a leírás,az műszaki rajzot jelent,pontos méretekkel,h meg lehessen csinálni,és kiszámolni az anyagmennyiséget,ami kell bele!nemutolsó sorban,a vége(nem a csővég alakja)hanem a lezárása is fontos lenne,h. milyet szeretnél!ezért kell rajz,és olyan lesz amit lerajzoltál,persze,ha kivitelezhető...........
Az a bajom hogy nincs benne "E" betű. Szeretnék gravíroztatni bele, és ha lenne valakinek hasonló "E"betűvel és a hozzá tartozó többi számmal, az földobhatna egy képet róla. Már többször megbüntettek németbe, és nem szeretnék még egyszer fizetni. Előre is köszi.
Szia! Én a Karasnánál vettem vadi újonnan a végdobot, 20% kedvezménnyel. Sok a koppintás, ezt meg én vettem ki először a saját dobozából. Ha érdekel keress meg!
Sziasztok!KIPUFOGÓ KÉRDÉS!
Elképzelhető, hogy veszek egy 2t motort és kipufogót kéne rajta cserélni. Úgy gondolom, h 2T-re nem lehet akármilyen sportdobot felrakni, mert ezeknek kell egy bizonyos fojtás. Jól gondolom? Szóval kifejezetten 2T-re való sportdobot kellene keresnem és abból is a megfelelő ccm-re (250 2t) ? Vagy tudok csináltatni esetleg a sportmotoron lévő kipufogós szakikkal is?
Köszi előre is!
4T forewer
Na latod,eloszor a fizikai eroletet kell megteremteni,aztan sokat lehet tanulni abbol,h ha folduton mesz attol meg lehet rovidet fekezni,gyorsan kanyarodni,precizen iranyitani.Utana lehet atultetni a dolgokat egy nagyobb tapadasu kozegre.
Feltetelezzuk,h a motor kezelese mar megy szamodra.
A CZ-vel egyaltalan nem birtam vegigmenni egyetlen kort sem Piliscseven abban a tempoban sem, ahogy egyebkent kepes voltam menni a motorral, annyira elfaradtam. Kb. a feleig volt sajat tempo, onnan tovabb kapaszkodas a motorban riadt pofaaval. Szoval Kornel nem 10 masodpercet adna, hanem maximum 10 perc mulva meglatogathatna a gyengelkedo szobaban. De ez mar nem kipufogo tema.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Az a bajom hogy nincs benne "E" betű. Szeretnék gravíroztatni bele, és ha lenne valakinek hasonló "E"betűvel és a hozzá tartozó többi számmal, az földobhatna egy képet róla. Már többször megbüntettek németbe, és nem szeretnék még egyszer fizetni. Előre is köszi.
Ilyesmi dobot meg tudnál csinálni savállóból?:1. 2.
Ha igen milyen árban volna?
Az alábbi rendszerhez szeretnék hangtompítót szerezni:
ezeh-ehun-e
Valahogy úgy néz ki mint a csatolt képen...
Akinek van ilyen kipuffja és segítene a pontos méretek meghatározásában....vagy tippje van kivel tudnék ilyet gyártatni kérem szóljon!
Köszi előre is!
Küldesz 1 eléhetőséget?
e.mail vagy tel.szám.
üdv.
Elképzelhető, hogy veszek egy 2t motort és kipufogót kéne rajta cserélni. Úgy gondolom, h 2T-re nem lehet akármilyen sportdobot felrakni, mert ezeknek kell egy bizonyos fojtás. Jól gondolom? Szóval kifejezetten 2T-re való sportdobot kellene keresnem és abból is a megfelelő ccm-re (250 2t) ? Vagy tudok csináltatni esetleg a sportmotoron lévő kipufogós szakikkal is?
Köszi előre is!
4T forewer
Feltetelezzuk,h a motor kezelese mar megy szamodra.
ha a Kornel csak 10mp t ad,koronkent csak akkor johet a Hring
hanyadik sornel tartasz?