Írtam e-mailt. Viszont még 1 kis tipp/tanács is kellene nekem. Ezzel a táblával az a baj hogy kitágult a szegecsek körül a furat. 4-es szegecs volt eredetileg. 1-ik oldalt elengedte visszatettük új szegeccsel. Aztán megint de akkor már annyira hogy nem fogta volna meg a szegecs. Kifúrtuk most már 5-összel van de megint lötyög kitágult a furat. Nem alu hanem vmi spéci más anyagú szegeccsel kell felfogatni vagy mit lehetne ennek a problémának a kiküszöbölésére csinálni ha veszek 1 új táblát hogy ne járjon az is ugyan így?
Sport dobomra keresek Yoshimura táblát. Jelenleg is az van rajta de a furatok kitágultak. Nem tudom mi lett vele. Ha tud valaki ilyet kérem jelezze. Előre is köszönöm.
Sziasztok! :)
Van egy KTM 125 03-as gyári supermotorom amin 200as körüli rezó van...dellorto phbh 28 karbival,amivel tökéletessen működik.Vettem rá egy gyári 125ös rezót és power alatt horkol..nehezen pörög ki és a power nem is kapcsol csak ott megáll nem pörög tovább és horkol csak..meg ez a 2 perc alatt hogy kipróbáltam már be is szinesedett a rezó annyira melegedett...mit csináljak vele h jó legyen?
köszi :)
Üdv
Van egy yoshimura trs tri-oval sportdobom. A kérdésemnaz lenne, hogy utólag honnan tudok hozzá sport leömlőket venni, hogy a dobomból rendszert varázsoljak.
Ha rozsdamentes a cucc több megoldás is van rá!A hirdetéseket ha olvasgatod találsz rá olyan emberkét aki ezzel foglalkozik!Még a szállítást is megoldja asszem egy bizonyos útvonalon! .Keresgélj meg fogod találni!
Írtam e-mailt. Viszont még 1 kis tipp/tanács is kellene nekem. Ezzel a táblával az a baj hogy kitágult a szegecsek körül a furat. 4-es szegecs volt eredetileg. 1-ik oldalt elengedte visszatettük új szegeccsel. Aztán megint de akkor már annyira hogy nem fogta volna meg a szegecs. Kifúrtuk most már 5-összel van de megint lötyög kitágult a furat. Nem alu hanem vmi spéci más anyagú szegeccsel kell felfogatni vagy mit lehetne ennek a problémának a kiküszöbölésére csinálni ha veszek 1 új táblát hogy ne járjon az is ugyan így?