Helo. Kicsit bővítettük a tevékenységi körünket, így mostantól az utcai, cross, enduro, quad és atv kategóriához is találtok nálunk termékeket. Kipufogóra kitérve, a hotbodies-tól a Jardine-ig, Cobra, Muzzy és minden ami csak kell. Van ezen kívül idom, doboz, fék, lábtartó, ruha, bukó, hajtókar, olaj, és még sok ezer termék. itt találtok teljes márkalistát és lapozható katalógust.
köszi
kíváncsi leszek az eredményre, az ára sem vészes. Majd erre a hsz-re reagálva írd már légy szíves milyen lett, úgy kapom a mail-t hogy írtál. Nem szoktam sűrűn fórumozni
Próbáltam többféleképpen, ha lazábbra tömtem jobbat tompított, kellemes mély hangja volt, viszont tényleg nagyon hamar kifújta. Ha keményebbre tömtem tartósabb volt, viszont keményebb, pattogósabb hangja lett. Megnézzük most mit bír a belevaló cuccal.
Töméstől függ, milyen hamar fújja ki Nekem eddig jól szolgál a kidörrenőben, bár biztos elmarad a tényleges kipufogó tömítőanyagtól minőségét tekintve, de ebből sok van
Sornégy hangján annyira nem venni észre, de a DRZ-nél, meg most a sorkettőnél hallani, hogy belesebb a hangja, meg motorféken hörög, mint a Koppány a Ladán. DRZ-t félévente tömtem újra.
Hol lehet szerezni vagy hol tudok kapni nagy motor kipufogó dob karbon héjat amit nekem kell méretre vágni? az enyém elégett és
ki lyukadt. és így hangos lett tőle a motor.
itt találtok teljes márkalistát és lapozható katalógust.
köszi
Ja, 2e Ft egy dobba való- Asszem 50X30 cm.
De azóta találtam rendes kipufogóba való cuccot itt az apróban.
A kipufogót már elég régen eladtam, még anno 2009-ben :)
Üdv, R
Hol lehet szerezni vagy hol tudok kapni nagy motor kipufogó dob karbon héjat amit nekem kell méretre vágni? az enyém elégett és
ki lyukadt. és így hangos lett tőle a motor.
És a legjobb benne, hogy tömhetsz! Keményre! Seprűnyélből fűrészelt darabbal.