Segítségeteket szeretném kérni! Egyedi kipufogó gyártókat keresek, de olyat aki olcsón dolgozik.
Enyingen van egy srác 25.000ft körül ajánlott kipuff gyártást, de elhagytam a telefonszámát. Ha esetleg még tudtok hasonló árbán, vagy esetleg az enyinginek tudja valaki a számát akkor megköszönném!
X-Racing Titanium sportkipufogó, Suzuki RF-hez való könyök (600-ason volt), rögzítőbilinccsel használtan, de jó állapotban 60 000 Ft-ért eladó. Új ára 90 ezer Ft. Valamint gyári kipufogó tőből levágva fojtással 5 ezer forint
Ez úgy hivatalos,hogy utcára való legális sportdob,E minősítéssel.A szűkítő kivétele után baszott hangos.. Egyébként jó minőségű csöveket gyárt a Mivv és a honda beszállítója a gp-ben.
Milyen az a hivatalos cső?
Találtam a neten perforált csövet Nemsoká barkácsolás.
Húha jó kis kipum lesz
Ammeg majd kiderül, hogy ki fog mögöttem jönni...
Ha van még vmi kipufogóbarkácsolási jótanácsa valakinek, ne titkolja!
Köszi szépen! Kipróbálom!
Most egy kókány házi dob van rajta amiben a belső cső úgy néz ki, hogy valami vékony lemez át van lyukasztgatva szöggel 20-30 mm-enként. Hát nem sok tompítása van... Iiigazi repedtfazék. A haverok csak barkasznak hívják. És nem szeret senki mögöttem menni. De maajd most gyönyörű hangja lesz...
60-as átmérője legyen a perfócsőnek. Ezt általában perforált lemezből hajtják le, és hegesztik össze. Kimenetnél is 60-as legyen a szájja. Én csak finoman szoktam megtömni üveg vagy kőzetgyapottal...
Hello! Egy 600-as Hornet gyári dobját akarom kiherélni és "nyitottra" megcsinálni perforált csővel és vmi gyapottal. Ha ez ilyen egyszerű. Kb. milyen átmérőjű csövet rakjak bele, hogy szép mély hangja legyen? És milyen és mennyi gyapot kell bele? jól ki kell tömni a két cső közt vagy csak úgy finoman? Üveggyapot?
Segítségeteket szeretném kérni! Egyedi kipufogó gyártókat keresek, de olyat aki olcsón dolgozik.
Enyingen van egy srác 25.000ft körül ajánlott kipuff gyártást, de elhagytam a telefonszámát. Ha esetleg még tudtok hasonló árbán, vagy esetleg az enyinginek tudja valaki a számát akkor megköszönném!
Találtam a neten perforált csövet Nemsoká barkácsolás.
Húha jó kis kipum lesz
Ammeg majd kiderül, hogy ki fog mögöttem jönni...
Ha van még vmi kipufogóbarkácsolási jótanácsa valakinek, ne titkolja!
Most egy kókány házi dob van rajta amiben a belső cső úgy néz ki, hogy valami vékony lemez át van lyukasztgatva szöggel 20-30 mm-enként. Hát nem sok tompítása van... Iiigazi repedtfazék. A haverok csak barkasznak hívják. És nem szeret senki mögöttem menni. De maajd most gyönyörű hangja lesz...
Köszi előre is!
Ez 42,000ft újonan!
Érdeklődni:30/9089573
AZ adatlapomon meg tudod nézni.