Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem pl tök szopás volt(saját tapasztalat).
A karbon dobjaimat szépen le lehet mosni, és ápolni.
A saválló, vagy alu dobom amikor volt, az esős és sáros trutyi úgy ráégett, h csak polírozással jött le.
Kiscsikó! Ez jól hangzik sztem, és nem olyan sértő mint a faszfej...
Nem ezt írtam. És az nincs kint az adatlapodon, h hány éves vagy?
nem volt,de volt másnak!az éppen elég.mi a külömbség,h.nekem ég rá,vagy másnak?semmi! ! ! ! ! !
kiscsákó?szép! azért mert mz van,azt hiszed nem javitottam más motor kipufogóját?nevetséges a felfogásod,mert mzés vagyok,már nem is érthetek csak ahoz?
Árban igazad van. Tényleg olcsóbb főleg a kisipari dobokból a saválló.
Ne ég szét a karbon, ha valamelyik cég rendesen megcsinálta.
Hidd el, sokat használtam, és használok is.
Karbonnál egyetlen dolognál lehet probléma. A szegecsek ha kilazulnak, akkor a rezgés nem tesz jót a karbonszövetnek.
Retkes lesz, csak nem sül úgy rá.
Ebből is látszik, h nem volt mind a 2 féle dobod...
Nem mondod. Észrevehetnéd kiscsikó, h nekem ugyanabból a dobból van karbon és volt saválló is. És nem kisipari vacak, hanem Yoshimura. Akrapovic-ból is volt titán és karbon dobom is, Arrow-ból is volt karbon és saválló dobom.
Nekem legalább van tapasztalatom ezügyben.
És te mire is osztod az észt?
Biztos az MZ-den sok karbon dob volt...
Azért mert értesz a lakatosmunkához, más is érthet...
Pl aluhegesztéshez biztos jobban értesz. Abba nem is szólnék bele...
a másik,a karbon esőben ugyanolyan retkes lesz mint az összes másik anyag
0.8as lemez,nemsokkal nehezebb a kb 1,és 2 mm közötti karbonnal,nem hinném,h. itt magyarországon lenne olyan utcai motoros aki ezt észrevenné! a karbon szét ég,a saválló nem!sok karbonhéjat cseréltem savállóra,mert széthullottak!a titán se jó,mert reped!nem beszélve h. saválló palást kijön párezerből,a karbont elég macerás újragyártani a pontos méretre!szerintem ez éppen elég,h. azt mondjam,jobb a saválló!olcsóbb bárminél ,és arányaiban az árához képest többet "tud"bármilyen high tec anyagnál!
1. Nem olyan nehéz
2. Jobban néz ki
3. Mélyebb a hangja
4. Nem kell polírozgatni az eső után
5. Könnyebben javítható

Elég?
aha,megtömheted samott téglával is,az soha nem fog kiégni,csak a vasforgács elég nehéz.persze ja,ezzel kompenzálhatod,ha könnyű a hátulja
aztán mondd már el miértnem,mert beleszólni azt mindenki tud más dolgába,de akkor meg is kéne indokolni!
hát persze,ha mind másik dob ja,mivel mind másik darab! de most itt ugyanarról a dobról van szó,más héjjal!
Karbonnál nem...
Téves...
A karbon, titán, saválló, alu doboknak teljesen más a hangjuk...
Fémvatta! lidl-ben vettem krómtakarító vattát, nyáron akciós volt, 3 féle finomságú fémvatta. de tömtem már fémforgáccsal is! esztergályosműhelyből finom forgáccsal.
Sziasztok!
Aprilia RS 125-re keresek sportkipufogó rendszert. Akinek van szóljon már. :D
itt a válasz
Mivel szoktátok kitömni a Kipufogó dobot? én ilyen gyapjú féleséggel hangtompító a feladata de 1-2 hónap alatt kifújja, erre valami ötlet?
nemsok köze van a külső hélynak a hanghoz.a hang a "tömés" függvénye.
Mennyire változik meg a hangja? a karbonhoz képest?
saválló lemez jobb!
Hali!

Hol lehet szerezni kipufogó dob karbon héjjat? sajnos a mostanit szétverte a motort és kilyukadt de sehol nem találok méretre vágható karbont héjjat, tud valaki segíteni?
Üdv!
30000Ft.
De érdekel Virago alkatrész cserébe is.
Üdv Kaczkó
hali nem tud vlki kawasaki kx 125 höz 2003 tól fölfelé kipufogót vagy csaj kipufogó könyököt:D?