Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

S E szabványos legyen ! thxx
Sziasztok keresek öszekötő csöves dobot vagy 3 csavarosat zx9 re mély hanngal ovális leo vince SBK érdekelne köszi
Sziasztok!

Szerintetek ez a dob eredeti vagy csak jól sikerült koppintás!
Vevő lennék rá,viszont bizonytalan vagyok!
Helló!
Lehet tudok segíteni, ha gondolod keres fel.
sportdob@gmail.com
Yamaha YZF 600 Thundercatra keresek sportdobot összekötő csővel!
Honda VFR 800 V-tech gyári dobok szép állapotban eladóak! 40e ft
Helló!
Kifejezetten erre a modellre nincs most dobom, de van egy ülésalatti összekötő csővel. Ha kicsit módosíttatod az összekötőt fel tudod szerelni. Ha érdekel keres emailben vagy telefonon.
sportdob@gmail.com
Sziasztok.
Esetleg ha valakinek van sportkipuffja 2005-2006 zx6r-re, ne tartsa magaban
Koszi
Amúgy gyere el, nézd meg és megbeszéljük! Látatlanba sose alkudozunk!
Hello!

Neked még mindig 35 az ára, de ha egyik barátodat elküldöd érte, és nem tudom hogy neked kell, akkor 30-ba is el csoroghat!
Helló
Türelmesen vártam , akkor 25 ért ha adod megyek érte
péntekig ( 28.)
30.000 ft mindkét dob/db
Sziasztok
Kis segítséget szeretnék kérni.
Honda hornet 600 leömlőket készülök felcsiszolni,kicsit felpolírozni,mert el van feketedve ,Kérdésem az lenne:mikor már visszacsiszoltam teljesen,mivel tudnám lekezelni,hogy ne legyen hamarosan újra ilyen.?
Illetve a dobot is készülök szétszedni,újragyapotoznám,milyen gyapotot ajánlotok,ami nem éág ki belőle pár km után.?Egy elég nyitott GPR dobról van szó?
Segítséget előre is köszönöm!
Széles utat mihamarabbi tavaszt! :D
Honda cbx750f gyári Mivv dobok szép állapotban eladók.Ár:20e ft/pár.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Amit ő ajánlott neked az egy CBR 1000 RR dob. Neked az nem jó! Nálam van még 2 hasonló Akrapovic. Ha gondolod írj emailt és meg mutatom milyenek.
sportdob@gmail.com
Suzuki GSX 1400 -re keresnék két "E" betűs dobot ( Akrapovic, Yoshimura) K-3-as a motorom.

Köszi

Holgi
Aki ismeri az tudja, aki nem ismeri az meg úgy se fog ilyet venni!
Titán dob volt ez is, az alu matricát én szedtem le róla, mert karcos volt!
Gyönyörű hangja volt, főleg fordulaton!
Megvásárolták a dobot, jó kezekben van!
Ennyit tudtam segíteni!
Én nem egészen arra a dobra gondoltam amiket ide csatoltál!Én erre a dobra gondoltam amit csatolok hogy mennyit gondoltál érte mert ezen nem látok semmilyen olyanra utaló nyomot azon kívül hogy van rajta egy akra matrica hogy az valójában akra!
lehet hamisítvány!
annyi biztos hogy titán anyaga van, alu matrica van mindkét oldalán, és spéci anyaggal van rá felvéve az Akrapovicc felirat!
Kortisz!
Az "Akra" dobot mennyiért adod?Látom hogy szép matrica van rajta de a végén nem látom a lézergravírozott akra jelet innen feltételezem hogy valami no name dob lenne!Nekem is drz-re kellene csak nem S-re hanem E-re!
akkor várd meg a következő fizut és szabadítsd meg Dánielt az Arrowtól!
jobbat nem tudok ajánlani!
yoshimura , arrow, ami érdekel vagy leo vince cbr 1000rr hez.
dobj már egy linket, milyet szeretnél vásárolni és miért!
köszi!
Szia. Köszi ez nem ...
Ezt találtam még neked. 25.000 ft, de ehhez is csináltatni kell összekötő csövet.

HONDA CBR 1000 RR

2004-2005-ös évjáratú motorhoz

Rombo dob alu, fekvő ovál,

E-betűs, 38cm.

HASZNÁLT!