Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello tanácsokat kérnék hogy mien kipufogót vegyek rá a robogó full gyári .elöre is köszönöm
Helo. Kicsit bővítettük a tevékenységi körünket, így mostantól az utcai, cross, enduro, quad és atv kategóriához is találtok nálunk termékeket. Kipufogóra kitérve, a hotbodies-tól a Jardine-ig, Cobra, Muzzy és minden ami csak kell. Van ezen kívül idom, doboz, fék, lábtartó, ruha, bukó, hajtókar, olaj, és még sok ezer termék.
itt találtok teljes márkalistát és lapozható katalógust.
köszi
Igyekszem nem elfelejteni!
kíváncsi leszek az eredményre, az ára sem vészes. Majd erre a hsz-re reagálva írd már légy szíves milyen lett, úgy kapom a mail-t hogy írtál. Nem szoktam sűrűn fórumozni
Még postán a lom, de mindenképp beírom ide, ha kitömtem.
Ja, 2e Ft egy dobba való- Asszem 50X30 cm.
a belevaló cuccal milyen a hangja? mennyibe fájt az anyag?
Próbáltam többféleképpen, ha lazábbra tömtem jobbat tompított, kellemes mély hangja volt, viszont tényleg nagyon hamar kifújta. Ha keményebbre tömtem tartósabb volt, viszont keményebb, pattogósabb hangja lett. Megnézzük most mit bír a belevaló cuccal.
Töméstől függ, milyen hamar fújja ki Nekem eddig jól szolgál a kidörrenőben, bár biztos elmarad a tényleges kipufogó tömítőanyagtól minőségét tekintve, de ebből sok van
Sornégy hangján annyira nem venni észre, de a DRZ-nél, meg most a sorkettőnél hallani, hogy belesebb a hangja, meg motorféken hörög, mint a Koppány a Ladán. DRZ-t félévente tömtem újra.
jajj, ez eszembe se jutott ! mennyi idő alatt fújja ki neked? nekem a CBR ből 4000km alatt egy gramm se fogyott ( ránézésre )
Énis hallottam már, sőt láttam is. Lehet jót tompít, meg nem is fújja ki, de egy biztos: KURVA NEHÉZ!
olvastam itt valahol, hogy eszterga alól kiszedett forgáccsal is tömtek már kipufogót az milyen lehet? tudok szerezni olyat
Eddig én is azt használtam, de hamar kifújja...
De azóta találtam rendes kipufogóba való cuccot itt az apróban.
Szia

A kipufogót már elég régen eladtam, még anno 2009-ben :)

Üdv, R
már elvileg elkelt
Szia érdeklödnék GSX-R 750 K8 ra Jó lenne? Mert érdekelne!
mennyiéert adod?
én kőzetgyapotot használok Szerintem tökéletes
Helló érdekelne a kipufogó tudok adni érte 25000ft média markt utalványt 10000 ft kp
Hali!

Hol lehet szerezni vagy hol tudok kapni nagy motor kipufogó dob karbon héjat amit nekem kell méretre vágni? az enyém elégett és
ki lyukadt. és így hangos lett tőle a motor.
Sziasztok ha esetleg valakinak van gsxr 750hez valami jóféle leömlőlje ne tartsa magába
Tüzép telepen találsz !
Bazalt gyapottal kell keményre kitömni! Nézd meg az olvadáspontokat.
És a legjobb benne, hogy tömhetsz! Keményre! Seprűnyélből fűrészelt darabbal.
Szevasztok gsxr k 7 re keresek dobokat csá
ktm sx 2011 es dob eladó vadi új