Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk most nézem: tegnapelőtt még esőt jósoltak vasárnapra, tegnap már verőfényes napsütést, ma megint esőt és hideget... Lehet csak szombaton dől el, vagy vas. reggel.
Éljen a meteorológia.
Szombaton pályanap lesz a gokarton (igaz, nem éppen motoros... ) http://href.hu/x/a0xg
Enci, túra péntek este lesz leegyeztetve. Vissza kéne olvasni, Korona
pénteken én is leugrok egy kis időre,de hova is?! ...másnap fontos versenyem van,úgyhogy tényleg csak egy pohár bacardira. vasárnapi túrát ide is írjátok már be légyszi, hogy mikor és hol lesz a találkozó...lehet, hogy mi is megyünk...kösziiii
kedden elmentem egyet motorozni így sikerült a gumit elfogyasztani kecskeméti pálya 5ig vagy 6ig van ? mindig elfelejtem
köszi mindenkinek! :)
Sok Boldog Szülinapot !
sok bódogat !
Asztalok lefoglalva 16 főre péntek este 8.
Boldog Szülinapot Lacika!

Jana & Timcsi
Üdv. No, ma már szép időt mondanak vasárnapra, akit érint kezdjen el gondolkozni túra útvonalban. Nekem tetszene egy bajai halászlézés, mondjuk egy kis mecsekkel megspékelve. De lehet Mátra is, mindegy. Péntek este legkésőbb lefixáljuk.
köszi Krissz!
Imoláéknak még a múlt héten az elsők között szóltam, tudnak róla, de nem tudták még, jönnek-e!
Teljes elvonási tüneteim vannak egész nap csak úgy reszkettem, ez egyszerűen borzasztó...
De azért azt szeretném megjegyezni, hogy pénteken nem fogok olyan sokat inni, mert valahogy haza kell jutnom majd! (1 pohár sör)
Te Krisz rajtad nagyon kiüt, hogy kimaradt az alkohol a múlt szombaton
szerintem felejtős
Boldog Szülinapot!, Erre Pénteken iszunk!
Pontosan! de akkor Mefinek is szóljunk, hogy teljesebb legyen a csapat , és akkor pénteken Bacardizunk eggyet! Nah mit szóltok?
hoppáá
Lacika, boldog szülinapot pénteken jár mellé 2 puszi
Ez igy van Csabi nélkül nem buli a buli
na ja..ott a helyük!
tééleg,csúnya lenne,ha nem jönnének
Csabi nem jön? Mármint a Papp Csabi? És az Imola? :)
szerdai traffipaxok a városban: http://href.hu/x/a0hf
Géb, Csabi, okés! Nagyon király, hogy tudtok jönni! És Csabikám, tényleg készüljél fel, másnap beteg leszel megint!
Akkor eddig 16 fő.