Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor őket csörögjem igaz?
http://www.ikarusgalvan.hu/ele...
Szevasz!
PROEX Kipufogókönyök horpadását is eltüntették.
Egy telefont megér.
Bocsánat én ahhoz nem értek :D
De a horpadás is kijön belőle? Gondolom a felcsiszolásból, meg a polírból nem...
Kipufogó dobhoz keresek rugókat ha valakinek van szóljon!
Hát azt nem eloxálják! Azt meg fel kell csiszolni aztán polírozni vagy az egészet szálcsiszoltra megcsinálni esetleg.
De saválló! Az probléma?
Persze.Székesfehérváron van egy bizonyos Ikarus Galván Kft nevű cég a régi gyár telepen és ők foglalkoznak eloxálással illetve ha kell akkor fel is csiszolják.Én most várom a dobom palástját tőlük jövő hét végén hozzák haza tesómék.De kép alapján saválló a tied nem?
Hy!
Jelcsát keresd Ő tud segíteni!
70 3179083
Meg lehet kérdezni, hogy ilyet hol csináltatsz? Örülnék ha maradhatna a dob...
Sziasztok!
2004 es kawasaki z750-re szeretnék egy másik dobod ! Ha tudtok nekem ajánlani azt köszönöm szépen! :)
Mély hangja és legyen neki hangtompítója is ! :)
További szép estét!
Ha alumínium akkor és eloxált akkor fel kell csiszoltatni az egész palástot és újra lehet eloxáltatni.Én most javítattam egy hasonlót még várom a postát.
Sziasztok!

Az ilyet lehet javíttatni vagy csere? :)
Eladó Sport dobok és összekötőcsövek, átalakítók.
Akrapovic, Arrow, Raptor Leo... stb
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
Neki ez a dob kicsi!
30.000 ft
Helló!
Nálam van több is ami neked jó lehet. Ha érdekel keres fel.
sportdob@gmail.com
Sziasztok!

Szolíd hangú sportdobot keresek Kawasaki Zrx re 1200 s

a gyári túl halk.

Üdv Ataj.
Köszi, fogok jelentkezni.
szia,

van kb 6-8 féle ide való közcsővel,Arrow,Akra,Mivv,Leo stb.ha érdekel 70 3179083.csak tel. üdv,P.
pótolj még rá egy üveg 0.7-es Jim Beam whisky-t és elindulhatsz érte, ma itthon vagyok!
Én nem alkudozok 25 adok érte látatlanba és még csak ezután alkudozok ha elmegyek megnézni de persze ha tényleg szép és jó akkor nem alkudozok megadom a 25-öt érte Szóval így elsem indulok míg rá nem bólintasz
ovális is, "E" szabvány is, de nincs összekötő cső, ellenben megfizethető!