Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a dob(nem kell összekötő) mibe fáj jelenleg?
Cegléden a Finster, Gyömrőn a Horváth-Kipufogó....így hirtelen.
Itt:
Itt a kipufogód!
Nem sokat érsz egy beütött e betűvel, mert a tip.biz számot is fel kell tüntetned... Engedélyszám nélkül nincsen E!
szolnok tudnék neked... de az nem 50 km, hanem 100
helló Akrapovic slip on van ovál 52 ES BEMENÖVEL ha lehetne? menyi,,?KÉP?
Nem. Én egy céget/vállalkozást/műhelyt keresek valahol Pesttől keletre max 50km-re. Az ő munkásságukkal nagyon elégedett voltam, meg is beszéltünk pár dolgot. Mostanra viszont elfelejtettem a cég nevét, nincs meg a levelezés, sem a telefonszám és nem találom a neten.
Szia!
Talán ezt keresed:
kipufogók
?
2008 táján találtam egy egyedi kiufogókat gyártó műhelyt, aminek sem a nevére, sem a pontos címére nem emlékszem. Motorokhoz és autókhoz egyaránt készítettek dobokat és teljes rendszereket is. Gödöllő, Gyöngyös, vagy Cegléd talán... Nem tud valaki valami infót erről? A google a barátom, de nem tudott segíteni...
Üdv
Rsv 1000 -02' re keresek használt,jó állapotú sportdobot
Sziasztok!

Raptor és Raptor dobok között mi a különbség? A hirdetéseknél két hirdető is hirdeti magát. Az egyikük Dabas-Kecskemét a másikuk pedig Gyöngyös Bp...
Vásárolt már valaki tőlük? Vélemény esetleg? Kinél éri meg? Most akkor melyik az eredeti RAPTOR márka? Felvilágosítana vki?
Üdv!
Valaki tudna dobni egy linket vagy képet arról,pontosan hogy is néz ki alaphangon egy e szabvány beütés kipufogókon?
Suzuki gsr600 katalizátor lambdaszonda nélkül 10e ft.Honda hornet 600 05évj-ra leo vince titán ovál dob.E betüs a képen látható horpadással,van hozzá egy karbon takaró idom és a rögzítő pánt 15e ft.Érd:keki@euromail.hu
Köszi,de találtam olcsóbban!
eladó givi doboz garnitura ár 70000huf vagy csere kismotor
Van, de 15 alatt nem adnám oda.
Itt meg van alatta is:
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...

http://www.kepesmotor.hu/onro
a...
Már mint,hogy van-e eladó valakinek!
2002-03-as Gsx-r 1000-re makulátlan gyári dob valakinek?
Hali Kandur. Éredekel 1 kis Üzlet?.
Nos az ajánlatom: Mivel Én Erdély vagyok De ! elönyömre 5km a Magyar Vám. és itt igen csak Hijányt Szenvedünk Kipufogokbol.
Föl ajánlom Segitségem kipufogok és sok más dolog éladásában RO területén. De persze 1 kis anyagi részesedésért Cserében.
Volt már 1 ijen tipusu dolgom 1 másik Bp_re valosi srácal és meglepöen müködöt az eladás.
Ha Érdekel Kérlek Irj 1 Mailt a Djtomi87@yahoo.com vagy a Tc9027@gmail.com ra.
sziasztok! van egy 125-ös Honda Nsr-em, és érdekelne hogy az összes fojtást ki lehet-e venni a kipufogóból vagy valaminek kell benne maradnia? esetleg tudja valaki hogy pontosan hol vannak benne fojtások? köszönöm
szia,

van dobom oda több féle is,szükség esetén a közcső is megoldható.
ha érdekel 70 317 9083

üdv,P.
szia,

van néhány féle dobom oda,illetve igény szerink közcső is.
ha érdekel 70 317 9083

üdv,P.
Szia. Foglalkozol még kipu dobokkal?