Hali, úgyemlékszem mintha itt vagy lehet , hogy a 125-s fórumban de valaki igért nekem 50ccm es kipuff-ot( végdobot) képet és hogy mennyiért adná.
Aki magára ismer irjon már kösziiiiiiii.
SÜRGŐS LENNE , április elejére kéne
Szia!
Képet tudnál róla küldeni, bár elsősorban gyári SV dobok érdekelnének a lehető legjobb állapotban! A cserébe ajánlott dobjaim is sérülésmentesek, de már nem az én világom a sportdob!
Sziasztok!
Kis project előtt állok,ezeket
szeretném a motromba:Malossi multivar 2000,Malossi fly clutch,KN style filter,henger nem lessz.Kipunak ZX-re gondoltam,szerintetek?
Írtam már vagy 3 mail-t de egyikre sem jött válasz?Eladó még a kipszi vagy nem?Egy telefon szám kellene hogy normálisan megtudjátok beszélni a részleteket!
Sziasztok érdeklődnék h van egy 2008as évjáratú rs 50esem.szeretnék rajta hangtompitót cserélni. És csak kimondottan rs50esre való hangtompitot kell venni vagy az már mind1 meg ha felrakják utána kell vmit állitani?
Regisztrálsz dombornyomott kártyával a Paypalra és kártyás vásárlásként kezeli, nem von le semmit.
Ducati 748 / 916 Termignoni
Honda CBR1000RR gyari,
Honda CBR600RR gyari
Honda CBR1100XX gyari
Kawasaki ZX636R 2005-06 gyari
Kawasaki ZX636R 2005-06 SR Racing sportdob
Kawasaki ZX6R 2007-08 gyari
Kawasaki ZZR600 1992 gyari
Suzuki GSXR600-750 sportdob Viper
Suzuki GSXR600-750 2006-07 gyari
Suzuki GSXR600-750 2008-2010 gyari
Suzuki GSXR1000 2007-08 Yoshimura Carbon/Titan full rendszer
Suzuki GSXR1000 2009-2010 gyari
elerhetosegem az adatlapon
Aki magára ismer irjon már kösziiiiiiii.
SÜRGŐS LENNE , április elejére kéne
Képet tudnál róla küldeni, bár elsősorban gyári SV dobok érdekelnének a lehető legjobb állapotban! A cserébe ajánlott dobjaim is sérülésmentesek, de már nem az én világom a sportdob!
Köszi
Van két gyári,nem hibátlan tl dobom ha érdekel. Négy csavaros az is mint az sv kémények.
Zsoty
Megvan még a dob? Érdekelne a dob próbáltam hirdetésedre jelentkezni de nem kaptam választ.Jelezz kérlek hogy mi a helyzet köszi.
SV1000-hez keresek gyári dobpárt, illetve, ha érdekel cserébe karbon dobpár (szintén SV 4 csavaros) tudok felajánlani!
Üdv!
Kis project előtt állok,ezeket
szeretném a motromba:Malossi multivar 2000,Malossi fly clutch,KN style filter,henger nem lessz.Kipunak ZX-re gondoltam,szerintetek?
Típusváltás miatt
üdv mindenkinek
Megvan még a dob?
Köszi!
Esetleg zx12-re 4 csavaros felfogatással kipszi?
ha két egyformára gondoltál, van leo karbon ovál pár (TL/SV 1000)
66e a pár ha kérdésed van 70 317 90 83
üdv,P.