Amúgy 30 e ft reális, ha megvan a db killer, karbon bilincs, és nincs ütve,fúrva,karcolva stb
25-öt csak viccnek szántam
Ha annyiért oda adja, akkor mindenképp vedd meg, ha nem, akkor rád bízom!
mert azt te találod ki!
nem írtam árat a megmaradt holmiaimra, megmaradt egy pár tükör, a vevő azt mondta 10 e ft, pedig 5 e ft-ra gondoltam,így hát annyiért meg is vásárolta ( 10e ft).
az Akra dob 20 e ft, de te 30-ra gondolsz, levonsz belőle 5-öt és 25-ért megveszed, azt hiszed milyen jól jártál ( de közbe nem is rosszul) , Dániel meg örülni fog, mert egy ötösért drágábban eladta mint szerette volna!
mindenki jól jár!
De varj mar! Fel kellene tuntetned az arat ahhoz hogy oda tudd irni hogy 5000 ft kedvezmenyt adsz! Ha rossz a teoriam valaki javitson ki.ha nem.akkor pedig van benne valami...
Véleményem szerint addig jó bármi, ameddig eredeti. Ha szétszedik, vágják, faragják, már elveszti az összes jó tulajdonságát.
Persze amennyiben a gyártó javítja, úgy valóban egy új termék kerül a kezedbe, hiszen mindent eredeti technológiával végez. Hőálló szigetelés, rozsdamentes szegecs, minőségi palást alapanyag, eredeti matrica és engedélyszámok kerülnek vissza. Nem utolsó sorban, minden felújítás a dob saját összeállító sablonjában készül!
Természetesen tudjuk, hogy a prémium minőséget meg kell fizetni. Ezért soha nem szabad semmit erőltetni sem. Van létjogosultsága a használt, házilag feljavított termékeknek is, hiszen van felvevő piaca!
Ez a réteg - bocsánat a kifejezésért - ha már anyagilag kényelmesebben megteheti, meg fogja vásárolni a minőségi termékeket. Illetve Ágónál, vagy Prptk Csabiéknál stb meg is méretheti, vajon rontott-e, esetleg javított. Más kérdés, hogy addig hány kudarcot kell megélnie....
Én abból indultam ki, hogy sok motoros azzal sincs tisztában, hogy mennyibe kerül pl. egy motoros ruha, vagy egy sisak. Nem mond nekik semmit az Arai név, ilyesmi. Na ők szerintem simám bekajálják a hamis dobokat. De örülnék, ha neked lenne igazad és többen lennének azok, akik tudják mi, merre, mennyi.
szerintem alig 1-2-3 %-a lehet az az embereknek,akik nincsenek tisztába
azt gondolom hogy képben vannak,mi hogy merre,amikor eladtam a dobokat,sose volt egyikre se panasz, még mai napig is felhívnak hogy esetleg... de akik érdeklődtek tudták hogy mi a dörgés
Tényleg felesleges is lenne. Én csak azokat sajnálom, akik nincsenek képben és mondjuk megveszik, örülnek neki, majd jön a szomorú valóság és valaki felnyitja a szemüket.
25-öt csak viccnek szántam
Ha annyiért oda adja, akkor mindenképp vedd meg, ha nem, akkor rád bízom!
nem írtam árat a megmaradt holmiaimra, megmaradt egy pár tükör, a vevő azt mondta 10 e ft, pedig 5 e ft-ra gondoltam,így hát annyiért meg is vásárolta ( 10e ft).
az Akra dob 20 e ft, de te 30-ra gondolsz, levonsz belőle 5-öt és 25-ért megveszed, azt hiszed milyen jól jártál ( de közbe nem is rosszul) , Dániel meg örülni fog, mert egy ötösért drágábban eladta mint szerette volna!
mindenki jól jár!
-Akrapovic
-Yoshimura
-Leo vince
-Arrow
-Bodis
-összekötő csövek
Karácsonyi akció!
5000 Ft-os kedvezmény Yoshimura, Akrapovic, és Bódis dobokra december 24-ig.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
A terded amugy is a csuklodnal van...
Persze amennyiben a gyártó javítja, úgy valóban egy új termék kerül a kezedbe, hiszen mindent eredeti technológiával végez. Hőálló szigetelés, rozsdamentes szegecs, minőségi palást alapanyag, eredeti matrica és engedélyszámok kerülnek vissza. Nem utolsó sorban, minden felújítás a dob saját összeállító sablonjában készül!
Természetesen tudjuk, hogy a prémium minőséget meg kell fizetni. Ezért soha nem szabad semmit erőltetni sem. Van létjogosultsága a használt, házilag feljavított termékeknek is, hiszen van felvevő piaca!
Ez a réteg - bocsánat a kifejezésért - ha már anyagilag kényelmesebben megteheti, meg fogja vásárolni a minőségi termékeket. Illetve Ágónál, vagy Prptk Csabiéknál stb meg is méretheti, vajon rontott-e, esetleg javított. Más kérdés, hogy addig hány kudarcot kell megélnie....
A Honda sport motorjaival, számomra legfőbb probléma, hogy versenyagarakra tervezték. Térdem a csuklómnál...
azt gondolom hogy képben vannak,mi hogy merre,amikor eladtam a dobokat,sose volt egyikre se panasz, még mai napig is felhívnak hogy esetleg... de akik érdeklődtek tudták hogy mi a dörgés