Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó Komplett Yoshi rendszer hozzá irt elektronikával+15Le
199,000Ft
Van még eladó
Komplett elsökerék:90,000FT
Bitubo kormánytelo:40,000FT
Hátsó teleszkop:25,000FT
IRC Fék-kuplung kar pár:25,000FT
Levegöszüröház:10,000Ft
Alu fogaskerekek 2db: 8,000Ft
Bocs, 31 az kerület lenne...
Biztosan nem írtad el? 31 cm az átmérője? Ekkora dobot még nem láttam motoron, csak teherautón.
Van egy Arrow és egy Akrapovic full rendszerem (Akráról nincs még képem) 99-02-es R6-ra. Egyiktől meg válnék, kit melyik érdekel?
Valami ilyen bilincs kellene:
Bilincs
Sziasztok!

Le kellene cseréljem a kipufogót a vázhoz rögzítő nagy bilincset. Karbonos a dobom, egy fekete színű bilincs lenne az ideális, de a króm is elmegy. 31cm az átmérője a dobnak. Tud valaki egy szép darabot valahol?
eladó kawasaki zx 10 r 2006-2007-hez a képeken látható komplett gyári 200 km-es kipufogórendszer. ára fix 40 eft. 0620/462-8237 pestmegye
Ha esetleg valakit érdekelne sportdob (inkább 1 hengereshez ajánlanám) akkor ezen a számon elérhető vagyok: 06 30 635 9305
csak gondoltam megkérdezem te vásároltad meg ezt a dobot?
Sziasztok!

Van egy pár full karbon dobom bekötőcsövekkel és karbon védővel a lábnál CB1000R-re.Ha valakit érdekel szóljon .....
Szevasztok!
Ha valakit érdekelne egy gyári DOMA összekötőcső HONDA XR 400 R hez,hivjon bátran(70 392 6846)
Nekem DOMA cső volt a gépen de bármi más dobot fel lehet rá tenni,a vég külső átmérője:50mm.
Üdv
van egy összekőtö csövem rmz 450hez
leömlőre menő részénél 45mm a cssatlakozás a dobra menő résznél 54 mm ajándékba adok hozzá 2db rugót
írj vagy hívj mit ér neked és megegyezünk
Honda cbx750f mivv tipusú kipufogópár eladó 20e ft/pár.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Sziasztok!
Van olyan hely ahol kipufogó dob építéshez alkatrészeket tudok találni. Pl. csatlakozó cső lemezzel, véglemez, vagy kúpos végelem, perforált cső, meg ilyenek?
Sziasztok
keresek rmz 450 2005öshöz komplett tuning kipufogórendszert nem szétgányoltat max 50et tudok rászánni akinek van az írjon kösz.
küldtem emailt.
Sziasztok keresek Gsx-R 1000 K2 -re kipufogó dobot vagy dob+összekötő csövet ajánlatokat árakat a bergerteam@freemail -ra várok köszönöm a segitséget
http://www.kepesmotor.hu/onroa...

Gyári dob Kawasaki ER6 N vagy F-hez eladó!
Garázsban porfogó már csak.
Eladó GSX-R k1-k5 ARROW és GIANELLI négycsavaros dob,csak telefonon érdeklődj 06705850436.
Eladó k6-tol 600-750-re komplett rendszer ARROW könyök MIW dob,csak telefonon érdeklődj 06705850436.
igen ilyet én is csináltam de olyan kéne ami ilyen szépen ki van könnyítve

mondjuk ha nem marad más akkor ilyen marad csak hát na mégis

Karbon bilincsed nincs véletlen? Mondjuk ha nem találok akkor az is lesz saviból
nagyon egyszerű a dolog,ha simán ment egy kipuff csinálása,akkor ez gyerek játék lesz!
készítsd el egy saválló feles vagy 1mm-es lemezen a rajzot,furkáld ki,reszeld ki,és a végén vágd ki (egészbe mikor még nincs kivágva , könnyebb kifúrni a fogás miatt)
menni fog,nem ördöngösség,én már csináltam
nincs kézügyességem,talán 10-ből 4,de amit a képen látsz én csináltam
Köszi de csak a szalag kéne

Én csináltam kiput magamnak csak a dizájn miatt kellene ilyen szalag
ha megvásárlod tőlem,lesz 4db olyan szalagod