Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladóvá vált kis sport dobom (könyök). 400 Banditra csináltattam de jó másra is. Motoros találkozókra csináltattam, meg néha egy kis vadulásra . Pár ezerért odadom.
Hali.
Van egy ismerősöm aki árul rendszert is,igaz drágábban mint az ebay-en volt :-)

http://www.batszimotor.hu/inde...
küldök képet ha kell....ott látszanak a méretek is.
Van hozzá egy kis összekötőm. Ha az benne van akk 4.5 cm. Az összekötő nélkül pedig 5 cm.
Szia!

Mekkora a bekötő átmérője?
Reni

Kéne egy balos dobot javíttatni meg egy titán tartó kéne még nekem....
Szó szerint! A Hondák legalább nem füstölnek...!

Jó volt együtt látni ennyi Busát! Majdnem elgyengültem, aztán győzött a józan ész!
Reni
Tegnap tul sok hayabusa gozt szivtatok. ...
Elszaladtatok hamar..
köszi, volt vele munka szépen, de ez leginkább nem az én érdemem..
Szia Bali!

Megkaptam, nagyon tetszett! Óriási változáson esett át a gép, mióta nem láttuk!

Grat, ügyes Vagy!
Szia, képeket megkaptad?
Szia!

Ment a mail..... freemail-re!
Szia. email: markymark89@gmail.hu
sziasztok ! ha érdekel valakit hívjatok! http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Szia! Adom hozzá az összekötőt is uh egy az egyben fel tudod rakni csörögj és megbeszéljük , képet tudok még emailben küldeni ha adsz egy címet!
Renitens!
Szeretnék K8 1000 Gixire két bazi ágyúúút ocsóóón
Szépet, hangosat, "E"-set, kettőt, olcsót
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Érdekelne a dob! Valami elérhetőséget adhatnál .... hektor2055@freemail.hu az emailom ...Köszi!
Sziasztok!

Szeretnék egy sport dobot Honda CBR 125-ös motoromra. Tudna valaki segíteni ,hogy honnan tudnék szerezni egyet?
Triumph st1050 gyári titán sport dobok 40eft,Suzuki gsr600 katalizátoros összekötő 8e ft,régi Kawasaki sportkipufogó mach1 tipus 8e ft,Yamaha fz1 gyári kipufogó+exap bovdenekkel(hiányoznak róla a díszitő lemezek)2010évj 25e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Szia.Engem érdekel. Nekem is K6-om van. Tudnál felrakni egy olyan képet ami alulról van fényképezve. Mivel ha leveszem a gyári dobot attól még ezt nem tudnám felrakni, mert közé kéne valami. Azt nem tudom hogy csak egy összekötőcső vagy egy dob esetleg katalizátor. Sajnos nem értek hozzá.
Rozsdamentes szegecs kell hozzá,azt használja minden gyártó a doboknál ...
Ok, várom... Előre is köszi!

sgabor125@freemail.hu
Van rá megoldás! Megírom mail-ben...
Na ezt én sem tudom.

Jólvan, ha látnék, szólok.