szia itt a kép
az aprilia rs 125 fórumban megtalálod.........a kettőt akkor odaadopm neked 6 000ért ha kell.........vannak még apróságaim a motorhoz..olcsón leárazva odaadom már csak szabaduljak meg tőlük.....30 605 6883
hali nekem ilyen van a wr-en szerintem nagyon jó hangja van, (legalábbis gondolom mert amikor húzgálom neki mindenki sasol a városban ) amikor visszadurrog nagyon jól szól hangos, van hozzá 3 fajta vég street legal, enduro fim, full power,
nekem most tömik éppen újra mert már ráfért egy ideje, kíváncsi leszek így milyen hangja lesz, meg a végén van egy kis lefele hajló cső azt remélem kitudják szedni (mert gondolom ki lehet) azzal meg a street legal véggel, street legal, ha azt kiszeded csak akkor tudod rárakni az enduro fim-es véget (mivel ugyanakkora a csőátmérőjük és nem férnek el egymástól), (a full poweres rámegy így is úgy is mert annak a legnagyobb az átmérője), ez szerintem valamiféle folytás lehet benne, remélem sikerül kiszedni
a hangját a videómnál megtudod hallgatni, nekem nagyon tetszik formára is
ha kellenek képek, vagy vmi még akk csak szólj
Sziasztok Hőlgyek Urak.
A segítségeteket kérném van nekem egy Suzuki vl 800 Intruderem es szeretnék rátetetni két vadállat csövet a rendszer végére de ezekbe nincsen semmilyen folytás bár a rendszer hosszú félek attól nehogy a szelepek megégjenek tudom nem egy pörgős ez a V2 de drága mulatság lenne elba..ni
szia van egy rs 125 ös króm végdobom szép állapotban.....4000 ftért viheted...ha kell postával együtt 5690 ft lenne...
vagy ez amit feltöltöttem kis átalakítássaal 2500 ftért eladó
a szép krómdobot azt csak később tudom felrakni neked....feltölteni....üdv gabó
30 605 6883
Sziasztok! Elhagytam mocimról a végdobot... Most vennék egyet, olcsót használtat inkább. mocim típusa suzuki rmx 50. küldj mailt nekem képpel meg mérettel ha van ilyened:) lehet sportdob is, tök mindegy. ekkor még megvolt:)
Szia! Engem érdekelne a kipufogó elég intenzíven. A részleteket megtudjuk beszélni e-mailban vagy telefonon. Adatlapomon kint vannak az elérhetőségek. Esetleg képet tudsz e küldeni
Sziasztok!
Nekem van eladó remus viper dobom. Bandit650-esen volt. E betű benne meg egy csomó gyári szám, persze nem otthon belereszelt:). A dobnak szép hangja van, de nem kiherélt. Egy gáz van, hogy 90-es csőremegy rá, de nekem a dinamitnál egy tizesbe került és átalakították. Kb.40 cm hosszú duplavég, pár apróbb karc. Az ára 20. csak azért mert már meg van az új :)) Írj vagy hívj:06303337246
Újabb vagy régebbi fzs-re?Nekem van egy sportdobom az fzs1000-en ami jó lehet akár .Debrecen környéki vagyok,ha gondolod küldj egy mailt a balu88@mailbox.hu címre
szia itt a kép
az aprilia rs 125 fórumban megtalálod.........a kettőt akkor odaadopm neked 6 000ért ha kell.........vannak még apróságaim a motorhoz..olcsón leárazva odaadom már csak szabaduljak meg tőlük.....30 605 6883