Nekem pl tök szopás volt(saját tapasztalat).
A karbon dobjaimat szépen le lehet mosni, és ápolni.
A saválló, vagy alu dobom amikor volt, az esős és sáros trutyi úgy ráégett, h csak polírozással jött le.
kiscsákó?szép! azért mert mz van,azt hiszed nem javitottam más motor kipufogóját?nevetséges a felfogásod,mert mzés vagyok,már nem is érthetek csak ahoz?
Árban igazad van. Tényleg olcsóbb főleg a kisipari dobokból a saválló.
Ne ég szét a karbon, ha valamelyik cég rendesen megcsinálta.
Hidd el, sokat használtam, és használok is.
Karbonnál egyetlen dolognál lehet probléma. A szegecsek ha kilazulnak, akkor a rezgés nem tesz jót a karbonszövetnek.
Nem mondod. Észrevehetnéd kiscsikó, h nekem ugyanabból a dobból van karbon és volt saválló is. És nem kisipari vacak, hanem Yoshimura. Akrapovic-ból is volt titán és karbon dobom is, Arrow-ból is volt karbon és saválló dobom.
Nekem legalább van tapasztalatom ezügyben.
És te mire is osztod az észt?
Biztos az MZ-den sok karbon dob volt...
Azért mert értesz a lakatosmunkához, más is érthet...
Pl aluhegesztéshez biztos jobban értesz. Abba nem is szólnék bele...
0.8as lemez,nemsokkal nehezebb a kb 1,és 2 mm közötti karbonnal,nem hinném,h. itt magyarországon lenne olyan utcai motoros aki ezt észrevenné! a karbon szét ég,a saválló nem!sok karbonhéjat cseréltem savállóra,mert széthullottak!a titán se jó,mert reped!nem beszélve h. saválló palást kijön párezerből,a karbont elég macerás újragyártani a pontos méretre!szerintem ez éppen elég,h. azt mondjam,jobb a saválló!olcsóbb bárminél ,és arányaiban az árához képest többet "tud"bármilyen high tec anyagnál!
Fémvatta! lidl-ben vettem krómtakarító vattát, nyáron akciós volt, 3 féle finomságú fémvatta. de tömtem már fémforgáccsal is! esztergályosműhelyből finom forgáccsal.
Hol lehet szerezni kipufogó dob karbon héjjat? sajnos a mostanit szétverte a motort és kilyukadt de sehol nem találok méretre vágható karbont héjjat, tud valaki segíteni?
A karbon dobjaimat szépen le lehet mosni, és ápolni.
A saválló, vagy alu dobom amikor volt, az esős és sáros trutyi úgy ráégett, h csak polírozással jött le.