2T 125-re való végdobjaim vannak eladók olcsón, ha valakit érdekel.
Illetve keresek szintén 2 ütemű 125-ösre való nyitott dobot. Lényeg, hogy szép állapotú, és szerelhető legyen. Vagy esetleg ha valakit tudtok ajánlani, aki ilyeneket gyárt, az is érdekelne.
Évek óta Sakált használok(egy csöpp kitérőt leszámítva Bódis-ék felé),hihetetlen tartós és minőségi darabok.Nekem azzal ment műszakira+Horvátországban és Szlovéniában sem szóltak érte.
hmm 1cm-rel nagyobb lenne az szerintem sok. az az igazság azt a méretet a kolléga mérte meg én nem ellenőriztem le én a palástot mértem le ma a kolléga meg tegnap este a csavart de holnap délelőtt megnézem magam mert szerintem az az 1 cm eltérés sok igy is vastag a gyári kipu nem még ha vastagabb 1-cmel, lehet a kolléga hülyeséget mért.
Köszi, felvettem a kapcsolatot Mr. Sakállal :) Tetszetős portéka, valószínűleg ezt választom mert nem egetverően drága és most hogy utánanéztem csak jót írtak róla. Kérdésem, hogy jól sejtem-e, hogy műszakira vissza kell tenni a gyári dobot? :)
+650 °C-ig hőálló
kipufogóberendezések, fűtéscsövek stb. optikai regenerálásához
ellenálló üzemanyagokkal és az időjárással szemben
kopásálló
+250°C felett lassan keményedik ki
Keresd meg sakáldob.hu-t és telefonon(!) kérj árajánlatot.Többet is csinált Cbr 125-re,úgyhogy tud küldeni(akár postán) Plug and Play megoldást.Én halottam élőben is,hát igen felnőttes hangja lett a Kiscibernek...
tapasztalatom szerint nagyon nehéz találni olyan dolgokat, ami kimondott típushoz kellene, legyen az kipufogó kerék szett stb
olyan kell nézni ami jó árban van,és lehetőleg a legkevesebbe kerüljön annak átkalibrálása!
Illetve keresek szintén 2 ütemű 125-ösre való nyitott dobot. Lényeg, hogy szép állapotú, és szerelhető legyen. Vagy esetleg ha valakit tudtok ajánlani, aki ilyeneket gyárt, az is érdekelne.