Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sikerült venni savállóból ilyen bilincset már csak az a kérdés hogy be kell e kenni ilyen pasztával az összekötő belsejét ami rámegy a rendszerre?
Két Honda áll a garázsomban... ez nem lehet véletlen!
Autós boltban, barkácsboltban, csavar boltban, szerszám boltban. Ezeken a helyeken szokott leni, és az ára se veszés 400 Ft körül van.
Ilyen bilincset merre fele lehet venni amivel ráfogatom a rendszerre az összekötőt?
Bárkit bármi érdekel akkor felkeres, ha annyi fáradtságot nem tesz meg akkor komolytalan, és felesleges is bármiről beszélnünk.
Amúgy 30 e ft reális, ha megvan a db killer, karbon bilincs, és nincs ütve,fúrva,karcolva stb
25-öt csak viccnek szántam
Ha annyiért oda adja, akkor mindenképp vedd meg, ha nem, akkor rád bízom!
De én 20-ra gondoltam db killerrel, abból levéve az 5000, akkor15 ezer. Van még akciós ingyenes szállítás?
mert azt te találod ki!
nem írtam árat a megmaradt holmiaimra, megmaradt egy pár tükör, a vevő azt mondta 10 e ft, pedig 5 e ft-ra gondoltam,így hát annyiért meg is vásárolta ( 10e ft).
az Akra dob 20 e ft, de te 30-ra gondolsz, levonsz belőle 5-öt és 25-ért megveszed, azt hiszed milyen jól jártál ( de közbe nem is rosszul) , Dániel meg örülni fog, mert egy ötösért drágábban eladta mint szerette volna!
mindenki jól jár!
Annyira zavarba jöttem, pedig a joshit akartam kérdezni. Szóval miért nem lehet ideirni az árát?
x-5000
Ha érdekel keress fel!
Mennyiért adnad az akra-t? Van hozzá db killer? Ide irhatsz árat nyugodtan.
De varj mar! Fel kellene tuntetned az arat ahhoz hogy oda tudd irni hogy 5000 ft kedvezmenyt adsz! Ha rossz a teoriam valaki javitson ki.ha nem.akkor pedig van benne valami...
Eladó Sport dobok:
-Akrapovic
-Yoshimura
-Leo vince
-Arrow
-Bodis
-összekötő csövek

Karácsonyi akció!
5000 Ft-os kedvezmény Yoshimura, Akrapovic, és Bódis dobokra december 24-ig.

Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Ne szidjad a hondákat mert nem megyek kipufogót szereltetni hozzátok/2013 cbr 600 rr/ .
Reni

A terded amugy is a csuklodnal van...
Nemsokára lesz feladatod....
Véleményem szerint addig jó bármi, ameddig eredeti. Ha szétszedik, vágják, faragják, már elveszti az összes jó tulajdonságát.
Persze amennyiben a gyártó javítja, úgy valóban egy új termék kerül a kezedbe, hiszen mindent eredeti technológiával végez. Hőálló szigetelés, rozsdamentes szegecs, minőségi palást alapanyag, eredeti matrica és engedélyszámok kerülnek vissza. Nem utolsó sorban, minden felújítás a dob saját összeállító sablonjában készül!

Természetesen tudjuk, hogy a prémium minőséget meg kell fizetni. Ezért soha nem szabad semmit erőltetni sem. Van létjogosultsága a használt, házilag feljavított termékeknek is, hiszen van felvevő piaca!

Ez a réteg - bocsánat a kifejezésért - ha már anyagilag kényelmesebben megteheti, meg fogja vásárolni a minőségi termékeket. Illetve Ágónál, vagy Prptk Csabiéknál stb meg is méretheti, vajon rontott-e, esetleg javított. Más kérdés, hogy addig hány kudarcot kell megélnie....
Vettem egy új gépet... remélem ezzel majd tudod tartani a tempót!?

A Honda sport motorjaival, számomra legfőbb probléma, hogy versenyagarakra tervezték. Térdem a csuklómnál...
Én abból indultam ki, hogy sok motoros azzal sincs tisztában, hogy mennyibe kerül pl. egy motoros ruha, vagy egy sisak. Nem mond nekik semmit az Arai név, ilyesmi. Na ők szerintem simám bekajálják a hamis dobokat. De örülnék, ha neked lenne igazad és többen lennének azok, akik tudják mi, merre, mennyi.
szerintem alig 1-2-3 %-a lehet az az embereknek,akik nincsenek tisztába
azt gondolom hogy képben vannak,mi hogy merre,amikor eladtam a dobokat,sose volt egyikre se panasz, még mai napig is felhívnak hogy esetleg... de akik érdeklődtek tudták hogy mi a dörgés
Ebben van valami...
Tényleg felesleges is lenne. Én csak azokat sajnálom, akik nincsenek képben és mondjuk megveszik, örülnek neki, majd jön a szomorú valóság és valaki felnyitja a szemüket.