:"((
tomikának!
nagyon hiányzol!
NEM TUDOM ELHINNI AMI TÖRTÉNT!
odafent legalább gyakorold az egykerekezést!
húzd neki téged már nem érhet ettöl rosszabb!
tudod,8000-nél pici kuplung,nyélgáz,visszábbengeded és onnan huzod tovább!szabályzás előtt elváltod és kicsit visszaengeded,majd fokozatosan szinten tartod!
Benne vagyok.
Pénteken is temetésen voltam és oda egy "koszorúszerű" csokrot csináltattam a Batthyány utcán. Egyszerű volt és szép, rajta volt gyászszalagon a nevünk.
én támogatom!
szerintetek virágból tudnának egy bukósisakot csinálni?
köszönöm minden jelenlévö motoros barátnak!nagyon szép és megható volt a jelenltetek!
jól esett a családnak nagyon!
egy pici segitség volt nekik,hogy bebizonyosodott milyen összetartó csapat tagja volt a fiuk!
nagyon köszönöm!
Hát hazaértem. Megható volt.:( Nem tudom valaki támogatja-e az ötletet, de ha páran igen, akkor a fórumos csapat nevében vihetnénk pénteken egy koszorút.
Ha valaki társulna, jelezze, és megcsináltatom.
Tomika emlékére ma fél hétkor a centrum parkolóban motoros felvonulásra gyülekezö! értesitsetek minden motorost aki tiszteletét és részvétét szeretné kinyilvánitni!
végsö búcsút 25-én pénteken vehetünk 15 óra 30 peckor drága barátunktól Tomikától a kecskeméti köztemetöben!
aki tud jöjjön mocival!
természetesen alkalomhoz illö tempóban!
srácok beszéltem Wiccával,szerencsére semmi komoly, kis zúzódás a medencén,és az arcán
Wicca te meg gyógyulj meg, a motorral meg ne törődj,mindig az az utolsó!
Remélem azért nem vette el ez a kedved,és a szüleid kedvét se, nagyon ügyes vagy. A gumira meg ezentúl odafigyelni,ha ilyen komolyan gondolod,csak slick! Ha nagy baj van otthon,szivesen beszélek apuddal,nekem is sokat segített,hogy sokan felhívták,és segített is Ez benne van sajna.
na nem okoskodok, joccakát mindeninek!
sok sikert, sok szerencsét ! biztosító .... nincs vele jó tapasztalattom motorozási téren. (anno hondás baleset)
viszont mikor leszakadt a kezemről a mozgató ideg és műtét volt stb arra szépen fizettek
szia hát msot úgy néz ki hogy megcsinálom zxr-t mert ha ne addj isten nem fizet biztosító akkor valamiből egy kis tőkét kell kovácsolnom így meg a kutyának se kell... de jövőre 1000% hogy megveszem k6 750 et
Megjött a rendőrség közleménye a tegnapi balesetről.:( A kisteherautó sofőrje amellett, hogy nem adott elsőbbséget, a záróvonal átlépése után akart bekanyarodni a Bánáti utcába. Itt a cikk: http://href.hu/x/a3vb
Miki a koszorú jó ötlet.
Lacika, köszi szépen.
Mindenkinek köszönöm aki írt, vagy hívott, jól esett nagyon. Köszi