Üdv mindenkinek!
2 dologban kérnék segitséget :
1.nemrég vettem egy yamaha yzf750r-t és van rajta egy sport-dob,és kifuj a bilincsnél,hiába húzom meg 1 út után ismét kifúj,nem vészes de nem tetszik mit tehetnék?
2. olvastam meg halottam a kifufogo bandázsolásáról,érdekelne mit tudtok róla érdemes vele foglalkozni? vagy a legfontosabb: nem tesz kárt a csőben vagy motorban vagy a leőmlő tönitésben vagy bárhol?Előre is köszi
Bementem a szegecsbótba és vettem sima szegecset. Teljesen úgy néz ki, mint a gyári szegecs. Szóval eredetileg sincs benne erősített, pedig ez egy E jeles dob. Azért köszönöm a segítséget.
MIVV titán, E-betűs, nagyon szép hangú sportdob eladó.
3 csavaros CBR 900RR-re (919 - a gyári helyére), az összekötővel RSV/Tuono-ra.
Több kép és infó email-ben (adatlapomon).
kipufogó rögzítő bilincs 14x10cm-es ovál dobra, 46.5 cm hossz 3 cm széles, 1.5mm vastag, rozsdamentes anyagból, neked kell polírozni, és az igényeidhez hajtanod, ár 2500 ft + levélpostai utánvét ára.
nekem egy kipufogós mondta, hogy speckó szegecs kell amiben benne is marad a fej ami beleszakad, mert az olcsó szegecsből könnyen kijöhet, kirázódhat, és akkor kifújhat...
2 dologban kérnék segitséget :
1.nemrég vettem egy yamaha yzf750r-t és van rajta egy sport-dob,és kifuj a bilincsnél,hiába húzom meg 1 út után ismét kifúj,nem vészes de nem tetszik mit tehetnék?
2. olvastam meg halottam a kifufogo bandázsolásáról,érdekelne mit tudtok róla érdemes vele foglalkozni? vagy a legfontosabb: nem tesz kárt a csőben vagy motorban vagy a leőmlő tönitésben vagy bárhol?Előre is köszi