ha az yosi megeszem a kalapom...
hogy hangos lesz?amióta levettük a leot nincs kedvem menni vele mert a hangja nulla a biciklisnek hangosabb a cangája...
de már az orczy téren van a cucc, hamarosan bemegyek érte és utána reszkessetek dobhártyák
szerintem azért némi lóerőt dob rajta, ha másképpen nem a PCvel..
Figyu,nézted a kolléga dobját?
Érdekes a belsejében a dupla perforáció....
A yosik már csak ilyenek. Kellett neked is ilyet venned,majd fene hangos lesz és nem megy.....
Inkább maradtál volna a LEO-nál....Bár az Fjr-en szebben szól...
Nem ezen múlik, mert csattog,zörög,cserélnikell.
A mostanin meg csak siklik...
Ja és nyugot korlátok közt 5l.
Igaz nem ezért nem cserélek,papucs vagyok és az asszony nem engedi....
Minek,hogy állandóan fújkáljam a lácot és mindíg csak a hátsómat lássák?
Abba semmi élvezet maradok a követésnél,kivárok és utána amíg tankolsz és fújkálsz én még mindig azzal a tankkal elmegyek és a cél ponton megvárlak.
Mindig a teknős győz.......
(Mármint a Taxiban):)))))))
megkaptad az emailt?
ott van az orczy téren ma akartam menni érte de az ismerősöm nincs a héten, szerintem megvárom
a PCV még csak most lett paypal kifizetve
Kedves Boggiocka!
Ha csendesebbre szeretnéd a dobot akkor a leges leges legegyszerűbb megoldás venni egy másikat.
Ahhoz,hogy ebből halk dobod legyen a belső perforált cső átmérőjét csökkentened kell, újra kell tömnöd illetve a kimenő cső átmérőjét is csökkentened kell.Egyszerűen kell csinálnod egy másik dobot....
Tehet tedd a polcra porfogónak, mert nem éri meg vele foglalkozni.(Tapasztalat) Amennyiből ezt megoldod úgy,hogy még menjen is a motorod abból veszel rá két másikat....
Sziasztok, most vásároltam meg ezt a kipufogót, de sajnos olyan mocskos hangos hogy nemtudom használni... esetleg tudnátok valami tanácsot adni hogyan tudnám lehalkitani? Gondoltam arra hogy egy csövet raknék bele aminek a vége levan hegesztve, igy a gázok csak körülötte jönnének ki, ezáltal a gyapotban távoznának kifele, igy halkabb lenne!? Kérlek irjatok valamit mert ez igy nem állapot!
Ha nincs ötlet de valakit érdekel akkor olcsópénzért eladó is a cső! Köszi srácok!
Üdvözletem emberek!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nekem a motoromon, most egy kipufogó van , és osztottra szeretném megcsinálni, na most, ha a mostani pl 40-es átmérőjű, akkor az osztotton 20-20-as átmérőjűnek kell lennie?
Szevasztok!
Adott egy 2 ütemű motor, aminek a lelke ugye a rezonátor..na most...a kis DT-men (80-as) a kipufogóban van a leömlőnél egy csavar, sikerült rá szereznem egy másik leömlőt, viszont, hogy ha azt ráhegesztem akkor a diffúzor rész rövidebb lesz. Ez baj? vagy próbáljam meg úgy megoldani, hogy ne legyen rövidebb? Mellékeltem egy képet, bejelölve rajta, hogy kb hol vágnám el...lehet, hogy ez még nem is a diffúzor rész? Előre is köszi a válaszokat
ok várom, főleg a szakvéleményed érdekel...
és vegyél már egy normális motort, tudod olyat ami 100 felett megy
nem busát.. hanem igazi motort mondjuk zx14
egy pillanatra beadta, de ha letekered a kurzort a lap alján ott van
holnap balcsira egy megyek-fürdünk-jövökre? a zx12 fórumon szervezték a fiúk, lesz egy két alapmotor is pl 2 db k8 busa
úgyhogy viszek vonókötelet, lehet nem bírják ki az oda-vissza utat
Amit én vettem kipuff.az sem rossz de a tiedet 1 pillanatra beadta hát nem szar az tuti...
Na nem baj,majd ha megnövök lehet nekem is újra madaram lesz de csak azért nehogy mindig csak hátulról lássalak..
hogy hangos lesz?amióta levettük a leot nincs kedvem menni vele mert a hangja nulla a biciklisnek hangosabb a cangája...
de már az orczy téren van a cucc, hamarosan bemegyek érte és utána reszkessetek dobhártyák
szerintem azért némi lóerőt dob rajta, ha másképpen nem a PCvel..
Érdekes a belsejében a dupla perforáció....
A yosik már csak ilyenek. Kellett neked is ilyet venned,majd fene hangos lesz és nem megy.....
Inkább maradtál volna a LEO-nál....Bár az Fjr-en szebben szól...
A mostanin meg csak siklik...
Ja és nyugot korlátok közt 5l.
Igaz nem ezért nem cserélek,papucs vagyok és az asszony nem engedi....
kapsz tőlem egy karton láncspray-t, ha ezen múlik hogy végre vegyél vmi normális motort
s a fogyasztásom 5 e km átlaga 6.8..az nem rossz
Abba semmi élvezet maradok a követésnél,kivárok és utána amíg tankolsz és fújkálsz én még mindig azzal a tankkal elmegyek és a cél ponton megvárlak.
Mindig a teknős győz.......
(Mármint a Taxiban):)))))))
pedig yamahás
mikor veszel zx14et?
ott van az orczy téren ma akartam menni érte de az ismerősöm nincs a héten, szerintem megvárom
a PCV még csak most lett paypal kifizetve
Ha csendesebbre szeretnéd a dobot akkor a leges leges legegyszerűbb megoldás venni egy másikat.
Ahhoz,hogy ebből halk dobod legyen a belső perforált cső átmérőjét csökkentened kell, újra kell tömnöd illetve a kimenő cső átmérőjét is csökkentened kell.Egyszerűen kell csinálnod egy másik dobot....
Tehet tedd a polcra porfogónak, mert nem éri meg vele foglalkozni.(Tapasztalat) Amennyiből ezt megoldod úgy,hogy még menjen is a motorod abból veszel rá két másikat....
Ha nincs ötlet de valakit érdekel akkor olcsópénzért eladó is a cső! Köszi srácok!
Keresek ilyen vagy hasonló kipufogót KTM motorra.
Köszi szépen.
Mindenkinek szép napot!
üdv.Dávid.
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nekem a motoromon, most egy kipufogó van , és osztottra szeretném megcsinálni, na most, ha a mostani pl 40-es átmérőjű, akkor az osztotton 20-20-as átmérőjűnek kell lennie?
Adott egy 2 ütemű motor, aminek a lelke ugye a rezonátor..na most...a kis DT-men (80-as) a kipufogóban van a leömlőnél egy csavar, sikerült rá szereznem egy másik leömlőt, viszont, hogy ha azt ráhegesztem akkor a diffúzor rész rövidebb lesz. Ez baj? vagy próbáljam meg úgy megoldani, hogy ne legyen rövidebb? Mellékeltem egy képet, bejelölve rajta, hogy kb hol vágnám el...lehet, hogy ez még nem is a diffúzor rész? Előre is köszi a válaszokat
és vegyél már egy normális motort, tudod olyat ami 100 felett megy
nem busát.. hanem igazi motort mondjuk zx14
Jó szórakozást holnapra,aztán holnap megy a vélemény...
holnap balcsira egy megyek-fürdünk-jövökre? a zx12 fórumon szervezték a fiúk, lesz egy két alapmotor is pl 2 db k8 busa
úgyhogy viszek vonókötelet, lehet nem bírják ki az oda-vissza utat
Amit én vettem kipuff.az sem rossz de a tiedet 1 pillanatra beadta hát nem szar az tuti...
Na nem baj,majd ha megnövök lehet nekem is újra madaram lesz de csak azért nehogy mindig csak hátulról lássalak..