Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia

Írtam e-mailt. Viszont még 1 kis tipp/tanács is kellene nekem. Ezzel a táblával az a baj hogy kitágult a szegecsek körül a furat. 4-es szegecs volt eredetileg. 1-ik oldalt elengedte visszatettük új szegeccsel. Aztán megint de akkor már annyira hogy nem fogta volna meg a szegecs. Kifúrtuk most már 5-összel van de megint lötyög kitágult a furat. Nem alu hanem vmi spéci más anyagú szegeccsel kell felfogatni vagy mit lehetne ennek a problémának a kiküszöbölésére csinálni ha veszek 1 új táblát hogy ne járjon az is ugyan így?
Üdv1

Köszönöm a segítséged. Viszont sajnos nek tudom, h a 99-00 es csb 600f4i rendszere passzol-e az én 2002es cbr 600f4i-m hez

Amúgy természetesen használtat akarok venni. Ha esetleg találnál még ilyet, kérlek szólj.

Előre is köszönöm!
Újba már nem fogsz kapni, de pl ittvan 1:
http://www.ebay.com/itm/99-00-...
Sztem én tudnék...
Írj rá egy mail-t...
Sziasztok
Van egy eladó top perfomance kipufogó dob akit érdekell irjon képe tudok küldeni ha kell.
Szevasztok!

Jó ár esetén eladó de inkább csere érdekel.
Makulátlan állapotú LEO VINCE GP dob minden cuccával + papírokkal eladó (45k) vagy cserélhető.

Képek a dobról és a cuccokról
Csere és ha kell ráfizetek:
MIVV duoble gun
LEO Vince GP style evo II
MIVV X CONE
Sziasztok

Sport dobomra keresek Yoshimura táblát. Jelenleg is az van rajta de a furatok kitágultak. Nem tudom mi lett vele. Ha tud valaki ilyet kérem jelezze. Előre is köszönöm.
Eladó. Minden fekvő minarellire jó. Teljesen gyári kipufogó rendszer. 3000 km futott. Ár megegyezés szerint.
ahoz kis elektronyosság sem hátrány
http://www.kalauz.hu/proex_kip...

Toto, nem mellékesen a hazai freestyle egyik kiemelkedő alakja
Budapest és vonzáskörzetében keresek összekötő gyártót. Janót ismerem, kicsit drága.
Sziasztok van egy eladó Laser dobom ! Gixer 600K6 on volt de bármire felrakható E Legal ! http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Saválló akkor a hegesztéshez használt a varatok megtisztítására ...........foszforsav tiszta lesz mint teréz anya
Gyönyörü alig használt FINSTER dob!

40000ft!

06304711056
Hello!
Nincs véletlen 2db Vance & Hines supersport dobod jó áron?
Sziasztok! :)
Van egy KTM 125 03-as gyári supermotorom amin 200as körüli rezó van...dellorto phbh 28 karbival,amivel tökéletessen működik.Vettem rá egy gyári 125ös rezót és power alatt horkol..nehezen pörög ki és a power nem is kapcsol csak ott megáll nem pörög tovább és horkol csak..meg ez a 2 perc alatt hogy kipróbáltam már be is szinesedett a rezó annyira melegedett...mit csináljak vele h jó legyen?
köszi :)
Üdv
Van egy yoshimura trs tri-oval sportdobom. A kérdésemnaz lenne, hogy utólag honnan tudok hozzá sport leömlőket venni, hogy a dobomból rendszert varázsoljak.

Honda cbr 600 f4i/fsport (usa modell) 2002
Hali!
Látom van pár eladó dobot. Van még esetleg valamilyen eladó.
Ha van dobj egy emailt adatlapomon van email cím ott megbeszéljük a részleteket.
Szia!

Darázsgarázsnak van löttye hozzá ami jó nagyon. Bekened lemosod és olyan mint ha új lenne, és csak 1e az ára ha jól emlékszem...
Ha rozsdamentes a cucc több megoldás is van rá!A hirdetéseket ha olvasgatod találsz rá olyan emberkét aki ezzel foglalkozik!Még a szállítást is megoldja asszem egy bizonyos útvonalon! .Keresgélj meg fogod találni!
VTR 1000 SP1-hez valakinek nincs eladó kipufogója összekötőcsővel?
Szevasztok.
Szerintetek mivel,hogyan lehetne ezt a leömlőt felpolírozni?
Köszi!
Sziasztok!
Van egy Honda MTX 80 - asom, de elég soványka a hangja. Tudna valaki egy komolyabb, lehetőleg rá is szerelhető dobot ajánlani?
Sziasztok!
Suzuki GS 500E re valaki egy komolyabb dobot tud ajánlani?