Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lacika!
Olvastam,h futóművet piszkálnátok!Ezt magad csinálod,vagy vmi szakihoz viszed?Nekem is bele kellene nyúlnom a TL elejébe de lebeszéltek róla,h magam csináljam!
az a kemény
Bocs ezt elszúrtam ,tehát rotációs kapát!
Ne vegyünk ki belőle ,mert akkor rotáció kapát kapunk !
hát rosszul is, meg ki is kellene venni egyet
Ja és Wicca szépen szól az a dob !Látszik,hisz 2 hengeres ,csak rosszul állnak a hengerek !
Sziasztok!
Tegnap este bent vagyok Kecsón,kiskörút,szépen csorgok a forgalommal,nézelődök,Aztán 1 lámpafény a tükörbe,1 kéthengeres motor hangja!És jön,és le akar tolni az útról!Elengedem mert ez siet de nagyon,ekkor látom ám,h Hölgy ül a lovon!
Úgyláttam nem 1 szívbajos csaj!
áááááááááááááááááááááááááááá
áá
mikor megyünk a lagziba?
Holnap fontos meccsem van...és korán kelek... most nem lennék jó társaság, mert fejben már a meccsen vagyok...de jövőhéten beülhetnénk egy pizzára, megdumálni a dolgokat...
miért nem jössz? még én se tudtam eindulni :)
Sziasztok!Most értem haza. :S a bacardimat igyátok meg helyettem. jó szórakozást mindenkinek! vasárnapi túráról írjatok ide is valamit....köszi...
Estét mindenkinek ! Szeva , tényleg majdnem be fordultam eléd ! De szerencsére a majdnem maradt ! Utána Jó volt szenben az egykeró
RENDSZÁMOT TALÁLTUNK UTA-040 (Cserkeszőlő belterületén!) info: 20-238-0051; 20-423-2261 dobjátok körbe THX
Ja nem is mondtam Wicca, gokartpályán első köridőm 49,1. Persze gokarttal. A motorról még ne beszéljünk.
Ki az a Romsics Úr? Én csak Romsicsot ismerem.
Kedves Romsics úr.....
héjj, te nem a R. Ádám tesója vagy? :)
szia csipesz!
janam mondta ,hogy majdnem kivasaltál valamelyik nap kocsival!
kicsit lehet hogy siettem bocsi!
nem is az hogy csúnya,de szerintem nem is megy azzal a kipufogóval főleg nem 50akármennyi lóerő
Számomra ez hihetetlen hogy EZ a motor valakinek tetszik
Én is csak üdítőzök, motorral megyek
naonfasza...
sziasztok
na nekem részben stornó a péntek este, alkohol szempontjából legalábbis tuti. két hét mulva verseny,szombaton reggel meg mennem kell suliba. de azért edzés után beugrok,megiszok pár üdítőt veletek
Ezer oldallal ezelőtt volt róla szó. de köszi, hogy leírtad...