Hello!
Én évek óta használok egy dobot tőlük. Azért őket választottam mert náluk volt olyan dob ami nekem bejött és küllemre az ő márka feliratuk számomra az egyik legesztétikusabb.
Nekem egy 300 hosszú, 100 átmérőjű, szalámi végű kördobom van. A dob hiba mentes, szép, precíz, teszi a dolgát! Gyorsan reagáltak és dolgoztak. Teljesen meg voltam elégedve. Áruk pont a többi magyaréval egyezik. Nekem ez a kis dob hangtompítóval 40 rugóba fájt. Tudtommal máshol sincs olcsóbban.
É is szeretem ha hangos de most az enyém nagyon az,mert valami házi gyártású dob van rajta és elég rövid 30-35 cm, gondolom azért.Ja meg félig körbe van repedve az eleje . Sokat nem akarok rá költeni dobra,mert csak 1 rendszám nélküli hobby gép !
Igazából én mikor árultam, mindig megpróbáltam piaci ár alatt adni, és annyiért amennyit ér, így sose volt senkinek se problémája.
Biztos jó az amire te gondolsz. Gondolkodóba estem hogy veszek valami olcsóbb földdúrót, majd feldobom rá, mert utálom ha csendes
2004-es CBR 600RR-hez keresnék leömlő és dob közötti "tuning" összekötő csövet ! Márka igazából mindegy,csak használható legyen :)
Akinek van elfekvőben, legyen kedves írjon néhány sort az adameg6@vipmail.hu címre vagy keressen meg telefonon a 20/411-7338-as számon.
A fáradozást és a segítséget előre is köszönöm !