Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hálló!
igen csak a mocit nem szeretné az ismim cipelni sehova meg otthagyni sem....
ahhoz csak összekötő cső kellene akkor....
sziasztok!
Tudtok ajánlani valakit aki tud titán dobot javítani?
Csúszott, horpadt, új palást kellene...stb.
Köszi előre is!
Egy havernak van Akra oválja igaz 2004-eshez,de mivel kipufogós és te is régi ismerős vagy-szerinted fel tudnánk rá okozni okosba!
Sziasztok! Aprilia sportcity 125-höz keresek kipufogót! Köszi
2007 2008 honda cbr 600rr hez keresek sportdobot.....
képet árat ide kérnék
jafobaby901(kukac)citromail.hu
köszi
2007 2008 honda cbr 600 rr hez keresek sportdobot.....
képet árat ide kérnék
jafobaby901(kukac)citromail.hu
köszi
Milyen típusbizonyítványról beszélsz?
Szerinted egy új motor mellé kapsz kipufogó típusbizit is?
Akkor már kéne a kormányról,a fékről,a kerékről stb!
Vicces mennyiségű irattal jönnél ki a kereskedőtől!
IXIL eXtreme végdob eladó, az ára 47ezer ft . elérhetőségek az adatlapomon.
Sziasztok!
A robogó kipufogómban elkezdett csörögni a katalizátor. Valahogy el lehet távolítani belőle, hogy utána is használható maradjon?
Köszi!
bocsi de a dobot a minap már elküldtem egy srácnak
Csáó érdeklödnék hogy mi volna az ára a kipufogódobnak és hogy a derbi gpr 50 racingre jo e köszi.
Széttkaptam a dobot. A gyapot tiszta kormos olaj volt, és a perforált cső is ami benne van el volt telve rendesen.
Ez visszafoghatja a motor teljesitményét ?
Miért kellene hozzá papír?
mérd meg a gixxered h.villáját,és rájössz! :)
Hat a Jawa villa valoban rovidebb, mint az ETZ. Ha mondjuk egyszemelyes farokidom lenne, akkor fel sem tunne.
hát ,h elkészül e az enyém tavaszra,abban nem vok biztos. nekem rövidnek tűnik a lengő villa!amúgy nem design kérdés,hanem stabilitás,és egyenesfutás!
nalátod! ezért jó a no name dob e jellel,mert ahoz minden papír stimmel! ! !
Hat ez a prototipus. Jawa 634 geometria valtoztatas nelkul, tehat "a tul rovid a lengovilla" kifejezes leginkabb design ertelemben helytallo. Viszonylag jol rugozik a motor, eleg merev a vaz es kitunoen fordul. A rezges viszont valoban bizsergetos. Ha osszelapatoltam (vagy felgyujtottam - ez meg kerdeses) a GSX-R-t, ez kovetkezik. Majd egyezkedunk tavasszal, ha megfelel. Addig talan elkeszul a Te "kornyek reme" motorod is.
Speciel nekem volt yoshimura dobom.............akrára tudtam felmutatni CE papírt ezt tudtam koldulni............azért nem kell hozzá egyetemi végzetség hogy a papíron lévő 12 akrapovic logo és szövegbe beleírt akra felirat láttán gyanut fogjon,pálne hogy a dobon virít a yosimura.

De felesleges ragozni.............aki utángyártott házi dobot akar az ugyis azt fog venni.
De egyenlőre ugyan szarnak rá viszont azt megjegyzem hogy ez változni fog ahogy a büntetés minden apró szeletkéje kelleni fog.
Amekkora elánnal csinálják el fog jönni az ideje hogy simán kifognak minden hangos dobbal furikázó motorost.
oké!
ú bassz..............fikszen van a blokk benne? kiveri a faszodat!
meg töri az alkatrészeket.amúgy a lengővilla is rövid szerintem!
Ehhez kellene. Hasonloan foglaljon helyet (ugyanide felcsavarozhato legyen) es lehetoleg erosebb legyen tole a motor, ne gyengebb, mint ahogy azt nekem sikerult.
ja,és még egy.szerintem külföldön is csak azoknak nézik a dobját,akinek nagyon ordítós!ha halk,és maszek,szerintem nem érdekli a rendőröket.de ez csak az én meglátásom
azt megnézem,hány ember hurcolja magával! főleg,ha kézalól vette! és ha a jel benne van,a rendőrnek kell bizonyítania,h. hamis!szerintem az útszélén,meg nem fog ezzel foglalkozni,ha meg feljelent,úgyis utólag kell elküldeni,akkor meg elküldöd a haverodét.de aki külföldre jár motorozni,az vegyen legális dobot,mert annak tuti futja rá!
Stimmel...............Viszont nem csak a gravírt nézik.
Külföldön speciel pont a tipusbizonyítvány is kell.
Akkor meg cseszheted a gravírt.
a másik,meg h.van egy 80as évekből neves gyártótól dobod,mondjuk devil,ami sose hallott az e betűről,akkor azzal mi van?fejbelőnek?