Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2T 125-re való végdobjaim vannak eladók olcsón, ha valakit érdekel.

Illetve keresek szintén 2 ütemű 125-ösre való nyitott dobot. Lényeg, hogy szép állapotú, és szerelhető legyen. Vagy esetleg ha valakit tudtok ajánlani, aki ilyeneket gyárt, az is érdekelne.
helló 76mm az a 76mm-er sajnos
Évek óta Sakált használok(egy csöpp kitérőt leszámítva Bódis-ék felé),hihetetlen tartós és minőségi darabok.Nekem azzal ment műszakira+Horvátországban és Szlovéniában sem szóltak érte.
neten utánna néztem elvileg mind a kettőnek a 6-os és a 9-es kawának is 82mm es a csavartáv de mostmár bosszant igy holnap magam mérem le!
hmm 1cm-rel nagyobb lenne az szerintem sok. az az igazság azt a méretet a kolléga mérte meg én nem ellenőriztem le én a palástot mértem le ma a kolléga meg tegnap este a csavart de holnap délelőtt megnézem magam mert szerintem az az 1 cm eltérés sok igy is vastag a gyári kipu nem még ha vastagabb 1-cmel, lehet a kolléga hülyeséget mért.
A fenébe,az enyém 85-ös
Közbetéttel megoldható,csak akkor már túl hosszú lenne.
Sajnos így tárgytalan.Köszi,hogy megmérted!
Megvannak a méretek csavar távolság 76mm palásthossz 48,5cm
Hát ez vizsgáztató kérdése ,pl Sakál dobbal is engedtek már át műszakin ,de a gy ári a biztos -nem nagy dolog lecserélni :)
Köszi, felvettem a kapcsolatot Mr. Sakállal :) Tetszetős portéka, valószínűleg ezt választom mert nem egetverően drága és most hogy utánanéztem csak jót írtak róla. Kérdésem, hogy jól sejtem-e, hogy műszakira vissza kell tenni a gyári dobot? :)
hogy haladsz?
szia köszia választ.. amugy a linked not found.. megpróbálnád megint elküldeni?
köszi
Szerintem is jó lesz a csavartáv, csak a hosszától félek egy kicsit
színtelen lakk
TERMÉKINFORMÁCIÓK

+650 °C-ig hőálló
kipufogóberendezések, fűtéscsövek stb. optikai regenerálásához
ellenálló üzemanyagokkal és az időjárással szemben
kopásálló
+250°C felett lassan keményedik ki
Sakáldob a Facebookon : (vannak videók is )

https://www.facebook.com/pages...
Képeken látható dobok leadó!
Információért keres emailben vagy telefonon!
Keresd meg sakáldob.hu-t és telefonon(!) kérj árajánlatot.Többet is csinált Cbr 125-re,úgyhogy tud küldeni(akár postán) Plug and Play megoldást.Én halottam élőben is,hát igen felnőttes hangja lett a Kiscibernek...
SZIASZTOK..segítséget kérnék.. ki tudja hogy mi az a lakk vagy anyag amitől ilyen csillogós lesz... mert ugye hőálló ....
elvileg átalakítás nélkül jó a zx6-ra is de holnap megmérem.
Ma már nem vagyok a mühelynél holnap délelőtt megmérem. az ára az 30ezer plusz posta.
Légyszi akkor mérd meg a palást hosszát és a csavartávolságot is .
Meg egy árat is adhatnál
Köszi, egyelőre nem néz ki rosszul, még várok pár ajánlatot aztán meglátom mi lesz. :)
tapasztalatom szerint nagyon nehéz találni olyan dolgokat, ami kimondott típushoz kellene, legyen az kipufogó kerék szett stb
olyan kell nézni ami jó árban van,és lehetőleg a legkevesebbe kerüljön annak átkalibrálása!
Na tehát ezt a kipuffot egy szaki át tudja alakítani vajon? Ha igen, kb mennyiért vállalnak ilyen munkát?
És ezt egy kipuffot át tudja alakítani olyanra, hogy ugyanolyan bekötése legyen mint a gyárinak? (nem akarom szétcseszni a gyári összekötő csövet.)