Láttam képeket,hogy a simson kipufogóját égetik ki,és az lenne a kérdésem,hogy ennek mi értelme vagy haszna vagy és hogy minden 2ütemű motornál kell csinálni?
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék, van egy runner vxr180-as motorom és rajtam egy finster sportdob csoda hangja van "nekem" mekkora a max. megengedett decibel motoroknál, nem szeretném hogy rendőrök kötekedjenek.
Előre is köszi
Üdv.:Zsolti
Ha kikötöd az exup szelepet kábeleket a motorvezérlő lámpád ki fog gyulladni hibát üzenve.Lehet hogy semmi változás nem lessz de elképzelhető hogy a vezérlő visszaveszi a motor teljesitményét a fennáló hiba miatt.Meg kell próbálni benne hagyni az exup szelepet úgy fölszerelni a dobot és akkor nincs semmi probléma hiba nélkül üzemelhet a a géped.Sajátom is így van megoldva.
Miért szerelnéd ki mi értelme nem fogsz semmi különbséget érezni.Ha teljesitmény növekedést és vele együtt fogyasztás növekedést akarsz elérni akkor katalizátorral is allítathatsz rajta.
Sziasztok!
Ha kiszerelem a katalizátort a motorból,de a szondát bent hagyom akkor érdemes elvinni és padon beállítani,vagy a gyári elktronika szbályozza magát?!
2007-es 600RR-ről van szó!
Segítséget előre is köszöntem!
-2009-es Aprilia Pegaso 650 Strada-ra keresek hangos/sport kipufogót párban... ha valaki tud segíteni, vagy csak van valami jó ötlete... írjon légyszi! Köszi!
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy R6R-en a gyári kipufogót szeretném lecserélni egy Laser X-Treme GP-Style sportdobra. A kérdés a következő lenne: a dob az exup szelep elé vagy után ( exup kimarad) esne, kell beépíteni? Ha kimarad szelep akkor mi lesz a következmény, mi lesz a vezetékekkel?
Előre is köszönöm!
Eladó 954-hez(vagy amire fel tudod tenni),hibátlan állapotú ovális karbon Akrapovic dob!