Ha ki van égve belőle a gyapot, mindenképpen érdemes újratömni/tömetni, egész más lesz a hangja! Én most csináltam magamnak otthon, 2-3 ezer Ft-ból kijön egy dobba való cucc!
Előtte hallani lehetett a hangján, hogy beles, motorféken hörög, mint egy rossz Koppány dob egy ezeröcsin.
Hogy teljesítménybeli változást hoz-e a csere, arról majd mondanak valamit az okosok, én nem tudom.
Maximális Tiszteletem! Neked is BUÉK és balesetmentes évet kivánok!
Jól fogalmaztál amugy,bár sok ilyen segitökész emberke volna itt,mint mi! Bár Én csupán most akadtam el e-problémámom bár küldtem is a megoldást képező "video linket" mégis kiváncsi voltam az itt jelenlévők véleményére! Te azonnal probáltál segiteni nekem! Bár mindenki ilyen segitőkész lenn,mint Te!
No még csak a garázsb inditottam ma a gixxert,nem mentem vele igy nem tudom nem durrogvissza a Yoshi-ba. De mikor lessz rá lehetöségem tesztelni,rögtön irok neked!
Örülök,hogy 1 segitökész és érdeklödö barátra találtam itt!
Üdv:sulczi
Szia! Először is boldog új évet, sok balesetmentes kilómétert neked meg a mocidnak! Örülök, hogy végül is megoldódott a probléma! Nagyon respektálom, hogy jelentkeztél, mert megint tanultam valamit. Remélem, hogy egyre több hozzád hasonló emberke fog itt egymással beszélgetni a maga és a másik hasznára. Szerintem ez a normális! Más: nem durrog bele a kipufogóba kövér gázadások után? Nálam probléma volt a megnövekedett gázáramlás (lecsökkent a kipuff ellenállása), amit egy PC 5-el sikerült eltüntetni. Alapjáratom is egyenletesebb lett, és a gázfelvétel dinamikája is érezhetően javult. (persze megint egy rahedli pénz, de inkább erre mint drogra...)
Üdvözöllek!
A videó amit küldtem a Gixxer 1000K6 EXCVA kiiktatásáról,ugyanugy csináltam Én is,kikötöttem a motort,kiszedtem, Ecm terminálból a Barna/Fekete kábelt kihúztam! Megszünt a hibajel! Tökéletesen müködik a Gixxer!
Nekem elég lett, de én elvágtam a dobokból anno, kb 30 centi hosszúak. A gyapot, amit küldtek 30X 50 cm kb, és én az egészet beletekertem. Így lett jó szoros, de nem kőkemény. Tehát egy ugyanilyen ovál 45-50 centi hosszú dobba már nem vagyok benne biztos, hogy elég lett volna.
Megvolt a dobok újratömése! Fotókat sajnos nem készítettem.
Amikor lefúrtam a szegecseket és széthúztam a dobokat, már nem lepődtem meg, hogy miért volt olyan szar hangja az utóbbi időben, a gyári gyapotból pár félöklömnyi cafat mardat csupán...A rendelt cucc fehér színű, kb 2 cm vastag összenyomható anyag, jó szorosra tekertem a dobokban, és gyönyörű tompa, mély hangja lett!
Nekem van egy gyári 125-ös 4t mocim, és szerintem eléggé nagyon fojt a kipufogó, mert még katalizátor is van benne, ezt szeretném kicserélni valami másra, milyet ajánlatok? A házi készitésű jó lenne?
És még egy olyan kérdés ha csak simán a torok van rajta és úgy járok amocival az csinál valami kárt a motorban?
A segitséget előre is köszi.
Előtte hallani lehetett a hangján, hogy beles, motorféken hörög, mint egy rossz Koppány dob egy ezeröcsin.
Hogy teljesítménybeli változást hoz-e a csere, arról majd mondanak valamit az okosok, én nem tudom.