Azon gondolkoztam a honda vajon miert nemcsinal vegre egy jo motort..
Vmelyik nap lattam az uj cbr1000rr kepeit itt a fotok kozott...mondom vegre vmi..lehet hogy vmi tenyleg tortenik a hondanal.. de nem sajnos
Mondok par peldat mas gyartoktol bmw1000rr..kawa zx10r..de legyen egy turasabbverzio is zx14r...es vegul a fonok gsx1300r..
Te hondas..
Mikor lesz vegre egy eros motorja a hondanak amivel megszorongatna ezeket a boszme gepeket.. s ami kihivast jelentene az arcoskodo busasoknak
Arra emlekszem mikor jottunk a horvat autopalyan hazafele olyan .....km/h korul utazoban kis fustpamacsok tortek fol a kipufogodbol..
Azota sikerulte vhogyan generalkivitelezest vegrehajtanod a vfr1.2 blokkjan?
Nem harcolunk, nincsen értelme! Egyre többen megismerik már a minőséget, legyen az Akra, Miv, Bodis, Yoshi, stb. Szerintem sokan együtt mosolygunk, amikor mondjuk valaki egy Kínai X5 utánzattal kepeszkedik...........
Vártam már a reakciót...
Azért veletek is kiszúrnak mikor az okos megveszi a cserélt palástú,újratömött,Bódisnak álcázott szemetet és utána fennhangon szidja a márkát....
A márkavédelem kipuffokra nem vonatkozik?
Nem azzal van a baj ha újratömnek egy dobot, főleg ha ezt hozzáértő helyen és jó anyagokkal készítik.Ott kezdődik a probléma amikor valaki az ebay-en vagy akárhol vásárol olcsón egy félhalott dobot (gyapot kiégve, karcos, ) pl. egy noname-t vagy valami olcsóbb márkát. Ezután töm bele valami közönséges gyapotot, felpolírozza és ráragaszt egy olcsón megvásárolható hőálló matricát amin a nagy márkák neve szerepel (ilyet már a vaterán is láttam ) Ezután eladásra kínálja, ami idáig nem probléma. A gusztustalanság akkor kezdődik amikor ezeket a dobokat beárazzák 50-60e forintra, és eredetiként árulják.
Ui. Az ebay-en már szegecselhető, a gyárival megegyező fémlap is beszerezhető( yoshimura, akrapovic stb) Tehát aki használt dobot vesz, az legyen résen nagyon.
A fentebb leírtakhoz tartozik, hogy AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA. Nem sértő szándékkal írtam.
Helló!
Bocsánat hogy hozzá szolok a témához, csak annyi észrevételem volna hogy igaz amit írtál hogy jobb a gyári tömés mint az újratömött, de abban az esetben mit csinálsz ha kiégett a gyapot? Az újratömés között is van különbség. Ha ilyen maszek gyapottal tömöd az a legrosszabb! Ha veszel ilyen olyan után gyártott gyapotokat az sem az igaz. De ha hozzá értő helyen és a megfelelő hálós 2-3 anyag összetételű gyapotot használják és azzal tömik újra az miért baj?
Na látod erről írtam...... szerintem az a 9000 Ft a reális ár. Jó vétel volt :) Sajnos nem minden eladó gondolja ilyen reálisan az árakat, sokan el vannak szállva. Mindenféle kiégett újratömött dobokat horror áron kínálnak, miközben fingjuk sincs róla, hogy gyárilag hányféle különböző sűrűségű fémszálas és és többféle grammsúlyú, szálú kerámia gyapotot használnak. Ezen az oldalon is láttam több ilyen ajánlatot. Én soha nem vennék "frissen tömött" vackokat, és nem is ajánlanám senkinek. Ezek a dobok meg sem közelítik a gyári minőséget, lehet sokan nem tudják de a tömőanyag minősége és milyensége legalább ugyanolyan fontos mint a dobtest és a belső kialakítás. Remélem nem bántottam meg senkit de ez a nagy IGAZSÁG.
Ez a kipufogó kawasaki er6-n,er6-f és versys modellekre való sportdob, tehát nem a gyári dob. Az árat nehéz meghatározni mert egyes eladók szerelmesek az eladó dobjaikba és horror áron kínálják őket :))
már ezeknek is "van" gazdájuk, de nem akarom addig itthon tartogatni,már így is elcsábultam, az este csináltam egy összekötőt és felraktam a Finstert
szerintem holnap lövök egy videót, ha lesz operatőröm...
Vmelyik nap lattam az uj cbr1000rr kepeit itt a fotok kozott...mondom vegre vmi..lehet hogy vmi tenyleg tortenik a hondanal.. de nem sajnos
Mondok par peldat mas gyartoktol bmw1000rr..kawa zx10r..de legyen egy turasabbverzio is zx14r...es vegul a fonok gsx1300r..
Te hondas..
Mikor lesz vegre egy eros motorja a hondanak amivel megszorongatna ezeket a boszme gepeket.. s ami kihivast jelentene az arcoskodo busasoknak
Arra emlekszem mikor jottunk a horvat autopalyan hazafele olyan .....km/h korul utazoban kis fustpamacsok tortek fol a kipufogodbol..
Azota sikerulte vhogyan generalkivitelezest vegrehajtanod a vfr1.2 blokkjan?