Piaggio Beverly 500-hoz keresek használt sportdobot.
Esetleg képekkel és árral illusztrálva ,az ajánlatokat a balazs1011@freemail.hu címre is várom vagy ide a fórumba.
Előre is köszönöm.
Keresek Kawasaki ER-6n-re (2007 évjárat) szép hangú kipufogót. Lehetőleg E betűs legyen és kivehető hangtompító is kellene bele. A gyári kipufogó hangját nagyon meguntam.
Ja a lambda szondának is kellene hely bele - valami f1 hibakód jelenség miatt.
Lehet új de lehet használt is de csak jó állapotú érdekel.
Szia. Nekem volt egy gyönyörű busám és azon egy Akropovic titánium 4:1 -ben rendszer volt ami most egy barátomnál van!
Elérhetősége:
Juhász Roland
Cím: Baja 6500 Dózsa Gy. u. 97.
Mobil: 06-30/9736-301
E-mail: motoland78@gmail.com
Web: www.MotoLand.uw.hu
sziasztok!
keresek 2006-os busára használt tuning rendszert dobbal..lehetőleg yoshimura vagy akrapovic érdekelne vagy valami hasonló komoly...
ha van ilyen akkor írj vagy hívj!
70-208 37 17
ALBI
KÖSZI!
tudom, hogy e-mailre nem szeretsz válaszolni, de ez esetben tégy kérlek kivételt külföldi tartózkodásom miatt. Írd meg légyszi, hogy milyen dobok vannak 2000 TDM840 4TX-re nálatok? Jó nekem új / használt..bármi, ami passzol rá. Jó úgyis, hogy összekötő meg vmi olcsó dobpár, ami nem sérült nagyon..
A lényeg az, hogy a gyári dobokat ledobhassam róla. Köszi előre is!
Az e-mailt a következő címre küldd kérlek:
yahzee@freemail.hu
üdv. eladó kawasaki zx 10 r 2006-2007-hez párszáz km-ert futott gyári komplett kipufogórendszer. ahogy a képeken látszik csak egyben . ár 40 eft alku nélkül. 0620/462-8237 pestmegye
van egy aprilia af1 50 futurám.a kérdésem az lenne hogyan lehetne egyszerűen kiégetni a kipufogó dobot a retek-től(lángvágó nélkül) és esetleg tenni bele egy kis gyapotot.gondolom nem kell szétvágni a dobot.már elég pattogós a hangja jó lenne egy kicsit csendesebb.
Ha akárki akármit tud, legyen oly kedves üzenjen....
Köszönöm: 06/20/352/64/29
Esetleg képekkel és árral illusztrálva ,az ajánlatokat a balazs1011@freemail.hu címre is várom vagy ide a fórumba.
Előre is köszönöm.
Ja a lambda szondának is kellene hely bele - valami f1 hibakód jelenség miatt.
Lehet új de lehet használt is de csak jó állapotú érdekel.
albi
Elérhetősége:
Juhász Roland
Cím: Baja 6500 Dózsa Gy. u. 97.
Mobil: 06-30/9736-301
E-mail: motoland78@gmail.com
Web: www.MotoLand.uw.hu
Keresd Őt nyugodtan!
keresek 2006-os busára használt tuning rendszert dobbal..lehetőleg yoshimura vagy akrapovic érdekelne vagy valami hasonló komoly...
ha van ilyen akkor írj vagy hívj!
70-208 37 17
ALBI
KÖSZI!
tudom, hogy e-mailre nem szeretsz válaszolni, de ez esetben tégy kérlek kivételt külföldi tartózkodásom miatt. Írd meg légyszi, hogy milyen dobok vannak 2000 TDM840 4TX-re nálatok? Jó nekem új / használt..bármi, ami passzol rá. Jó úgyis, hogy összekötő meg vmi olcsó dobpár, ami nem sérült nagyon..
A lényeg az, hogy a gyári dobokat ledobhassam róla. Köszi előre is!
Az e-mailt a következő címre küldd kérlek:
yahzee@freemail.hu
van párban sportdobom,ha érdekel 70 3179083
üdv,P.
Tudna valaki titán kipufogóra hegesztőt ajánlani? Letört a rugótartó fülecske. Arrow rendszer, nincs meg a letört rész, tehát anyag is kellene hozzá.
van egy aprilia af1 50 futurám.a kérdésem az lenne hogyan lehetne egyszerűen kiégetni a kipufogó dobot a retek-től(lángvágó nélkül) és esetleg tenni bele egy kis gyapotot.gondolom nem kell szétvágni a dobot.már elég pattogós a hangja jó lenne egy kicsit csendesebb.
köszi.