Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ki van égve belőle a gyapot, mindenképpen érdemes újratömni/tömetni, egész más lesz a hangja! Én most csináltam magamnak otthon, 2-3 ezer Ft-ból kijön egy dobba való cucc!
Előtte hallani lehetett a hangján, hogy beles, motorféken hörög, mint egy rossz Koppány dob egy ezeröcsin.
Hogy teljesítménybeli változást hoz-e a csere, arról majd mondanak valamit az okosok, én nem tudom.
szia msn en írok a dob miatt
Sziasztok!
Szerintetek érdemes-e vagy kell-e a kipufogóba a gyapotot cserélni?Milyen pozitív hatása van a cserének?
Sziasztok! Suzuki gsr 600-ra keresek sportdobot olcsón... üdv.
Maximális Tiszteletem! Neked is BUÉK és balesetmentes évet kivánok!
Jól fogalmaztál amugy,bár sok ilyen segitökész emberke volna itt,mint mi! Bár Én csupán most akadtam el e-problémámom bár küldtem is a megoldást képező "video linket" mégis kiváncsi voltam az itt jelenlévők véleményére! Te azonnal probáltál segiteni nekem! Bár mindenki ilyen segitőkész lenn,mint Te!
No még csak a garázsb inditottam ma a gixxert,nem mentem vele igy nem tudom nem durrogvissza a Yoshi-ba. De mikor lessz rá lehetöségem tesztelni,rögtön irok neked!
Örülök,hogy 1 segitökész és érdeklödö barátra találtam itt!
Üdv:sulczi
Szia! Először is boldog új évet, sok balesetmentes kilómétert neked meg a mocidnak! Örülök, hogy végül is megoldódott a probléma! Nagyon respektálom, hogy jelentkeztél, mert megint tanultam valamit. Remélem, hogy egyre több hozzád hasonló emberke fog itt egymással beszélgetni a maga és a másik hasznára. Szerintem ez a normális! Más: nem durrog bele a kipufogóba kövér gázadások után? Nálam probléma volt a megnövekedett gázáramlás (lecsökkent a kipuff ellenállása), amit egy PC 5-el sikerült eltüntetni. Alapjáratom is egyenletesebb lett, és a gázfelvétel dinamikája is érezhetően javult. (persze megint egy rahedli pénz, de inkább erre mint drogra...)
Üdvözöllek!
A videó amit küldtem a Gixxer 1000K6 EXCVA kiiktatásáról,ugyanugy csináltam Én is,kikötöttem a motort,kiszedtem, Ecm terminálból a Barna/Fekete kábelt kihúztam! Megszünt a hibajel! Tökéletesen müködik a Gixxer!
sx 250 kipu NEW
rozsdamentes szövet,és hőálló paplan eladó.email az adatlapon(link re katt)
Sziasztok!

Honda cbr 600f-re (2004-es) keresek sportkipufogót! Valakinek esetleg?
Hajrá-hajrá!
még nyáron lehet én is tömök!
Jaaés, itt a hirdetés:
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Nekem elég lett, de én elvágtam a dobokból anno, kb 30 centi hosszúak. A gyapot, amit küldtek 30X 50 cm kb, és én az egészet beletekertem. Így lett jó szoros, de nem kőkemény. Tehát egy ugyanilyen ovál 45-50 centi hosszú dobba már nem vagyok benne biztos, hogy elég lett volna.
Sziasztok !

2db Leovince Sbk ovál ,3 csavaros (Hayabusán volt 16-7e km-t)dobozával ,minimálisan polírozva eladó ! 2db együtt 60.000 +posta
Boldog új évet mindenkinek!

sziasztok!
tudtok ötletet adni, honnan lehet szerezni ehhez a Bódis dobhoz műbizonylatot?

köszi
na az királyság és mennyiségét tekintve is elég lett ?
Megvolt a dobok újratömése! Fotókat sajnos nem készítettem.
Amikor lefúrtam a szegecseket és széthúztam a dobokat, már nem lepődtem meg, hogy miért volt olyan szar hangja az utóbbi időben, a gyári gyapotból pár félöklömnyi cafat mardat csupán...A rendelt cucc fehér színű, kb 2 cm vastag összenyomható anyag, jó szorosra tekertem a dobokban, és gyönyörű tompa, mély hangja lett!
Üdv, mindenkinek.

Nekem van egy gyári 125-ös 4t mocim, és szerintem eléggé nagyon fojt a kipufogó, mert még katalizátor is van benne, ezt szeretném kicserélni valami másra, milyet ajánlatok? A házi készitésű jó lenne?
És még egy olyan kérdés ha csak simán a torok van rajta és úgy járok amocival az csinál valami kárt a motorban?
A segitséget előre is köszi.
yamaha fazer 600 sportkipuffogo eladó alig használt tel:06309492804
e-mail: jokemu@freemail.hu
tel.: 06/30 967-1030
Valami elérhetőséget tudnál adni? telefonszám, email esetleg?
2009 cbr-hez rendszámtáblatartó kellene cikk száma.2030-0342 + 2030-0278/targa/ erről nincs kép a katalógusban . ajánlatot kérnék köszi
Mach1 sportkipufogó gpz 900-ról a gyüjtő része horpadt,a többi része tökéletes.8e ft.Titán leömlő gsx-r-re enyhe horpival 5e ft.Érd:keki@euromail.hu
Hali!Valaki ismer olyan szakembert aki készít kipufogó leömlőt?