Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !
Baráti motoros társaságok,motoros clubok kapcsolat felvételi E-MAIL
címét keressük ERDÉLYI túra szervezéséhez ! Kérem ki olvassa a felhivást írjon a motorostura@citromail.hu-ra
Köszi Manó Kaposvár
Ha valakinek van kedve túrázni: 9kor gokartpálya....
Köszönöm szépen Májki akkor október 10.-én a sörözésen megadom
Jah, legfontosabb, Lacikának sok szerencsét és sikert holnapra! Mindent bele Tesó, szorítunk!
Üdv.
Szilvi rendeztem a részed.
Úgy készüljetek, október 10-én fórumos sörözés, Korona. Mindenki tegye magát szabaddá.
sőt Romsics téged meg a miklóstelepin,egy másik sráccal, nem szép dolog így veretni kijön egy részeg bicajos ,vagy egy szipus cigány a kocsmából vagy az árokból azt leshetsz előfordul néha
Májkül láttalak a sportcsarnoknál hogy kented,pont veled szembe jöttem haza
sziasztok!

Vasárnap (20-án) két emberke fotózott a pálya szélén, azokról a képekről tudtok valamit? hol lehet megnézni őket vagy ilyesmi?

ui.: Kawás mocis hölgy társunknak meg fel a fejjel:)

üdv.
Szia!
Rendben köszi így már világos a dolog!
Aki nem tud holnap ott lenni, de szeretne beszállni a koszorúba, azzal mi lesz? Gondolok itt magamra.
Hello beszállnék én is koszorúba meg a menetbe is, ismertem Tomit nagyon hiányzik:(
Sziasztok!
gokartpályára nem kell ma menni, mert a gokartosok kibérelték estig...csak tegnap miért nem tudták ezt közölni?!:S
sziasztok!nem ismertuk tomit de nagyon sajnáljuk a történteket!ma voltunk ott és vittunk mécsest!szörnyü volt ott állni!részvétunk a családnak!ngugodj békében!szilárd,robi
Én Romtechel megbeszéltem telefonon. Sztem mindenki hozzon még legalább 1 virágot vagy 1 koszorút a sisak mellé.
Akinek esetleg van vmi jó képe Tomikáról amit megosztana ide felteheti ez Tomi oldala ezt nem vehetik el tőlünk.

http://bmw-team-kecskemet.gpor...

Ég veled Tomika!
Sziasztok

Nemcsak a családnak, nekünk barátoknak is jól esett.. Nem fűznék az egészhez semmit már, gyerekkori barátként nehéz ezt feldolgozni, a gongon remélem leadják ma a zenét amit kértem Neki..

http://www.youtube.com/watch?v...

A videó tökéletesen tükrözi az Ő életét...

Végezetül, Nektek pedig annyit, hogy remélem minél többen lesztek, még többen mint hétfőn, és "addig bőgessétek a motorokat, amíg azok nem sírnak" ...

Üdv : Roli
az a lényeg hogy nem gondoltuk hogy ilyen sokan leszünk a sisakkoszoruban.
nem gond,csak szerintem még azért mindenki hozzon magával vagy virágot,vagy egy kis koszorút,mert elég szerencsétlenül fog kinézni az ha ott állunk 30-40-en egy sisakra!
gokarton lesz 3-kor az anyagi elszámolás is!
Engem tegnap este direkt felhívtak, hogy szálljunk bele. Innentől kezdve én nem intéz(t)em.
Sziasztok!
Úgy hallotam ma hogy nem mindenki örül annak, hogy beszállunk a bukósisak vételébe, nem tudom ti kitől hallotátok, vagy ki mondta hogy száljunk bele mi is, vele kellene egyeztetni egy utolsót!, mert más nincs sok idő...
Sziasztok!

Beszéltem ma Romtekkel és abban maradtunk hogy péntek délután 3-kor találkozunk a gokartpályán! Aki tud kössön fel fekete szalagot a motorra! Az anyagiakat majd személyesen a gokarton intézzük el! Aki úgy gondolja hozhat még kis koszorút, vagy virágot,amit személyesen tesz a sírra!
Nah,akkor aki ráér, jöjjön ki a pályára...
Megkönnyítvén Mefiék dolgát összeírtam, eddig ki szállt bele innen a fórumról (18 fő):
Krisz, Tombat, Csipesz, Wicca, Sanyil, Szilvi, Verde, Marci, ColdF, Géb, Pettya, Janam, Timcsi, HízSV, Josee, Kékfeketedt, Encii, májki.
Szia. Ma délután kiviszem a gokartra a cd-t a képekkel. Nem válogattam le őket, de mielött el kezdenéd nézegetni, másold fel a gépre, mert képenként 40 mega.
hogy Sanyi mindig pózol...
Én elkérném az eredetiket is
OK !
Benne vagyok én is.
Ki szedi össze a pénzt ?
Jó, akkor úgy látom egy az akarat, holnap szólok, hogy beszálltunk a bukósisakba. Vagy Janam, ha látod, jelezheted is, hogy innen kb. 16 ember benne van, eddig.