Hát összedobok valami képtörténetet, de beledobok egy kis japó retró RD 350 -et 81' ből meg hátha találok még valamit a garázs múltjában Ápr. 28.-án húzok Madarasra ! Szerinted találkozunk ? Láttam ám azokat a képeket
Amugy van egy 2009es dobom ami 450esemen volt fent az a fajta ami 160 a boltban a carbon végü. Egyedül az egyik felfogatot nem találom de csináltatok hozzá egyet . Azt odaadom70ért
Üdv.!
Nekem raptor van a zéén is a drz-n is az volt. Kivehető hangtompítós mind a 2 és mind a kettőben van/volt E betű. Itt van nálunk egy SV 650 raptorral és valami állati jó hangja van neki. Én Raptort ajánlom..
Suzuki SV650S-emre sportkipufogót keresek. Martin és Raptor között vacilálok. A Raptorok nekem jobban tetszenek külsőre, de állítólag a Martin jobbat szól. Mindenképpen e-betüset akarok, esetleg kivehető hangtompítósat.
Ki melyiket ajánlja.
Melyik forma az? Ezek amik bejönnek a Raptor dobokból.
Nekem raptor van a zéén is a drz-n is az volt. Kivehető hangtompítós mind a 2 és mind a kettőben van/volt E betű. Itt van nálunk egy SV 650 raptorral és valami állati jó hangja van neki. Én Raptort ajánlom..
Martin az itt lenne 25km-re Egerszegen, személyesen mennék el érte.
A Raptor nem E-betűs, a Martin igen.
A Martin dobomra 3 hete várok...
Suzuki SV650S-emre sportkipufogót keresek. Martin és Raptor között vacilálok. A Raptorok nekem jobban tetszenek külsőre, de állítólag a Martin jobbat szól. Mindenképpen e-betüset akarok, esetleg kivehető hangtompítósat.
Ki melyiket ajánlja.
Köszönöm a segítséget!