Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hozzátok,hogy ha a gyári kipufogómból kiszedném a katalizátort akkor jobb hangja lenne a dobnak?
Vagy maradna az a halk ami eddig?Ez egy Kawasaki ZX 6r ninja 98-as évj.Vagy esetleg valakinek van valami ötlete javaslata,hogy a katalizátort kivéve esetleg még mit módosítsa rajta hogy jó legyen a hangja?Nekem nem az kell hogy repedtfazék hangja legyen hanem mélyebb. Köszi a válaszokat előre is.
Sziasztok,lenne egy kipufogóm eladó. Csak pár kilométer van benne. Szerintem fekvő minarellire is jó,minden tartozékával és dobozával.
Ajánlatokat ide várok,és ha az ár megfelel nekem akkor a tied. Személyes átvétel vagy előre utalás után postázom.
sziasztok .suzuki dr 650-se 2003- évjáratú motorra keresek "sport kipufogót" nem túl hangosat ha esetleg valakinek van vagy tud valami tapasztalatot írni azt kérem írjon... előre is köszönöm további szép napot
én ovál leo vinci-hez gyártattam rozsdamentesből. autocad szerkesztés+lézervágás+anyag=3 000 ft/db, ha érdekel egytől megválok.neked kell az ideális ívre hajtanod.
Eladó egy 2 hónapos alig használt Giannelli Next - aluvéges utcai kipufogó. Magas minőségű termék, nagyon jó ár-érték aránnyal.Jól használható 50ccm-es és 70ccm-es hengerekhez. Jobban engedi pörögni a motort KB 500-1000RPM nagyobb a végfordulat, ezáltal nő a végsebesség. Minden fekvő hengeres minarelli blokkba jó! Érdeklődni: jozef7@freemail.hu
Furulyát is vállalsz kipufogóba gyártani? Kellene az én Akra kipufogómba, de ebbe gyárilag nem lehet... Mondjuk vannak ezen a téren tapasztalataid? Semmi személyeskedés, de egyszer már "megégettem" magam, hogy rossz dobot tettem fel a motorra...
Az lenne a kérdésem hozzátok,hogy ha a gyári kipufogómból kiszedném a katalizátort akkor jobb hangja lenne a dobnak?
Vagy maradna az a halk ami eddig?Ez egy Kawasaki ZX 6r ninja 98-as évj.Vagy esetleg valakinek van valami ötlete javaslata,hogy a katalizátort kivéve esetleg még mit módosítsa rajta hogy jó legyen a hangja?Nekem nem az kell hogy repedtfazék hangja legyen hanem mélyebb. Köszi a válaszokat előre is.
fogót érdemes tenni ami teljesítményen is dob ?
Eladó egy xv500-535-ös kipufogó!
Tel:06703525376
Ajánlatokat ide várok,és ha az ár megfelel nekem akkor a tied. Személyes átvétel vagy előre utalás után postázom.