Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Eladó 954-hez(vagy amire fel tudod tenni),hibátlan állapotú ovális karbon Akrapovic dob!
Sziasztok! Piaggio Sfera 50-re keresek bontott,de jó állapotú kipufogót. 94-es amúgy.
Suzuki GSR 600ra való kipufogó!50ezer forint irányárban eladó
köszi szépen:)
Hello nincs már elkelt.
Alíg használt 6eFt
Aprilia RSV/Tuono-ra Mivv x-cone sportdob eladó.
E-normás, igazoló kártyával, kivehető hangtompítóval.
Keveset használt, ára: 85.000 Ft
Mi régen azért égettük ki, h eltűnjön belőle az az olajos kokszos trutyi, meg mert szép színes lett a külseje tőle...
Vazul 70

Joci 79 érdeklödnék a jardin gp1 dob után hogy megvan-e még.
sziasztok!

Láttam képeket,hogy a simson kipufogóját égetik ki,és az lenne a kérdésem,hogy ennek mi értelme vagy haszna vagy és hogy minden 2ütemű motornál kell csinálni?
Eladó CBR 600RR 05-06-ra DPM karbon dob,R1 07-08-ra YOSHIMURA dob párban,R6 99-02-re ovál ARROW dob,CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ 06705850436.
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék, van egy runner vxr180-as motorom és rajtam egy finster sportdob csoda hangja van "nekem" mekkora a max. megengedett decibel motoroknál, nem szeretném hogy rendőrök kötekedjenek.
Előre is köszi
Üdv.:Zsolti
Sziasztok. Aprilia rs 75 höz keresek sport kipufogót , pl: TOP , Yasuni , jollymoto , arrow stb...
msn: offroad93@citromail.hu
Ha kikötöd az exup szelepet kábeleket a motorvezérlő lámpád ki fog gyulladni hibát üzenve.Lehet hogy semmi változás nem lessz de elképzelhető hogy a vezérlő visszaveszi a motor teljesitményét a fennáló hiba miatt.Meg kell próbálni benne hagyni az exup szelepet úgy fölszerelni a dobot és akkor nincs semmi probléma hiba nélkül üzemelhet a a géped.Sajátom is így van megoldva.
Egy kipufogós ezt is fel tudja rakni ha úgy van..Persze ügyes kipufogós és nem valami szakbarbár..
Miért szerelnéd ki mi értelme nem fogsz semmi különbséget érezni.Ha teljesitmény növekedést és vele együtt fogyasztás növekedést akarsz elérni akkor katalizátorral is allítathatsz rajta.
Sziasztok.Elado honda Xr400 2006-os gyári hibátlan dob.hangtompito nélkül.7000eFt.
Az Aprilia stimmel... de más nem
Nekem van egy pár baszott hangos mivv dob apriliához..
eladó arrow titán három csavaros új dob.
zx6 98-02
rf900
bandit 1200-1250

55e
Sziasztok!
Ha kiszerelem a katalizátort a motorból,de a szondát bent hagyom akkor érdemes elvinni és padon beállítani,vagy a gyári elktronika szbályozza magát?!
2007-es 600RR-ről van szó!
Segítséget előre is köszöntem!
Üdv mindenkinek!

-2009-es Aprilia Pegaso 650 Strada-ra keresek hangos/sport kipufogót párban... ha valaki tud segíteni, vagy csak van valami jó ötlete... írjon légyszi! Köszi!

Üdv, RR
Vizuálisvizit
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy R6R-en a gyári kipufogót szeretném lecserélni egy Laser X-Treme GP-Style sportdobra. A kérdés a következő lenne: a dob az exup szelep elé vagy után ( exup kimarad) esne, kell beépíteni? Ha kimarad szelep akkor mi lesz a következmény, mi lesz a vezetékekkel?
Előre is köszönöm!
Csak sima vizit , kezelésre nem szorul