Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok köszi!
szia,

GSXR 00-tól 04-ig a gyári csatlakozásra való 4csav dobjaim vannak újak és használtak,csak nyugatiak Leovince,Arrow,Mivv,Akra stb, kb 10-12 féle.Ha érdekel 70 317 90 83

üdv,P.
Sziasztok! Sportdob érdekelne k3-as 600 gxrhez. Hol hirdetik a használtakat? Előre is köszönöm a segítséget.
Itt a hangtompítód Barátom!
Ha nem akarod "barbár" módon "beszerelni", valahol bontsd meg az egységet. Így nem az 1cm-es lyukon kell operálnod! Jahh, és nem is lövi majd ki....

Azért ne az összeset...!
Ja azt gondolom ti tudjátok miéyen motorról van szó, de azért leírom még kiegészítésnek, hogy 50ccm kétütemű robogó! :)
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni! Van egy 10-15 éves 50es yamaha jog-om. Sokáig állt a garázsban, nemrég csináltattam meg, viszont iszonyatos hangja van. Ha jól gondolom a hangtompító furulya szállt el benne. Mit tudnék ezzel kezdeni házilag? Autószerelő nekem azt mondta, hogy fém üvegmosó(üvegpalack) végét kell belenyomni a kipufogóba hangtompítónak. Viszont egyrészt nem láttam még fém üvegmosót, másrészt nem vagyok benne biztos, hogy ez működne. Más azt mondta, hogy fémforgácsot kell belegyömöszölni. Na ez meg már különösen barbár megoldásnak hangzik nekem. Szóval a kérdésem az lenne, hogy van-e valami házi praktika, amivel a kipufogó megbontása nélkül lehetne csökkenteni a hangot? Előre is köszönöm!
Ő lenne.
http://egrus.uw.hu/
Épített már pár kipufogórendszert motorra.
Elvileg igen! :-D Csak gyors szervíz...
Kaptam egy címet, majd felveszem velük a kapcsolatot...
Mondjuk sanszos, hogy nem örülnek ilyennek ha csak egy csövön kell hajtani...
http://www.cobra2002.hu/index.... esetleg ha vki ugyan ilyen cipőben járna...
Tatabányai címet meg tudod adni esetleg ? Köszi
Sziasztok
Suzuki drz 400 E-re keresek dobot összekötő csővel ha valaki tud segítsen. Köszi
Tatabányán biztos tudok, de elvileg ők is foglalkoznak ilyennel:
http://www.banfiszerviz.hu/kip...
Szia,
Rosszul olvastad. Nem kötelező sportdob mellé sportszűrő. Inkább a karbijaidat kéne hozzáhangoltatni a nyitott dobhoz.
A sportszűrő amúgy sem ér sokat, csak jobban kopik tőle a motor...
Sziasztok!

Valaki foglakozik Győr vagy környékén összekötő cső hajlításával?
Köszi, holnap hívlak ha megfelel!
Üdv!
Feri
szia

van gyári és sportdobom is.ha érdekel 70 317 90 83

üdv,P.
Sziasztok! 1998 Suzuki gsx-r 600 srad-ra szeretnék gyári kipufogó dobot, használt is tökéletes, vagy olcsóbban sportdobot, mondjuk 20 000 körül, szintén használt, jó állapotú.
köszönöm előre is!
Üdv.: Frenky
Ilyen.....
OK ,mostmár ezt is tudom :)
Köszönöm az ajánlatot, de sajnos az SV-nek 4 csavaros a kipufogó csatlakozása...(egyedül az összes suzuki közül)
Helló !

Nekem lenne 2db Leo vince dobom eladó (hayabusán volt ) úgytudom jólehet SV-re is (3 csavaros).
Video itt :

Szaisztok!

Most cserélem le a Bocimon a kényt eredetiről, sportra.
Azt olvastam, hogy ilyenkor a légszűrőt is cserélni kell! Sportra! Igaz-ez? Ki mit tud erről? Ha igen honnét lehet beszerezni szerintetek?
A válaszokat köszönöm előre is!
Örülünk, nagyon szivesen bármikor!
A Bodis kipufogóval kapcsolatos problémám elhárult :) a csavarozásnál nem volt megfelelően állítva így már jó lesz egy sima gyári index is, amit küldenek a Triumphtól! Köszi a segítséget!
Ok, ez az email címem: grizzly4x4@chello.hu

Légyszives küldd el rá a számod meg hogy mikor hívhatlak és akkor lemegyek a garázsba és telefonon keresztül kiokoskodunk valamit! Kösz a segítséget!

Laci
Hétfőn beszéljünk, mert leírni sokkal bonyolultabb...

Adj egy elérhetőséget légyszi,vagy hívj.

Ágoston
A Bodis kipufogóról írok, amiről képet is linkeltél ide a fórumba (Triumph Tiger800-hoz) túl magasra lövi a kipufogógázt és a jobb hátsó indexemnek az aljára is jut belöle így az indexbúra már teljesen leolvadt, meg maga az irányjelző is nagyon durván nez már ki, még működik, de szerintem csak idő kérdése, hogy a forro gáz teljesen kinyírja!

Azért téged kérdezlek, mert itt a fórumon sokszor ajánlod a Bodist, ezért hátha tudsz valami tippet adni, azzal kapcsolatban hogy a kipufogót, hogy állítsam át valami más irányba hogy az indexem, ne sérüljön! Ennél jobban nem tuom leírni! Köszi a segítséget!