Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Gixxer 1000 K6 Yoshi troval rárakva! Bowdenek kikötve! Mégis kiküldte a FI hibajelet a müszerfalra! Ilyenkor mi a további a teendő?
Várom a válaszod!
Elölre is köszönöm!
Üdv!
60mm-es nyitott dobomhoz keresek db killert, ha netán tudtok címet, vagy esetleg ha valakinek van egy elfekvőben azt megvenném.
Üdv mindenkinek!
GTS300-ra kipu, vadiúj itt: http://racing-bazar.hu/motorke...
természetesen,nem a gyári dolgokról fogják a papírt kérni,hanem ha "maszek"cucc van rajta.de szerintem ezt is csak akkor,ha kiszurja a rendőr,h. baromi hangos.(gondodlom én)
yamaha fazer 600 kipufogó 500km futott eladó. tel 06309492804
Yamaha fzr1000 k&rj sportkipufogó 5e ft,Kawasaki gpz900 Mach1 sportdob 10e ft érd:keki@euromail.hu
sziasztok! 98as ZX9re keresek sportkipufogót!
szia,

Yoshi GP EVOII szelvényekből készült titán pár eladó.
E szabványos kivehető db killeres,igény szerint Yoshi katalizátor kiváltó Y-nal gsxr 1000-re 07utánihoz.
Ha érdekel tel tudok infót adni.70 317 90 83
kép itt: http://www.kepesmotor.hu/onroa...

üdv,P.
de lehet csak azért mert 1 csövesnél ugrott a katalizátor is?
a k9 1000-nél többet dob rá a yoshi ha csak 1 csöves...
hasonlítsd össze a 2 diagrammot:
single
dual
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, mi van akkor, ha a gyárilag egy dobos rendszeremből 2 dobosat csinálunk? Változik valami a menet teljesítményben?
Szia!

Tudok segiteni! Adatlapomon elérsz!
Hali...

Pl.
Sziasztok !

Valaki nem tudja véletlen two brothers dobot merre tudnék beszerezni ?a hivatalos magyar oldalat ismerem más alternativákat keresek..
K6 Gsx-r 600 -ra kellene
Azt szeretném megkérdezni hogy 2t végdobot mi alpján gyártsam le? ,ilyen hosszú milyen átmérőlyü legyem a külső palást? ja és a belseje milyen méretű legyen? és a belső átmérőlye annyi legyen mint ami a rendszerből kijön cső belseje?
ja és milyen gyapotot tegyek bele üveggyapot jó? és milyen tömörségbe? és a dob hossza annyi legyen mint a gyári vagy ha kicsit rövidebb nem baj? bocsi ha hülyeségeket kérdek de inkább megkérdem először a cél az hogy minél halkabb legyen a dob
a motor yamaha tzr 125
sziasztok!

Ha kipufogót szeretnétek políroztatni olcsón én őket ajánlom!
Gyorsak és olcsók!

http://www.felnipolir.qwqw.hu
sziasztok segítséget szeretnék kérni !
csinálni szeretnék 1 yamaha tzr 125 (2t) kipufogódobot!
leírnátok hogy milyen gyapotot használjak milyen nagysági legyen a lyuk a rostán ami belül van hosszát is meg ami a lényeg! olyan hosszú és átmérőreje mit a gyári? ja és a belső rostának a átmérőlye akkora legyen mit a kipu rendszer belső átmérőlye?! előre is köszi!
Szia! Van több lehetőség is. Az egyik az, hogy otthagyod a szervomotort ahol van gyárilag, és a bowdeneket leszereled. Másik lehetőség, hogy leszereled a szervomotort és a bowdeneket is, de akkor be kell iktatnod egy kis elektronikát a motor csatijába, hogy ne köpje be hibának a hiányt. Ago Motors lapján megtalálod. (Ago, a jutalékot tudod hova kell... )
Gixxer1000K6-ról levettem a gyári dobot! Raktam rá 1 Yoshi triovalt! Hogyan kell kikötni az exupot?
Milyen figyelmes vagy!
Pontosan,ő az.Nekem ő csinálta a 954-re és az 1000RR-re is a dobot.Szép,igényes munka.
szia,

van 600 rr-hez néhány dobom,Mivv titán és karbon,Akra titán,Leo alu és karbon,Arrow alu.Ezek csak dobok, a Mivvek újak,többféle kivitel(listaár feléért vagy alatta).
Valamint van Leo aluGP,07 utáni 600rr-hez oda való közcsövekkel,tartozékkokkal vadiúj,dobozában listaár alatt 30%-kal.
A dobok mindegyike E szabványos, többségükhöz van db kill is.
Újakhoz természetes.
Ha érdekel tel tudok további infót adni 70 317 90 83.
üdv,P.
jah hahóti srácot ismerem pancsin is szoktunk talizni fele....
elküldöm ismerősömnek azt majd eldönti.....
De az 50 es méret az jóóóóóó
Közben beszéltem az emberrel,ez egy versenyrendszer végdobja(értsd 60-as csővel-tehát kell hozzá csinálni egy összekötőt),ezért mindenképp kell a motor hozzá.A dob egy 50-es és azt mondta hogy 15-ért csinál hozzá összekötőt.Képeket találsz a www.sakaldob.hu-n.
képet küldess vele a dobról.....meg összekötő csövet mennyiért fabrikál hozzá?