úgy szeretném megcsináltatni mint a buell nek van ,rövid és hangos lenne meg persze borzasztóan lángnyelves ha minden stimmel motorblokk alatt legyen ,alúl van a súlypont és könnyebb a kanyarodás ,mert a farokidomot is rövídítem olyanra mint az rc212v -n van igy nem lenne hova rögzíteni az oldalsó dobot de ezek csak álmok egyelőre
Eladó egy Arrow kipufogórendszer Honda CBR 125 R-re. A régebbi modellekre is jó. A 2007 utáni modellek injektora alkalmazkodik a rendszerhez. Hangban és erőben is érezhető. Ára 59.000 Ft
Halli!Yamaha rd-n szeretnék kipufogót cserélni,valami sportost de nem durva hanggal.Az megvan miből csináljam,csak azt nem tom mi kell bele és milyen elrendezéssel.Valaki tud segiteni?
xl600hoz keresek gyári vagy hasonló csendes dobot
lehetőleg cserébe
adok érte egy arrow dobot telesen ép csak nekem még úgy is hangos hogy benne van a közepe
sziasztok, olyan kérdésem lenne megint csak, hogy van olyan aki esetleg a gyári kipufogót alakíttatta át a hang fokozásáért? Van eladó gyári dobja valakinek?Hornethez!
www.sakaldob.hu
lehetőleg cserébe
adok érte egy arrow dobot telesen ép csak nekem még úgy is hangos hogy benne van a közepe
kovacs.zotya@gmail.com címre
köszönöm!