nem kelek versenyre veled
nem hencegek hogy mim van/volt.
láttatlanban ne ítélkezz hogy kinek mije lehet
azzal hogy ki milyen motor márkát hajt pont emberedre találtál. mert szerintem minden motor jó és mindenki olyan motort hajt amilyet szeret.
ha oly nagy motoros vagy akkor azt amit fentebb nekem címeztél nem hangoztatnád, mert kb annyi ideig lennél egy motoros közösség/klub/társaság tagja míg itt a klaviatúrán lekopogom ezen sorokat. a motorosok -ha jól tudom- nem kérnek a magadfajta hencegőkből
igen valóban jó a suzuki gsxr 1000 sorozat, de ugyan olyan jó a yamaha R1 is, a világ legnagyobb gyártója a cbr 1000RR sem piskóta, az aprilia rsv4 és a ducati panigale is pompás paripa had ne soroljam ..................................................
csak most épp a superbike trónjára épp a kawasaki ült fel
ha motoros közegbe mozogsz ne hangoztasd a fentebb tett kijelentésed, rosszabb esetben testi épséged érdekében.
bár itt már eljátszottad azt.
még mindig nincs xt600 kipufogó senkinek sem?
nekem úgy is jó hogy elmegyek és készít rá az eladó egy összekötőcsövet
ne legyen ordítós hang, de szóljon szép mélyen
márka teljesen mindegy, csak ne legyen fazék hang
akár holnap is el tudok menni érte
de ha veszek egyet, őőőőőőőőőőő akarom mondani készítenek egyet akkor leesik a szád. többeknek leesett már a szája.
nem fikáztalak csak láttam, akarom mondani nem rég volt fenn a motoromon egy ilyen csoda, nekem nem tetszett - a hangja- az első indítás után 2 szomszédom is kijött az utcára, kémlelni mi a fene kelthet ekkor zajt aki hozta elvitte egy körre a motort. min 2km ről lehetett hallani hogy tölti neki, neki tetszett
egy épített sradon látható viszont.
egyébként nem fikáztalak én a dob kialakítását akartam mutatni azt hogy te árulod és hogy a tied nem eredeti azt nem állítottam. jobb oda figyelni mielőtt írsz, vagy állítasz .
Nem illik hozzá? Ez a dob mindenre illik.
Pedig benevezhetnél egy rendes Gsxr-re... Bár akkor nicknevet kéne váltanod.
Persze azok is viccesek, bár sztem azok inkább 30 körül mennek.
Kevesen vannak így elszállva árral mint te...
Nyugodj meg barátom, nekem több Yoshi-m volt/van mint amennyit fogtál eddig... Most is csak 4dob meg egy rendszer van otthon...
Ne haragudj meg de ez BÓDIS nem állítólag Ebesen gyártott dob. Úgy gondolom ez a másik fikázása alja dolog....
Nyugodtan áruld drágán a Yoshidat tied, de ne a másikat fikázd.....
amúgy már régen használnám csak nem illik a motoromhoz
egy dobhoz meg nem veszek motort
majd lesz gazdája
én meg nevetek mikor felrakna neve nincs dobokat 50 60 forintért.raptor fincser, NA racsing egrus sakál hja ezt meg itt gyártják ebesen 15 pénzért
annyi a köze bódishoz mint nekem a harangöntéshez
szóval edd csak magad nekem akkor is vagy egy eredeti yoshim
ha egy ......... nem írom le de tudhatnád raptor és társai dob 50 forint akkor egy yoshit ne kérjenek már abban az árban.
kissé billentek lehettek árban, ha valaki megszorul vagy befejezi a motorozást és hocca nesze vigyed amennyiért akarod ne hasonlítsd azzal aki el akarja adni.
És akkor is jobb a Suzuki...
http://en.wikipedia.org/wiki/2...
a pólón a felirat: kawasaki
ígérem a 2014 évadban jobban oda figyelek a suzuki eredményeire.
nem hencegek hogy mim van/volt.
láttatlanban ne ítélkezz hogy kinek mije lehet
azzal hogy ki milyen motor márkát hajt pont emberedre találtál. mert szerintem minden motor jó és mindenki olyan motort hajt amilyet szeret.
ha oly nagy motoros vagy akkor azt amit fentebb nekem címeztél nem hangoztatnád, mert kb annyi ideig lennél egy motoros közösség/klub/társaság tagja míg itt a klaviatúrán lekopogom ezen sorokat. a motorosok -ha jól tudom- nem kérnek a magadfajta hencegőkből
igen valóban jó a suzuki gsxr 1000 sorozat, de ugyan olyan jó a yamaha R1 is, a világ legnagyobb gyártója a cbr 1000RR sem piskóta, az aprilia rsv4 és a ducati panigale is pompás paripa had ne soroljam ..................................................
csak most épp a superbike trónjára épp a kawasaki ült fel
ha motoros közegbe mozogsz ne hangoztasd a fentebb tett kijelentésed, rosszabb esetben testi épséged érdekében.
bár itt már eljátszottad azt.
nekem úgy is jó hogy elmegyek és készít rá az eladó egy összekötőcsövet
ne legyen ordítós hang, de szóljon szép mélyen
márka teljesen mindegy, csak ne legyen fazék hang
akár holnap is el tudok menni érte
nem fikáztalak csak láttam, akarom mondani nem rég volt fenn a motoromon egy ilyen csoda, nekem nem tetszett - a hangja- az első indítás után 2 szomszédom is kijött az utcára, kémlelni mi a fene kelthet ekkor zajt aki hozta elvitte egy körre a motort. min 2km ről lehetett hallani hogy tölti neki, neki tetszett
egy épített sradon látható viszont.
egyébként nem fikáztalak én a dob kialakítását akartam mutatni azt hogy te árulod és hogy a tied nem eredeti azt nem állítottam. jobb oda figyelni mielőtt írsz, vagy állítasz .
Avval semmi gond!
Pedig benevezhetnél egy rendes Gsxr-re... Bár akkor nicknevet kéne váltanod.
Persze azok is viccesek, bár sztem azok inkább 30 körül mennek.
Kevesen vannak így elszállva árral mint te...
Nyugodj meg barátom, nekem több Yoshi-m volt/van mint amennyit fogtál eddig... Most is csak 4dob meg egy rendszer van otthon...
Csak téged messziről hallani...
Nyugodtan áruld drágán a Yoshidat tied, de ne a másikat fikázd.....
Ha valakit érdekel, email címem az adatlapomon.
egy dobhoz meg nem veszek motort
majd lesz gazdája
én meg nevetek mikor felrakna neve nincs dobokat 50 60 forintért.raptor fincser, NA racsing egrus sakál
hja ezt meg itt gyártják ebesen 15 pénzért
annyi a köze bódishoz mint nekem a harangöntéshez
szóval edd csak magad nekem akkor is vagy egy eredeti yoshim
kissé billentek lehettek árban, ha valaki megszorul vagy befejezi a motorozást és hocca nesze vigyed amennyiért akarod ne hasonlítsd azzal aki el akarja adni.
http://www.sportmotor.hu/motor...
sgabor125@freemail.hu
Előre is köszi!
Olvasgasd:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Például mi kifejezetten ezzel foglalkozunk...