szia! Engem a két Arrow dob érdekel a gsr-re, látom az Y-t már lenyulták, bár azt egyszerű megoldani. Pirv-ben megbeszélhetnénk a dolgot( mrgabi(kukac)t-email(pont)hu
szia----teis óvári vagy? amugy azaz--ottvan a tűzoltóság melletti kis utcában egy családiházban---tök rendes a srác--nekem is kipufogó készíttés miatt kellett volna mert én csináltattam magamnak saját tervezésű kipuffot csak csövet kellett volna hajlíttani hozzá....aztán valamiért már nem tudom miért nem mentem hozzá visssza---de van egy 30 millás csőhajlíttógépe azzal azt hajlítt amit akarsz--hajlíttásonként 1000ft és asszem 4 hajlíttás van pl drz -be szóval hegesztéssel mindennel anyaggal igazi kipuf anyaggal együtt 15 be megált volna---máshol sem lenne olcsóbb és ez legalább helyben van nemkell érte győrbe kocsikázni--keresd bátran szivesen segíteni fog--
szia énis most iylenre készülök és szerelő azt ajánlotta hogy veygek motoros boltab gyapotot és tömjem meg de,ne túl szorosra..............nálunk van egy kipuf szerviz eg ymotorépíttő srác megtudja csinálni ügyessen--keress teis valami szakit aki megcsinálja és jólesz nem csinálsz kárt:)
menj oda egy haverodhoz akinek van olyan dobja amin vannak számok és fotózd le majd nyomtasd ki és mutasd meg egy gravírozónak h csinálja meg így ha lehet---szóval leygenek számok---a másik pedig hogy átmész a MOTORMATRICÁK topikba és megkeresed azt a felhasználót akinek az a neve hogy MOTORMATRICÁK és neki vannak az igazira ,megszólalásig hasonlíttó kipufmatricái és rendelsz tőle eggyet 1890 ftért és ezt a kettőt kombinálod a kipuffon--jobb ötletem nincs--de van, vegyél oylan kipuft amin vannnk számok:) de persze ha ez kéne ugyis azt vetted volna
hello van egy akra dob a motoromon de sajna egy betu sincs a dobban szpval ha megalitanak akkor konyen lehet h muszakira kuldenek.gondoltam graviroztatok bele vami e betut meg szamokat van e valakinek otlete mi lenne a jo?
Hali!
Jöhetne pár ötlet, hogy miképpen tudom elcsendesíteni a kipufogóm. Nem csak műszakira kellene. Ha ki akarom tömni a dobot, akkor mivel tömjem ki, és mennyire? db killert lehet csináltatni valakivel? Vagy valami más megoldás ?
Tudna nekem valaki segíteni? Ilyen Delkevic 225mm Carbon Fibre Oval kipufogót lehet Magyarországon kapni vagy honnan lehet megrendelni? Előre is köszi.
Eladó Aprilia Rezonátor ! Válalok egyedi mintára gyártott kipufogó készítést saválló lemezből sima lemezből stb biből nononono@citromail.hu n elérsz (olcsón dolgozok és eddigi vevőim szerint jól is)
Hali Mindenki!
Keresek ilyen vagy hasonló kipufogót(rendszert)KTM SMR motorra!
Új és használt is érdekel!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Előre is köszönöm!
Kicsi ez a város, majd megmutatom miről van szó, ha ráérek, és ha érdekel persze.
Megvan még a dob? Ha még mindig megválnál tőle engem lehet érdekel.
üdv: Sifi
mihez kéne a cucc?
Kössz az infót!
Jöhetne pár ötlet, hogy miképpen tudom elcsendesíteni a kipufogóm. Nem csak műszakira kellene. Ha ki akarom tömni a dobot, akkor mivel tömjem ki, és mennyire? db killert lehet csináltatni valakivel? Vagy valami más megoldás ?
Köszönöm Csabi, jó & szép munka
Keresek ilyen vagy hasonló kipufogót(rendszert)KTM SMR motorra!
Új és használt is érdekel!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Előre is köszönöm!