Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgy szeretném megcsináltatni mint a buell nek van ,rövid és hangos lenne meg persze borzasztóan lángnyelves ha minden stimmel motorblokk alatt legyen ,alúl van a súlypont és könnyebb a kanyarodás ,mert a farokidomot is rövídítem olyanra mint az rc212v -n van igy nem lenne hova rögzíteni az oldalsó dobot de ezek csak álmok egyelőre
gondolom ugy szeretné ahhogy nekem volt felhuzva a sárgán (1000RR filling) mondjuk igaz az nem has alatti hanem SEGG alatti
Has alattira? Ezen mit értesz?
Eladó egy Arrow kipufogórendszer Honda CBR 125 R-re. A régebbi modellekre is jó. A 2007 utáni modellek injektora alkalmazkodik a rendszerhez. Hangban és erőben is érezhető. Ára 59.000 Ft
köszi szépen örök hála
Igen,ő biztos megoldja neked:
www.sakaldob.hu
Igen.
2 ütem?
Halli!Yamaha rd-n szeretnék kipufogót cserélni,valami sportost de nem durva hanggal.Az megvan miből csináljam,csak azt nem tom mi kell bele és milyen elrendezéssel.Valaki tud segiteni?
Eladó GS500 rendszer Átalakitva!Rozsdamentes!
üdv cbr 929 át lehet-e alakítani has alatti kipufogóssá és ha igen tudtok rá embert?
Hello, milyen az XL? nagytankos vagy RM? Mert akkor engem érdekelne ha arra kell!
xl600hoz keresek gyári vagy hasonló csendes dobot
lehetőleg cserébe
adok érte egy arrow dobot telesen ép csak nekem még úgy is hangos hogy benne van a közepe
hello nem tudna nekem valaki segíteni hogy miből és hogyan tudnék kipufogó dobot készíteni egy zxr 250-re mert felújítás közben elfogyott a pénzem
eladó honda cbr 600 rr ,2007-2009 köztihez akrapovic titándob összekötőcsővel ár 70 eft, two-brothers karbondob összekötőcsővel ár 65 eft. valamint gyári kipufogórendszer (könyöksor +dob+exup+bowdenek és takarólemezek ) ár 45 eft. telefon 0620/598-2538
Már van,egy jó karbon akra
sziasztok, olyan kérdésem lenne megint csak, hogy van olyan aki esetleg a gyári kipufogót alakíttatta át a hang fokozásáért? Van eladó gyári dobja valakinek?Hornethez!
Küldöm csak szar ez a citromail nem küldi el de rajta vagyok
Helló! a 06-é jó rá olcsón cabonpro amerikai rendszer nagyon jó állapotban,cserélhetó kxf rmz250 04-06-ra.
Mi lesz helyette: hmm
Akinek esetleg van eladó sport kipufogója 04-es hornetemhez, az írjon bátran. Köszi
Nincs mit,az adatlapomon találsz képeket és videót,de sajnos a hangot nagyon nem adja vissza.
Eladnám cbr 600f4hez egrus sportdobom,ára 25ezer pénz.
köszönöm a tippet.
persze!Megtlöszönöm ha küldesz róla képeket
kovacs.zotya@gmail.com címre

köszönöm!