Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Sportdobot akarok a Z750-re. A gyári csőben lévő szelepet vissza kell tenni, az összekötőcsőbe, vagy nem? Változik-e valami, ha nem kerül vissza? Alapjárat ingadozás, fogyasztás változás, ilyesmi...
Eladó!
06 30 635 9305
Sziasztok!

Nekem van egy Leo Vinci SBK dobom Kawa GTR 1400-ra az lenne a kérdésem hogy tudna-e hozzá valaki gyári tompítót (akár kölcsönbe is) ami egybe van.
Köszönöm
Nemes István

Email: nemesistvan@yahoo.com
Szaisztok! Tl1000r re keresek sport dobokat! Előre is köszönöm!
Széles utat!
Keressél is Tomi!
Köszi a segítséget!
Sziasztok. SV650 re keresek gyari rendszert. Ha van valakinek ne tartsa magaban..
Köszönöm a visszajelzést.
Én max 80-at adnék érte, akármilyen jó is. Hogyha karbon lenne, akkor 100-120...
Ennyibe mennek külföldön.
Mennyi ér szerinted akkor?
Akkor nem sztem.
Titán.
Karbon vagy Titán?
Sziasztok!

Aprilia Tuono-ra való Akrapovic dupla ovál megér 100k-t? Állapota rendben van.
Helló nézegetem a régebbi bejegyzéseket és nem tudom hogy közben kiderült e már valami ,de a kollégámnak 600 CBR F3 van és ugyanilyen dob van neki is rajta. Az ővé Maranello x mit tom én micsoda ,de anyi külömbség van a tiéd és az övé között hogy neki fel van polírozva gondolom gyárilag mert már így vette a sárkányt , egyébként azt a dobot már megtaláltuk Akra, Leo Vinci, Yoshimura matricával is és általában anyi a külömbség hogy a szegecselésnél van ilyen dísz HILTI :D szalag vagy mit tom én mi a neve, de méretben kialakításban ugyanaz volt mindegyik.
Eladó Sport dobok és összekötőcsövek, átalakítók.
Akrapovic, Arrow, Raptor Leo... stb
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
Hát nem tudom mert ők eloxálást vállalnak de szerintem polírozást és javítást nem.de egy telefont megér.
Eladó 1pár Mivv trombita kipufogó.Honda cbx750f-en volt de gondolom más hasonló korú retro motorra felrakható.Ár:20e ft/pár.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne eladó lett egy FINSTER sportkipufogó rendszer Suzuki GS500-ra:
Finster
Youtube:
sound

Majd dobj egy telefonszámot ide vagy erre az email címre és felhívlak!
rolandsimon89@gmail.com
Helló!
Sok dobom van ami szóba jöhet. Keres fel emailben és küldök képeket. Ha szeretnéd. A régit is be tudom számolni.
sportdob@gmail.com
Mennyiért adnád a sérültet?
Szia '96 zx6r-hez nézelődök a sérült yoshi RS3 helyére. Akár ilyet vagy mást tudnál ajánlani?
Eladó Akrapovic Carbon kúpos végű, Brutális Hanggal! Felfogató bilincsel.
sportdob@gmail.com
Helló!

A kipufogó megvan még? E-mail címemre írnál?