kíváncsi vagyok!
Sziasztok.
Lehet hülye a kérdés de lehet abból baj vagy bármit befolyásolhat ha mondjuk egy 600 nakedbike motorra rárakok egy 1000 gyorsasági gyártott sport kipufogót?Bocs de nem értek hozzá.
Előre is köszi a választ.
Ha esetleg valakinek megízlik: Leo Vince teljesen nyitott átfolyású "E" szabványos, jobbos balos variálható, hátul szét szedhetős (imbusz csavar) Kipufogó dob eladó!
Képeket mellékeltem.
06 30 635 9305
Barátom megkért hogy járjak el az ügyében. A dobot nem sikerült felraknia a Ninja-jára, kókányolni nem akar, úgy döntött hogy eladja.
Elvileg CBR alá való, de aki mást vél felfedezni, az nyugodtan említse meg! A dob korrekt állapotban van, a képeket mellékeltem.
06 30 635 9305
Szeretnék felvásárolni ilyen és ehhez hasonló dobokat! Nyár elején megrendezzük velük a "ki dobja messzebbre" vetélkedőt! Értiteeeek? Ki dobja...! Hahahahaaaaaa!
Nem vagyok jártas a sportmotor kipufogókban, viszont múltkor téma volt, hogy kis hazánkban gyártott kipufogókra ragasztják nagy márka neveit
szerintetek ez tényleg az aminek hirdetik avagy mégse?
Nem akarom megbántani a tulaját, csak puszta kíváncsiság vezérel!
De ha igazi akra vagy yoshi netan szabvanyos es nem csoros vegu hanem karbon vagy szep formaju..akar 80 korul is erhet..
Sok sikert mindenkinek az uj evre
Sracok ne marjatok mar egymast
Tud valaki kipufogó építőt esetleg csőhajlítót aki a gyári kipuf alapján le tudna hajtani nekem egy csövet + hozzá dobot? Elsősorban Debrecenben és Miskolcon érdekelne ilyen szaki.
Rakj fel fotót a dob és a cső összeköttetéséről(ebből a szögből nincs fotó)
Előre is köszönöm