Sziasztok
Sportdobot akarok a Z750-re. A gyári csőben lévő szelepet vissza kell tenni, az összekötőcsőbe, vagy nem? Változik-e valami, ha nem kerül vissza? Alapjárat ingadozás, fogyasztás változás, ilyesmi...
Nekem van egy Leo Vinci SBK dobom Kawa GTR 1400-ra az lenne a kérdésem hogy tudna-e hozzá valaki gyári tompítót (akár kölcsönbe is) ami egybe van.
Köszönöm
Nemes István
Helló nézegetem a régebbi bejegyzéseket és nem tudom hogy közben kiderült e már valami ,de a kollégámnak 600 CBR F3 van és ugyanilyen dob van neki is rajta. Az ővé Maranello x mit tom én micsoda ,de anyi külömbség van a tiéd és az övé között hogy neki fel van polírozva gondolom gyárilag mert már így vette a sárkányt , egyébként azt a dobot már megtaláltuk Akra, Leo Vinci, Yoshimura matricával is és általában anyi a külömbség hogy a szegecselésnél van ilyen dísz HILTI :D szalag vagy mit tom én mi a neve, de méretben kialakításban ugyanaz volt mindegyik.
Eladó Sport dobok és összekötőcsövek, átalakítók.
Akrapovic, Arrow, Raptor Leo... stb
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
Sportdobot akarok a Z750-re. A gyári csőben lévő szelepet vissza kell tenni, az összekötőcsőbe, vagy nem? Változik-e valami, ha nem kerül vissza? Alapjárat ingadozás, fogyasztás változás, ilyesmi...