B-kingről való Yoshi dobszett palástoslásra várva. A karbon palást roppant össze, a többi egyengethető volt. (vézárók, perforált cső) Minden része rendelkezésre áll ( Y, bilincsek, rugók, tömés, stb)
Palástolóművészt keresek, aki karbonnal, vagy rozsdamentessel pótolja a sérült részt. vagy akit érdekel így , és maga kivánja összerakni.
Szia! Először próbáld meg milyen egy dobbal, valószínűleg másképp van a két modell között a gázáramlás, nem biztos, hogy akkorát folytana, de lehet a 2 dob meg keveset, nem tudni, milyen hatással lenne a nyomatékra. Először 1, ha sokat visszavesz, akkor 2. Szerintem...
Sziasztok. segítsetek kicsit légyszi.
Bmw f650 a 96-os 1 hengeres rotax blokkosról lenne szó.
le kellett dobnom róla a gyári dobot ami a faridom alatt volt mert sütötte az asszony lábát. szereztem egy yamaha tdm900 kipuffot (az egyik hengerét) ezt módosítás nélkül felrakhatom?ugye a tdm-nek egy hengere 450cc az enyémnek 650cc. ebbe is benne van a katalizátor mint a bömösbe.nem lesz nagyobb a fojtás? vagy esetleg osztóval dobjam fel a tdm mindkettő dobját?
köszi:gege
Halihó Sziasztok ! Aprilia AF1 125 Sport Pro-ra valaki nem tudna nekem valami Faintos Kipufogórendszert ? Gondolok itt az Arrow-tól a Jolly Moto-ig Aki tud valamit vagy hogy hol tudnék beszerezni..megköszönném Széles Utat ! Szoszi
Palástolóművészt keresek, aki karbonnal, vagy rozsdamentessel pótolja a sérült részt. vagy akit érdekel így , és maga kivánja összerakni.