Persze.Székesfehérváron van egy bizonyos Ikarus Galván Kft nevű cég a régi gyár telepen és ők foglalkoznak eloxálással illetve ha kell akkor fel is csiszolják.Én most várom a dobom palástját tőlük jövő hét végén hozzák haza tesómék.De kép alapján saválló a tied nem?
Sziasztok!
2004 es kawasaki z750-re szeretnék egy másik dobod ! Ha tudtok nekem ajánlani azt köszönöm szépen! :)
Mély hangja és legyen neki hangtompítója is ! :)
További szép estét!
Ha alumínium akkor és eloxált akkor fel kell csiszoltatni az egész palástot és újra lehet eloxáltatni.Én most javítattam egy hasonlót még várom a postát.
Eladó Sport dobok és összekötőcsövek, átalakítók.
Akrapovic, Arrow, Raptor Leo... stb
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
Én nem alkudozok 25 adok érte látatlanba és még csak ezután alkudozok ha elmegyek megnézni de persze ha tényleg szép és jó akkor nem alkudozok megadom a 25-öt érte Szóval így elsem indulok míg rá nem bólintasz
http://www.ikarusgalvan.hu/ele...
PROEX Kipufogókönyök horpadását is eltüntették.
Egy telefont megér.
De a horpadás is kijön belőle? Gondolom a felcsiszolásból, meg a polírból nem...
Jelcsát keresd Ő tud segíteni!
70 3179083
2004 es kawasaki z750-re szeretnék egy másik dobod ! Ha tudtok nekem ajánlani azt köszönöm szépen! :)
Mély hangja és legyen neki hangtompítója is ! :)
További szép estét!
Az ilyet lehet javíttatni vagy csere? :)
Akrapovic, Arrow, Raptor Leo... stb
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
Nálam van több is ami neked jó lehet. Ha érdekel keres fel.
sportdob@gmail.com
Szolíd hangú sportdobot keresek Kawasaki Zrx re 1200 s
a gyári túl halk.
Üdv Ataj.
van kb 6-8 féle ide való közcsővel,Arrow,Akra,Mivv,Leo stb.ha érdekel 70 3179083.csak tel. üdv,P.