Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez így van! nem az a legfontosabb számomra,hanem az hogy ne legyen majré csikos a gumi és egy akropovic rendszerrel felszerelt motorost körbe motorozzak a külső íven
Most így utólag elgondolva, mondtad hogy adsz 25 e ft-ot a dobért.
De akkor se lesz benne "E" jelzés, neked meg az szükséges! Hogyan oldanád meg, mert hát ugyebár ott van nálad a dob 25-ét !?
Hát nekem igen és már nagyon várja a tavaszt,de igazán a nyarat szereti
Igen ez jó kérdés ki vásárol? És én is csak azokat a szempontokat látom amit te. Ha valaki azt szeretne venni senki nem gátolja. A kolléga ezek szerint egy gyári dobbal is be éri így nincs nagyon miről beszélni.
Nekem nem beszél!
Gyári dobot azért keresnek a motorosok! Azok a dobok az adott motorra jóváhagyottak,megfelelnek mind a zajszint ,mind a környezetvédelmi előírásoknak és csak azokon a típusokon használható amelyekre jóváhagyták.
Ezt nem értem
Miért neked mit mond a HONDA 1000rr
Ez így van ahogy mondod, rengeteg dolgot mondtál, amiben most az egyszer igazat kell hogy adjak!
Az első 4-nél jobb és 65 e ft alatt van.
De válaszolj a kérdésre te is nyugodtan, ki vásárol gyári dobot?
Lelkes nem vagyok, csak mikor megtudtam hogy a 25 e ft nem viccből lett mondva, kicsit próbáltam helyre tenni a dolgot!
Üdv! Tudja valaki hogy lehet ebből a marving-ból a db killert kivenni? Nagyon nagypapás így.
Egy kérdés úgy Mindenkihez! Gyári dobot miét vesz az ember?
1 Nekem az ugrik be, az új gazda megvette a használt motort,aminek akkora hangja van hogy nem bírja, és a gyárit nem kapta hozzá.
2 valakinek összetört a motorja és megvásárolja hozzá, hogy újra összeépítse!
A többiek válaszát elméletét is várom, ha már felhozódott a téma!
Talán a HONDA 1000RR mond valamit!?
Ha nem ,nincs miről beszélni.
Helló!
Érdeklődnék, hogy nincs e valakinek egy 47mm külső átmérőjű 1,5mm falvastagságú és legalább 400mm hosszú rozsdamentes csődarabja?
Igazad van,de mit kezdjek egy német nyelvű oldallal
A pufók legtöbbje amiket felraktál E szabványos ezt azért vegyük figyelembe(szerintem nem utólag gravirozott)
pl. 1000rr 2004 E szabványos gyári 15.000 ért ,szóval szerintem reális árat mondtam
Látom lelkes lettél kicsit de nem baj az
Mondjuk az 1 sőt szerintem felesleges volt fel rakni mert gyári, de mind az enyém mind a tied jobb az első 4-nél szerintem. A Leo Vince dobnál meg olcsóbban adod gondolom mert akkor nem raktad volna fel ha nem. ( Az Arrow is olcsóbb nála)
Most már csak tudjon választani a kolléga a bőség zavarában
Ez igaz nem olcsók,ezért is vannak már legalább egy éve meghirdetve
Van komplett akrapovic rendszer na az tényleg szép,de hiába senkinek nem kell 150pénzért az is legalább egy éve fent van.(ezek 600rr hez vannak)
nincs itt olcsóság!
erről beszéltem!
1 20
2 25
3 37
4 55
5 65
6 stb

Nem elzavarás csak tájékoztatás az információkról.
ja és Boldog Újévet! Mindenkinek!
Nekem is tetszik!
A vevőt ne zavard el, mert megharagszik! Pénzt akar ott hagyni nálad, nem szeretetet!
Szívesen válaszolok a kérdésedre ha fel keresel de itt nem szeretném bő lére ereszteni az írást. Ha érdekel a dob keres fel Telefonon vagy Emailben.
Üdv.
Szépen el van színeződve a Titán.
Mielőtt bárki válogat a hamisított ,polírozott bádogcsatorna csövek közül,nem árt tájékozódni.
Ez csak a Leo.

http://www.leovince.de/index.p...
Váratlan kiadásaim lettek,egyenlőre halasztom a projektet...
A dob és a cső egybe van hegesztve gyárilag
Full titán a rendszer ami párosul a pihe könnyű súllyal, ezt onnan tudom hogy meglepődtem mikor megemeltem, tehát nem saválló!