Mivel teljesen új vagyok a témában azt szeretném megkérdezni így "tudatlanul" ,hogy megéri e kivenni a fojtást,furulyát vagy mit a kipufogóból. Ha megnézitek az adatlapomat vannak képek és vidik is a motorról.
Ha pedig kiveszem akkor utána kell állítani a karbit és a gyújtást? Mondom még egyszer nem igazán értek hozzá ezért írtam ide a választ előre is köszönöm!
Szeretném kérdezni, hogy közülletek valakinek volt-e már dolga olyan MARVING dobbal amit álatalában suzuki DR 750-eseken lehet látni. Ilyenem van, de kissé halknak találom, és a végében lévő folytást szeretném kibányászni.
Egyszerűen kivágnám, de nem tudom, hogy a cső a dob belselyében menyire van rögzítve. Teljessen meg nem szeretném szét kapni a dobot...
Üdv!
Valaki nem tud vagy nem tudna-e eladó: 4db LED-es indexet, 1 pár Sport kipuffancs rendszert, esetleg valamilyen fényszorótt pl: 1000GSXR (2004) Pár példa!
Szia!Persze,hogy érdekel,azért keresek.Felhívni sajnos most nem tudlak,mert eláztattam a telót ,viszont megírhatnád(akár privátba,emilem az adatlapomon),hogy milyen típus,mennyi az annyi,esetleg fénykép,stb. Köszi
Hello!
Két ütemű krossz motorom dobját akarom kitömni...a perforált cső és az üveggyapot közé kell valami?Vagy csak simán tömjem ki üveggyapottal? A perforált cső, és a rajta lévő átmérője mekkora legyen?Köszi...
Halihó!
Egy kis segítség kellene. Most vettem egy SV 650-t és a kipufogója sérült, sztem a palástot kicserélni bőven elég lenne. Ki tud nekem ebben segíteni? Székesfehérvár környéke....
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Sportkipufogó dobot szeretnék venni V2-es 125-ös Varaderora. A tanácsotokat szeretném kérni, hogy milyen kipufogó való rá, pl. felrakhatok-e rá egy Arrow dobot, ami addig 600-as vagy 1000-es gépen volt?
Köszi előre is a segítségeteket!
Tudna nekem valaki segíteni? Egy ilyen kipufogó leömlőre lenne szükségem. A gyártól lehet rendelni de drágább mint egy komplett rendszer és nekem csak ezekre a leömlőkre lenne szükségem. Tud esetleg segíteni valaki vagy tud olyat akinek lenen vagy csinál ilyeneket? Esetleg az SV 1000-es leömlői jók a 650hez?
Nekem van egy saválló rezonom sérülésmentes állapotban,azt hiszem,hogy a tiédre való!
Ha érdekel,az adatlapomon van mailcím!