Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 2004-es még egy csöves? Mert 1 dobom van ha érdekel.
Sziasztok.... 2004-es R1 re érdekelne valami kályhacső....
Ha akárki akármit tud, legyen oly kedves üzenjen....
Köszönöm: 06/20/352/64/29
Piaggio Beverly 500-hoz keresek használt sportdobot.
Esetleg képekkel és árral illusztrálva ,az ajánlatokat a balazs1011@freemail.hu címre is várom vagy ide a fórumba.
Előre is köszönöm.
Üdv! CBR1000RR sérülésmentes gyári dob eladó ha valakit érdekelne.
Na nem keresel már dobot? Ha adsz egy email címet akkor írok én.
Adatlapomon van email cím oda írj, lehet tudok segíteni.
Keresek Kawasaki ER-6n-re (2007 évjárat) szép hangú kipufogót. Lehetőleg E betűs legyen és kivehető hangtompító is kellene bele. A gyári kipufogó hangját nagyon meguntam.
Ja a lambda szondának is kellene hely bele - valami f1 hibakód jelenség miatt.
Lehet új de lehet használt is de csak jó állapotú érdekel.
medve657@gmail.com
igen, címed?
Egy képet esetleg kérhetek róla( e mailban is jöhet) ?
zsír. hívom is... köszi
albi
üdv! micron dob, kawasaki zxr 750-en volt, 58mm-es beömlő cső, ovál rozsdamentes, bilincs + rugó. ne számíts patika állapotra, van olcsó dobom 15 000 ft ért, alu palásttal.
Szia. Nekem volt egy gyönyörű busám és azon egy Akropovic titánium 4:1 -ben rendszer volt ami most egy barátomnál van!
Elérhetősége:
Juhász Roland
Cím: Baja 6500 Dózsa Gy. u. 97.
Mobil: 06-30/9736-301
E-mail: motoland78@gmail.com
Web: www.MotoLand.uw.hu

Keresd Őt nyugodtan!
Helló milyen motorra jó/milyenen volt ?
sziasztok!
keresek 2006-os busára használt tuning rendszert dobbal..lehetőleg yoshimura vagy akrapovic érdekelne vagy valami hasonló komoly...
ha van ilyen akkor írj vagy hívj!
70-208 37 17
ALBI
KÖSZI!
Na valaki ? egy henger 4t-re dob ?
Köszi szépen de hasonló dobom van most és a mellé szeretnék egy másikat. Ez sajnos nem érdekel. Inkáb valami ovált keresnék.
szeva! 10 e ft micron volt bilincsel .
Nincs valakinek valami 4T sport dobja nagyon olcsón? akár sérült is jó volna.
Yamaha fz1 gyári kipufogó kis hiányal 10e ft,Triumph st1050 gyári dobok 20eft/pár,régi kawa dob 5e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Szia,

tudom, hogy e-mailre nem szeretsz válaszolni, de ez esetben tégy kérlek kivételt külföldi tartózkodásom miatt. Írd meg légyszi, hogy milyen dobok vannak 2000 TDM840 4TX-re nálatok? Jó nekem új / használt..bármi, ami passzol rá. Jó úgyis, hogy összekötő meg vmi olcsó dobpár, ami nem sérült nagyon..
A lényeg az, hogy a gyári dobokat ledobhassam róla. Köszi előre is!

Az e-mailt a következő címre küldd kérlek:
yahzee@freemail.hu
üdv. eladó kawasaki zx 10 r 2006-2007-hez párszáz km-ert futott gyári komplett kipufogórendszer. ahogy a képeken látszik csak egyben . ár 40 eft alku nélkül. 0620/462-8237 pestmegye
szia,

van párban sportdobom,ha érdekel 70 3179083

üdv,P.
Sziasztok!

Tudna valaki titán kipufogóra hegesztőt ajánlani? Letört a rugótartó fülecske. Arrow rendszer, nincs meg a letört rész, tehát anyag is kellene hozzá.
szevasztok.

van egy aprilia af1 50 futurám.a kérdésem az lenne hogyan lehetne egyszerűen kiégetni a kipufogó dobot a retek-től(lángvágó nélkül) és esetleg tenni bele egy kis gyapotot.gondolom nem kell szétvágni a dobot.már elég pattogós a hangja jó lenne egy kicsit csendesebb.

köszi.