Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló!

Segítségeteket szeretném kérni! Egyedi kipufogó gyártókat keresek, de olyat aki olcsón dolgozik.
Enyingen van egy srác 25.000ft körül ajánlott kipuff gyártást, de elhagytam a telefonszámát. Ha esetleg még tudtok hasonló árbán, vagy esetleg az enyinginek tudja valaki a számát akkor megköszönném!
Az igaz, én a 60 ezret sokalltam, annyiból komolya rendszert veszel.
Már láttam, a másik fórumba, h 30-ba árulja már. Az már korrekt ár...
ez az mond meg cimbi
Te Cimbi, nem akarok belevau, de én most adtam el a full patent Yoshimurámat 60-ba. Szted a tiédet ki fogja elvinni ennyiért?
X-Racing Titanium sportkipufogó, Suzuki RF-hez való könyök (600-ason volt), rögzítőbilinccsel használtan, de jó állapotban 60 000 Ft-ért eladó. Új ára 90 ezer Ft. Valamint gyári kipufogó tőből levágva fojtással 5 ezer forint
Ez úgy hivatalos,hogy utcára való legális sportdob,E minősítéssel.A szűkítő kivétele után baszott hangos.. Egyébként jó minőségű csöveket gyárt a Mivv és a honda beszállítója a gp-ben.
Elképzelhető..
Milyen az a hivatalos cső?
Találtam a neten perforált csövet Nemsoká barkácsolás.
Húha jó kis kipum lesz
Ammeg majd kiderül, hogy ki fog mögöttem jönni...
Ha van még vmi kipufogóbarkácsolási jótanácsa valakinek, ne titkolja!
Én is mindig sereghajtó vagyok, talán a Mivv az oka?
Nekem hivatalos cső van fennt,még sem szeret senki sem mögöttem jönni.. Hogy is van ez?
Sziasztok!Nem tud valaki Pro Circuit rendszert kx 250 re?
mondtam mááá hogy Németh JÓÓzsi hegyekbe áll nála a motorodra valoo PRO-CIRCUIT rendszer
Barkasz...
Köszi szépen! Kipróbálom!
Most egy kókány házi dob van rajta amiben a belső cső úgy néz ki, hogy valami vékony lemez át van lyukasztgatva szöggel 20-30 mm-enként. Hát nem sok tompítása van... Iiigazi repedtfazék. A haverok csak barkasznak hívják. És nem szeret senki mögöttem menni. De maajd most gyönyörű hangja lesz...
Sziasztok. K8as RMZ 450-re vennék kipuffrendszert, vagy dobot összekötővel!
60-as átmérője legyen a perfócsőnek. Ezt általában perforált lemezből hajtják le, és hegesztik össze. Kimenetnél is 60-as legyen a szájja. Én csak finoman szoktam megtömni üveg vagy kőzetgyapottal...
Hello! Egy 600-as Hornet gyári dobját akarom kiherélni és "nyitottra" megcsinálni perforált csővel és vmi gyapottal. Ha ez ilyen egyszerű. Kb. milyen átmérőjű csövet rakjak bele, hogy szép mély hangja legyen? És milyen és mennyi gyapot kell bele? jól ki kell tömni a két cső közt vagy csak úgy finoman? Üveggyapot?

Köszi előre is!
Nagyon sok 40.000ft ért
Ez 42,000ft újonan!
Eladó egy pár mivv xcone kipufogó.Aprilia tuono/rsv/bármire aminek két kipufogója van.
Érdeklődni:30/9089573
a kép olyan amilyen nincs letakaritva stb.....
itt a kép
Elöbb látni szeretnék rola valami képet.
Ez a motor nem fog hibát jelezni.. :)
AZ adatlapomon meg tudod nézni.